26.

165 11 0
                                    

Je to osud? Náhoda? Alebo je to len predstava, výplod mojej fantázie? Nie, je to realita. Sama som nemohla uveriť mojim očiam.

V cukrárni sme sa rozprávali ešte chvíľu a potom sme išli do parku. ,,Jacob?" spýtala som sa ho. ,,Ano Mia?" odpovedal. ,,Nemal by si byť teraz v Austrálii na tour?" ,,No prvá zastávka v Perthe sa odkladá a idem až na druhú, ktorá je v Melbourne." povedal. ,,Ja idem do Austrálie o 2 dni a budem aj na tvojej tour😊." povadala som nadšene. ,,Jej tak to sa teším. A máš VIP lístok alebo normálny?" spýtal sa. ,,VIP do prvej rady😍."
,,Jéj super. A budú tam aj Daniel, Davin a Kevin ako špeciálny hostia." povedal Jacob. ,,Tak to je super. A inak 6. Júla mam narodeniny😍." ,,No tak to všetko najlepšie vopred Mia❤." povedal, usmial sa na mňa a objal ma. Aj ostatný mi zagratulovali a objali ma. Objatie som všetkým vrátila a ďalej sme sa rozprávali.
Keď mi volala mam aby som išla domov, rozlúčila som sa s chalanmi a už som chcela ísť ale Jacob ma ešte zastavil. ,,Nedáme si aspoň fotku?" spýtal sa. ,,Rada." povedala som a usmiala som sa.  Odfotili sme sa a ja som už utekala domov. Keď som prišla domov bolo asi 7 p.m. tak som sa išla osprchovať. Potom som išli ešte  za mamou do obývačky.
rozprávali sme sa o veľa veciach a aj o dnešku. Povedala som jej že som stretla Jacoba, Daniela, Davina a Kevina. Sice nevedela kto sú okrem Jacoba ale tešila sa so mnou. Prišlo aj na tému odlet do Austrálie a Jacobov koncert. 3. Júla tam prídeme, 6. júla je koncert a budeme tam do 14. júla.

3. júla 1:00 a.m.:
Čakáme na letisku na naše lietadlo, ktoré príde za 20 minút a potom na nás čaká nekonečne dlhá cesta do Austrálie do Melbournu.

4. júla 10:00 a.m.:
Som v zábavnom parku s Babkou, Dedom a mamou v Melbourne a poviem vám, toto je asi ten najlepší zábavný park v akom som kedy bola!! Dokonca aj moja mama si to tu užíva a to nie je nejaký veľký nadšenec zábavných parkov. ,,Mami? Idem si kúpiť cukrovú vatu, chceš aj ty?" spýtala som sa. ,,Hej hej dones jednu. Ďakujem." postavila som sa z lavičky a zabehla do neďalekého stánku s cukrovou vatou a 2 som si vypýtala. Potom so isla späť ku mame a sadla som si na lavičku.

6. júla ráno // deň koncertu:
'Crrn, crrn'
Zobudila som sa na hlasný zvuk budika  o 6:00 a.m. V kúpelni som vykonala moju rannú rutinu a išla som sa naraňajkovať. Potom som išla na chvíľu von do parku. Sadla som si na lavičku a zapla som mobil. Pripojila som sa na nejakú wifi a napísala som Emme. Navrhla som jej či nejde volať a ona súhlasila.
,,Ahooj Emmkaa❤ Ako sa mi máš?"
,,Ahoj Mia❤ mám sa celkom nanič bez teba a ako sa máš ty zlatíčko moje?😘 Všetko všecičko len to najlepšie ti prajem lass❤😍💘."
,,Emuš je mi do plaču až by som jazero stvorila ked pomyslím na to že sa  už možno neuvidíme😭😭😭. Moc moc moc mi chýbaš😢❤. A ďakujeem ti veľmi moc že si si spomenula😍!!! škoda že niesme spolu😔😭😭😭."
,,Moje zlatoo❤❤ aj ja som smutnaa😭😭 moc smutnaa😢😭 ale dnes ty nebuď!! Dnes máš predsa 14 rokov😍 a ideš na ten najlepší koncert aký možeš zažiť :(. Tak nebuď prosím smutná."
,,Kiežby si tu bola so mnou😭."
,,Moj zlato, teraz hlavne mysli na to ako sa do teba Jacob zamiluje😅❤❤.
,,Ha ha ha.. veľmi vtipné Ema..😒. Ale inak Jacoba som stretla ešte v Hiltone aj s Bomb digz, ktorý budú na tour tiež😍.
,,Tak si to uži a dnešok si uži tiež!! A ešte počúvaj, je mi jedno kedy sa stretneme či v blízkej alebo ďalekej budúcnosti.. tak prosím vypýtaj mi od Jacoba podpis prosiim❤."
,,Jasne že vypýtam láska❤. Ale ja už musím ísť tak papa😘. A drž sa💘!!"
,,Ty sa drž!!❤ papa😘😘.

*************
Tak tu je dalsia časť😘 nehnevajte sa na mňa😶❤ aa sry za pravopis ale nechce sa mi to po sebe čítať😂💫

I Am Your Princess & You Are My PrinceWhere stories live. Discover now