Ξανα ηρθα! Βοήθεια!

3.8K 157 38
                                    

Διαβάστε πρώτα και εξηγώ από κάτω..

Γεια είμαι η Φανή! Είναι 17 χρόνον και ζω στην Θεσσαλονίκη.. έχω μια κολλητή που την λένε Κατερίνα και είναι 17.. πάμε στο ίδιο σχολείο και γνωριζόμαστε από το δημοτικό.. αποφασίσαμε πως πρέπει να αλλάξουμε σχολείο γιατί σε αυτό που πηγαίναμε έγιναν πολλά..δεν ήμαστε από αυτά τα κοριτσάκια που κάθονται και ακούνε το κυριγμα τον καθηγητών.. ας πούμε την πρωιγουμενη φορά μπήκα 15 λεπτά πιο αργά στην τάξη..ε είχα με την Αθανασίου..αυτή είναι μια σκύλα! Άρχιζε να με φωνάζει έτσι την φώναζα και εγώ.. έγινε ένας τεράστιος τσακομος πρωί πρωί και με πήγε στο γραφείο.. μέχρι που την είπα πουτανα μπροστά στον διευθυντή μου..αλλά και αυτός είναι ενα ζώο..το μόνο που κάνει είναι να κάθεται στο γραφείο και να σηκώνει τηλέφωνα..

Με λίγα λόγια είναι λίγο μπελάς..έχω πλακωθεί με κορίτσια και με αγόρια.. καπνίζω μερικές φορές γιατί προσέχω την υγεία μου..η μητέρα μου και ο πατέρας μου με αφήσαμε όταν γεννήθηκα..μ άφησαν στο νοσοκομείο μόνη μου και ποτέ μου δεν τους γνώρισα..εύχομαι να είναι νεκροί τώρα..

Τώρα θα πάμε σε ένα άλλο λύκειο..δεν το ξέρω καθόλου πάντως ξέρω πως έχει πολλές φασαρίες κάθε εβδομάδα..αα btw θα πάω 2α λυκείου..δεν ξέρω κανένα παιδί από εκεί και ευτυχώς θα πάω με την κολλητή μου..αν και δεν πολύ διαβάζω βγάζω 16.. αν και τώρα λογικά πρέπει να βγαλω λίγο παραπάνω..καλά θα δούμε..

Αφού με παρατήσαμε οι γονείς μου τώρα μένω με τη πολύ αγαπημένη μου γιαγιακα..είναι από τα πιο γλυκά άτομα που ξέρω! Καταλαβαίνει πάντα τι έχω και τι χρειάζομαι.. είναι η μητέρα μου για εμένα και για αυτό την φωνάζω μαμά..από μικρή..

Αυτό είναι η πρώτη μέρα για το σχολείο.. πόσο βαριεμαιιι.. αλλά πρέπει..τώρα είμαι γυμναστήριο με την Κατερίνα.. πάω 2 χρόνια τώρα.. έχω λεπτά χέρια λεπτή μέση κώλο και χοντρουλικα μπούτια.. για αυτό κρατιέμαι από το κάπνισμα..

Κατ:Τελείωσες ρε;
Μου είπε και άφησα το βαράκι κάτω..
Εγώ:Ναι αύριο θα κάνω κοιλιακούς..τώρα διατάσεις εσύ;
Κατά:Και εγώ.
Είπε και η κάθε μία έκανε τις δοκιμές τις ασκήσεις..μετά που τελειώσαμε πήγαμε στο αποδυτήρια..έκανα το γνωστό γρήγορα ντουζ μου έβαλα λίγη πούδρα και ντύθηκα..όπως και η Κατερίνα..
Κατε: Πάμε;
Εγώ:Ναι
Είπα και πήρα την μπανάνα μέσα από την τσάντα μου..
Εγώ:Έχω άλλη μια θες;
Κατε:Ναι
Είπε και της έδωσα..

Κατε:Έτοιμη για αύριο;
Εγώ:Πω ρε βαρεμάρα..
Κατε:Ασεκαι εγώ βαριέμαι..
Εγώ:Τουλάχιστον θα ήμαστε στην ίδια τάξη..
Κατε:Ναι!
Εγώ:Πρεπε να πάω σπίτι έχει φτάσει 12 και η μαμά μου θέλει να κοιμηθεί..
Κατε:Ναι σόρρυ..
Είπε και σηκωθηκαμε..πέταξα την μικρή μούρα που είχα και αγκάλιασα την Κατε και έφυγα..ενώ περπατούσα έβλεπα μια παρέα σε ένα μέρος να είναι Αϊ όλοι συγκεντρωμένοι και να μιλάνε ψυθηριστα..ένας με είδα που κοιτούσα επίμονα και κατευθείαν άλλαξα το βλέμμα μου στο κινητό μου..μετα από 2 λεπτά ακούω έναν δυνατό θόρυβο..αυτό είναι πυροβολισμός!
Χωρίς να σκεφτώ πολλά μπενω σε ένα στενάκι και βάζω το χέρι μου στο κεφάλι μου..κάποια στιγμή βλέπω προς τους άλλους και βλέπω να τσακώνονται..
??:Μαλακά τι έκανες!
?:Τον σκότωσα! Όχι οχι..
Είπε και πήγε επάνω του..οι άλλοι είχαν φύγει και είχαν μείνει μόνο δύο..έβγαλα το κινητό μου εκεί την στιγμή για να πάρω το ασθενοφόρο μα τότε κάποιος με σηκώνει από το λαιμό και με κολλάει στο τοίχο ενώ το κινητό πέφτει από τα χέρια μου..
??:Ποια είσαι και τι πας να κάνεις!
Μου είπε στην μούρη μου ενώ με έβλεπε στα μάτια..
Εγώ:Ήθελα το ασθενοφόρο να καλέσω..αν η σφαίρα δεν έχει πάει στα πνευμόνια μπορεί να σωθεί..
Είπα και εκεί μαλάκωσε το πρόσωπο του..έχει έντονες γωνίες κάστανα μεγάλα μάτια..και σκούρα φρύδια.. έβαλα το χέρι μου στ χέρι του γιατί τόση ώρα δεν περνώ σωστά ανάσα.με άφησε κάτω και έπειτα το κινητό μου..πήρα τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει και τότε πηγαίνει προς τον χτυπημένο..πήγα και εγώ μπροστά του.. αυτόν.. αυτόν τον ξέρω! Είναι από το πρώην σχολείο μου!
Εγώ:Σωτήρη!
Είπα και πήγα επανω του..
??:Τον ξες;
Εγώ:Για να λέω το όνομα του ναι
Του είπα με ειρωνία..άκουσα ν ξεφυσαει μ νεύρα..
Εγώ:Σωτήρη με ακούς;
Είπα και με κοίταξε..
Εγώ:Βάλε το χέρι σου στην πληγή και πίεζε την..περίμενε
Είπα και έβγαλα την κόντρη ζακέτα που φορούσα και την έβαλα στην πληγή του.. όλα έγιναν με αίμα..και σήμερα εκεί κρύο! Έχω είδη παγώσει! Κάποια στιγμή άκουσα το ασθενοφόρο..
Εγώ:Σωτηρη άντεξε σε παρακαλώ..κάντο για την κοπέλα σου.. εγώ πρεπει να φύγω..
Είπα και σηκώθηκα..τους κοίταξα και άρχισα να τρέχω όπως κάνανε και οι άλλοι δύο..
Ευτυχώς εκεί που έγινε το συμβάν δεν μένει σχεδόν κανείς.. είναι από τις πιο επικίνδυνες περιοχές μα μόνο από εκεί μπορώ να περάσω..εκεί που άρχισα να περπατάω νιώθω κάποιος να μου τραβάει πολύ γρήγορα και να με βάζει σε μια πολυκατοικία ενώ μου κλείνει το στόμα..
??:Τα είδες όλα
Είπε και κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου
??:Ωραία έτσι και μιλήσεις πουθενά δεν θες τι άλλο γίνει..
Είπε και εκείνη την στιγμή νιώθω κάτι κοφτερό στην κοιλιά μου..σφυχτηκα κατευθείαν..άφησε το χέρι του από το στόμα μου και με άφησε να μιλήσω..
Εγώ:Δεν θα μιλήσω..
??:Μπράβο..και μην έρχεσαι από εκείνη την περιοχή.
Εγώ:Δεν έχω άλλη επιλογή..και δεν θα μου λες τι να κάνω..
??:Μόλις το έκανα πριν
Εγώ:Λέγε ότι θες..αφησεμε τώρα..
Είπα και ξεκόλλησε από πάνω μου..
??:Πρόσεχε γιατί δεν θα τα πάμε καλά..
Εγώ:Αυτό λέω και εγώ..είπα και άρχισα να περπατάω
??:Δεν με ξες..και πιστεψεμε δεν θες να με μάθεις..
Εγώ: Συμφωνώ!
Είπα και έφυγα..άντε με τον κάθε ανώμαλο..

Δεν Σου Ανηκω! | Book 1 |Onde histórias criam vida. Descubra agora