⭐13ο Κεφάλαιο⭐

8.6K 622 75
                                    

Ή τώρα ή ποτέ!
Ακούω το κινητό μου..
Το πέρνω και βλέπω ή Κάτια με πέρνει..
Δεν το απανταω..
Το αφήνω κάτω να χτυπάει για ωρα ενώ έχω ακόμη το ξυράφι πάνω στο δερμα μου..
Χωρίς δεύτερη σκέψη το ακουμπας κιαλο και το τραβάω γρηγροα..μία τερασρια γραμμή από αίμα σχημαυησυικε στο χέρι μου..το πρώτο μου χάραγμα στο δέρμα..άφησα κάτω το ξυράφι και επειδή δεν ήξερα ακουμπησα ρο χέρι μου στο νιπτήρα..το έβαλα κάτω από το νερό κπγια να φύγει το αίμα..άκουσα χτύπημα της πόρτας και με έκανε να ξυπνησω..
Εγω:Άλλος..
Ειπα σχεδόν κλαμενη και ή φωνή μου έτρεμε..
??:Χριστινα?
Εγω:Ποιος είναι?
Γιαν:Ο Γιαννης είμαι..έχεις τίποτα?
Εγω:Όχι καλα ειμαι θα βγω σε λίγο..
Γιαν:Καλά πάω κάτω..
Ειπε και άκουσα να κατεβαίνει τις σκάλες..όταν επιτέλους σταμάτησε να τρέχει αιμα βγηκα από το μπάνιο..Πηγα γρηγροα στο μπάνιο και έβαλα μία μακριά πλουζα..δεν είχα μακρύ παντελόνι μπιτζαμα οπότε έβαλα ενα σορτσάκι και καλτες μέχρι το γόνατο..τα μαλιά μου υα αφησα κάτω και έβαλα ένα χαζαπλαστ στο χέρι μου αδιαφανο..έβαλα λίγο consiler στα μάτια μου και στην μελάνια μου για να τα καλυψω όσο μπορώ και πουδρα..δεν φαινόταν σχεσον τίποτα..κατεβηκα κάτω και είδα τον Αντρεα με τον Γιαννη και τους άλλους φίλους του..μου αρέσει που είπε να μην φέρνω κανέναν εδώ και αυτός φέρνει..ευτυχώς θα βγω το βράδυ..το ωρα είναι?5:00..μαοιστα και θα βγω στης 8:00 αρα στης 7:00 θα αρχίζω να ετοιμάζομαι..
Γιαν:Γειά σου!
Ειπε ο Γιαννης και ήρθε να με αγκαλιάσει.. πόσο μου αρέσει όταν με αγκαλιάζουν..
Εγω:Γειά..
Ειπα και είδα τους άλλους να με κοιτάνε από πάω μέχρι κάτω..ο Αντρεας με κοοτουσε με νεύρα και με έκανε να φοβάμαι κιαλο..
Γιαν:Τι κάνεις?
Χάλια
Εγω:Μία χαρά..
Γιαν:Σίγουρα?
Όχι
Εγω:Ναι..
Γιαν:Αντρεα ήθελα για λιηο να κάτσω οπότε φεύγω..
Ειπε μου έδωσε ένα φιλί σρο μάγουλο και με έκανε να κοκκιησω..εδυγε και είδα τους άλλους να με κοιτάνε..
Αντ:Βάλε κάτι επάνω σου..
Εγω:Δεν έχω κάτι άλλο να βαλω..
Αντ:Πήγαινε επανω..
Εγω:Μα
Ατ:Ειπα κάτι..
Τορς πηγα επανω..ειναι σαν να είμαι ή δούλα του!Δεν αντεχω!Θα φύγω!Και πολύ εκατσα!Αλλά έχω το ραντεβού μου με τον Ντελιβερα..δεν ξέρω καν το όνομα του..καλό αυτό..
Ήταν 7:30 και είχα βάλει τα μαλιά μου σε μία κοτσίδα και τα είχα ίσια..έκανα ένα απαλό μακιγιάζ..και το φόρεμα..ήταν το κάτι άλλο..

ήταν το κάτι άλλο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Δεν Σου Ανηκω! | Book 1 |Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα