Δεν Με χονευεις?Δεν Με Νοιάζει!

5.2K 443 37
                                    

Έχω 2 πράγματα να πω  οπότε αν θες διαβασετο Οκευ?Οκευ..

1ον:Είναι πολλές από εδώ μέσα που μου στέλνουν εκνευριστικα μυνηματα
Π.χ Ποτε θα ανεβάσεις?
Θα ανεβάσεις?
Συγγνώμη που θα ανεβάσεις γιατί έχεις καιρό
Τόσο καιρό έχεις να ανεβάσεις τελείωνε
Έχω βγάλει την ιστορία σου από αυτες που διαβάζω γιατί δεν ανεβάζεις σχεδόν ποτέ!
Ή ιστορία σου σιγά σιγά θα πέφτει γιατί δεν ανεβάζεις και τώρα δεν έχει ενδιαφέρον!

Οκευ δεν πολύ ανεβαζω..δεν έχω χρόνο να ανεβασω..λειπω από της 8:00 μέχρι της 10:30 το  βράδυ απο το σπίτι και δεν έχω χρόνο ούτε για τα μαθήματα μου!Λίγο τρώω καθ φευγω..αν θες σεβασου  το αν δεν θες κάνε ότι θέλεις διέγραψε από την λίστα σου την ιστορία μου και κάνε ότι θες..αλλα Εγω Δεν δέχομαι τέτοια συμπεριφορά από 15 χρόνα..

2ον:Κάποιες από εδώ διαβάζουν την ιστορία μου και τους ευχαριστώ μα μετά που στέλνουν οως εμένα δεν με χονευουν και δεν μου βάζουν αστερακι μου το είπαν 2 κορίτσια που φυσικα δεν θα πω όνομα..
'Δεν μου αρέσει η γνώμη σου για οτιδήποτε καθόλου αλλά η ιστορία σου είναι καλά μα εσένα δεν σε συμπαθω γι'αυτο δεν βάζω αστεράκια ούτε σχολειάζω..'

Αυτό ακριβώς μου είπε μία..και εγώ δεν της απαντησα γιατί θα χαλούσαν την μέρα μου και δεν θέλω..για πιο λόγο να μου το επςι αυτό?Οκευ εντάξει δεν με χονευεις αλλά για πιο λόγο δεν βάζεις αστερακι?!Γιαυι δεν με χονευεις?πολύ απλά λες βλακείες...

Ευχαριστώ σε όσες διαβάζουν ακόμη..Εσείς είστε που με κάνετε να γράφω με τα σχόλιά σας..δεν έχω να πω αλλά πράγματα..αυτές τις δύο μερες δεν έχω ανεβάσει γιατί ετοιμαζω ένα μεγάλο κεφάλαιο και μάλλον θα το ανέβασω σήμερα..μετά ή θα ανέβουν 2 κεφάλαια και τέλος ή 1 ανάλογος..

Ευχαριστώ!Μπαιιιι! 😇❤

Δεν Σου Ανηκω! | Book 1 |Where stories live. Discover now