18.

183 10 0
                                    

Začala som si viac a viac spomínať a tým viac mi začal chýbať. Zapla som si jeho pesničky. Keď začala hrať pesnička Love me back chcelo sa mi plakať lebo mi to pripomenulo ako som ho milovala a ten sen alebo čo to vlastne bolo😶😍😔. Ale potom mi došlo že vlastne mi asi dovolia ísť na jeho koncert😍.
Ochvílu na to prišla domov mama. Dala som sa dokopy a utekala som dole za ňou. ,,Ahoj." Povedala som jej. ,,Ahoj, už mi odpovedali z tej súťaže." Povedala. ,,To je super a čo písali?" ,,Že ťa tam zapísali, dátum a čas, teda že bude 29. 4. 2017 o 13:00, miesto a ešte nejaké podmienky a pravidlá veď ja ti to ukážem." Povedala mama a išla do obývačky. Išla som za ňou. Otvorila som notebook a podala som jej ho. Keď to našla podala mi notebook späť aby som si to prečítala. ,,Ok tak to je super." povedala som mame a išla som do izby.
O 3 týždne:
Pomaly sa blíži dátum súťaže😍. Veľmi sa teším ale aj bojím. Zdokonalila som si tie pesničky aj v texte aj v hudbe. Aj Jacob už vydal Music video pesničky Bingo. Video sa dosť podarilo. Aj Mark už bol na tour s Rowlandovcami. Asi je všetkým jasné že som tam nebola😔. Ale veď nevadí niekedy sa mi to určite podarí. Dnes je streda ale ja som doma lebo som ochorela a dosť sa bojím aby som bola fit do súťaže ale v pondelok už by som mala byť zdravá. Rodiča boli ešte v práci tak som si trocha zahrala na gitare a zaspievala aj keď s tým chraplákom to bolo hrozné ale ved nevadí. Potom som natočila nejaké musical.ly. Pozrela som si aj nejaké nové od rôznych muserov. Išla som na Jacobov profil a tam mal nejaké nové tiež. Keďže už celkom dlho som nebola na mobile vôbec lebo som sa iba liečila tak ani neviem že nejaké pridal. Boli tam tri nové. Skúsila som urobiť duet. ,,Ono to ide😍 konečne. Bože ale vyzerám strašne takto nemôžem robiť musical.ly😐. Rozbalila som sa z deky a išla sa trocha upraviť. ,,Uff.. ok už je to fajn.😅 môžem začať." Zobrala som mobil a otvorila jeho musical.ly. Začala som točiť. Video sa mi podarilo až na tretí raz ale stálo za to. Potom som išla na live.ly pozrieť či niekto nemá teraz stream. Veľkou náhodou mal Jacob práve livestream. Hned som ho zapla. Pozeral tam profili jejo fans ktoré s ním robili duet alebo tak. Followoval ich a dával liky. Ticho som dúfala že sa tam objavý aj môj profil. Už hovoril že zachvílu bude stream končiť a môj profil tam ešte nebol. Už som to chcela vzdať keď zrazu povedal moje meno na musical.ly. Okamžite som spozornela. Pozeral si môj profil a likoval postupne všetky musical.ly. Niektoré mal aj svoje názory ako napríklad že sa mu to veľmi páči a tak. Potom išel do direct.ly a napísal mi😍.
--------------
💫

I Am Your Princess & You Are My PrinceWhere stories live. Discover now