TANITIM-Güncellendi

48.4K 803 76
                                    

Amed'in en büyük ve düşman iki ailesi olan Polatlı ve Birtan aşiretlerinin kan davası yıllardır devam ediyordu.

Birtan aşiretinin ağası Dilaver Birtan'ın son nefesi Polatlı aşiretinin büyük oğlu Serhad Polatlı'nın elinden olmuş,lakin ortaya çıkacak sırlar okları bambaşka yerlere ve kişilere çevirecekti...

Bu davayı sona erdirmek isteyen Polatlı aşiretinin ağası Derman ağanın isteği ise birilerini hiç istemediği bir hayata sürükleyecekti.

Gelecek zaman neler getirirdi beraberinde,ne aşklar doğardı ne zorluklar ile baş edilirdi bilinmezdi.Bilinen bir şey vardı ki o da Amed'de taş üstünde taş kalmayacaktı..

İlerleyen Bölümlerden Alıntı

-'Dermane dilamin(Kalbimin dermanı) ,bu yüreğin sana ihtiyacı var gitme.'

Gözlerini parlatan gözyaşları akmamak için direniyordu.Bu adam değil miydi onun canını düşünmeden yakan.Berdan ağa değil miydi yüreğini bin parçaya ayıran?Şimdi yakıp yıktığı bu candan aşk dileniyordu.

-'Ez bete nikarım(Sensiz yapamıyorum) Avjin.Gitme.'

Sessizce kafasını onaylamayarak salladı Avjin.Bu konağa gelin geldiği ilk gün dediği hala kulaklarındaydı.Sahi ne demişti?

-'Bextreşe(kara bahtlı) Avjin,senin kaderindir üzülmek.' Demişti değil mi?O halde şimdi ondan aşk dilenemezdi.

-'Te dilemi şikand(Kalbimi kırdın)Berdan ağa.Bundan böyle de senin kaderindir üzülmek.

**
Herkese merhaba!Yepyeni bir kurgu ile dönüyorum wattpade.Sizlerden isteğim bu kurguma şans vermeniz,sizi temin ederim ki asla beklentilerinizi boşa çıkartmayacak ve seveceksiniz.Sadece 3-4 bölüm bekleyin kurgum otursun.Alışılmışın aksine hiçbir şey hızlı gelişmeyecek.
Aşkta,intikamda,nefrette en doruklarda yaşanacak :)Kitabım bir şansı hak ediyor :)Lütfen oy ve görüşlerinizi esirgemeyin🙏🏼

AVJİNWhere stories live. Discover now