17. časť - Zlá Okurka a motýle

24 4 0
                                    

Jedného noci sa Smraďoch a Okurka pozerali na veľkú párty. Potom išli trošku ďalej o okno a ho videli tam, dačo svietiacé. Pýtali sa, čo to asi je? Á, ja už viem čo je to, je to motorka. Pochvíľke sa pozreli na druhú stranu. A po hodine si všimli, že toto neni auto. Takže zistili, že by to mohlo byť koš na prádlo, alebo žeby to bol fľaša? To nikto nevie. Po piatich hodín zistili, že to je dajaký robot. Potom si mysleli, že je to Okurkine dievča, ale zistili, že je to dajaká zlá Okurka. Bol to robot, čo si myslíte? Roboti boli dakedy dobrí? Bola taká sivšia. No a tá Okurka mala na chrbáte dačo divné. Jak sa volá tá vec na lietanie? Aha! Už viem, vajíčka! A tak divne sa pozerala. A furt hovorila: "Zničiť prasa!" Potom, keď bolo ráno už, tak Smraďoch povedal, či pôjdeme spať. A Okurka povedala: "Prečo neprejdeme cez cestu?" A vtom prešli cez cestu! A potom zistili že chce bojovať. Potom zavolali všetkých a bola brutálna vojna. No a nakoniec bojovali, dokonca tam bola aj pesnička! A potom bojovali. Čo sa to deje? Oni si prdli! To mi pripomína ako som mala sýrovú zmrzku. A teraz! Čo sa to deje? Vy ste normálny? Robia tajnú zbraň - zlatý kruh! To mi pripomína ako Smraďoch a Okurka boli malí a ako raz išli vonku a stretli sa zo motýľami!


O 10 rokov dozadu:

Bola nádherná deň a Smraďoch a Okurka išli von. Strašne veľmi sa tešili, keď sa mohli hrať. A jednoho dňa sa to zmenilo. Lebo keď chytali motýľov, ostatní motýle ich chceli zničiť. Takže jeden motýľ povolal stovky motýľov. Stovky povolali milión. A milión urobili zlatý kruh. Lebo sa spojili. Jední ich súperi mali stáť na druhej strane a tí druhí na druhej strane. Museli ich byť presne sto, ale ich bolo milión, taže boli silnejší. A museli hovoriť také divné slová, ktoré by sa nedali napísať a strašne ťažko sa vyslovujú. Prvá veta je: Jujo čon-jun. Druhá a tretia veta je: Mar-ňu-takto. Inač, preložene je to: Hem-nem-ňunkkunk. A druhá a tretie vety sú: Marhuľa-ňoň ďa. A potom urobili špeciálny zlatý kruh. Počas hovorenia, oni museli mať zatvorené oči, notak ich kopli a trieskli a tak to prerušili. A keď preruší zlatý kruh, tak jeden celý deň ho už nemôžeš urobiť. A potom motýľe odišli a povedali že my sa bojíme!

Takže takto to dopadlo so zlatým kruhom. Má to tri špeciálne schopnosti: neviditeľnosť, silnosť a to tretie bolo neumretosť.



Teraz:

Robili zlatý kruh. A preto si museli dávať pozor na zlú Okurku. A potom zlá Okurka sa zbila, lebo už z toho bola úplneže bum. Až sa druhýkrát spadla a nakoniec všetci oslavovali. Zato lebo púšťala vajíčka, ale jeden sa nenechal a to bol slávny Mikrovonka. Išiel na bielom koni jak neviem čo a potom povedal: "Bude koniec!" Lebo vajíčka teraz budú zadarmó! Všetci boli šťastní a dávali si hlavy do polievky a zlá Okurka sa zmenčila do sluchátok. A tá dobrá Okurka si pustila CD-čko. A tešte sa, bude koniec sveta. Lebo bude párty! Prišla jedna ryba a to bola taká dobrá, že zožrala motýľa. Ale čo sa to deje! Zlá Okurka mala ešte palivo! A to palivo dala do sluchátiek. A tie sluchátka počúvala dobrá Okurka a ostatní sa báli, lebo vedeli že vo sluchatiek sa zmenšila zlá Okurka. A museli ju poraziť, museli jej dať dole tie sluchatka. Zobrali policajné auto, nepomohlo to dať dole slúchatka. Zobrali hasičské auto, zase im to nepomohlo. Mali už len jedno jediné auto a to bolo biely koň, prosím šmarili ho tam. Čo sa to deje?! Tie sluchátka sa ničia! Ten koň pomáha! Je to viac super! A poslali poštu, že sú na havaji, dokonca mohli ísť na Aléziu - to je náš nový kopec. Čo sa stalo s Okurkou keď sa ničili tie sluchatka? Tak to zistíme po teraz! Takže Okurka, sa jej lámali sluchátka. Sa začínali ničiť! A zlá Okurka s nimi! A super Mikrovonka zachránila Okurku. A preto si myslíme odteraz, že to bol dievča. 

Smraďoch a Okurka (úplne šialené príbehy)Onde histórias criam vida. Descubra agora