13. časť - Talenty

80 5 6
                                    

Bolo ráno, a boli vyvesené plagáty. Smraďoch a Okurka si ich šimli a zístili, že pôjdu do talentovej súťaže. Ale sa musia prihlásiť, lebo to bude super super. Budú tam robiť tŕiky, aaaaaaaaaaaaaaa. Tak išli. Čo sa stalo to nikto nevie. Museli sa trénovať, ale načo, to vám povieme aš po reklame.

Reklama

♪Keď vidíte dnes plagáty, tak tam proste choďte, lebo každý predsa vie, že súťaž dneska je! Napríklad môžete byť rytier, alebo sa premeniť na vtáčka tututú, a potom zas na vláčka. Veď všetci dnes vedia, že je talentová súťaž, hej! hej! Je veľká hviezda svietiacáááááá...

Hej! Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!♪

Pokračovanie

Ako ste mohli počuť v reklame, tak Smraďoch a Okurka budú kúzelníci, budú robiť korytnačky. Porotcami sú, v porote sú, je jedno decko od Dunkanky, volá sa Decko, vždy sa volá Decko. Potom ďalší veľký, Majkl Džetcn z frajerkou - špiónka Katka.  A posledný, ako každý vie, videli ste ju i na inčej časti - Matka príroda. Moderát je je je Äääää - vyzerá jak äääää. Prvý, alebo prvá bola Dunkanka, tancovala so svojimi deťmi - 999 999, keďže jedno bolo v porote. Zmenšili sa, podľa myší. Tancovalíííí olé tanec. Tak, ehm, prvý porotca povedal, že to bolo dobré, najlepšia bola tá stredná časť a tá posledná. Potom Majkl Džecn, on povedal, že toto nemôže ohodnostiť, bolo to moc zaujímavé. Potom išla jeho frajerka Katka, Káťa keď tak, ona povedala, že je to moc divné pre ženy, ale nemám čo na to povedať, lebo máte odo mňa dve hviezdičky z desiatich. A nakoniec Matka príroda, ona povedala, že bohužiaľ spala, ale jej to jedno takže všetko bolo dobré. 

Tak ďalší bol, alebo boli Sofijka a Sakra, žonglovali papababababapapapapa papapabababapapabapa. Tá hudba bola nádherná, všetci sa kláňali. Tak prvý, ako viete bol jedno z tých deciek ďalších, no a to povedalo, že to nemalo chybu - desať hviezdičiek z desiatich, a potom všetci zatlieskali - ťap ťap ťap ťap ťap ťap. Potom išiel Majkl Džecn, ten povedal, že len pesnička je výborná, takže davám hviezdičky, 6 zo 10-tich. Potom Kaťa skrátka Katka povedala, že teraz, nedostane nikto hviezdičku, zato lebo to chce šťávu. Pomarančový džús prosím! Potom išla Matka príroda a ona na to, že to je ekselent, tak dala len jednu z desiatich.

Potom tretí súťažaci, Sakriš tancoval holý balet. Normálne vyzlečieš sa a tancuješ balet - tuc tuc  tuc tuc. Porota povedala spolu, že ešte raz. Pótom sa šmýkali, išli na ihrisko žeby vúúúúú vúúúú. No potom sa vrátili, neviem čo sakra robili. Pótom išiel ten Tiatiánus Veľké Áčko, sa prepichoval tichom. Zobral pilu, a potom urobil dačo neuveriteľné. Zrezal strom. Všetci mu trieskali, tak čo inšie by urobil. Prvý povedal, že táto súťaž bude trvať až do milión rokov, tak ti nemôžem povedať chlapček, chápeš? Potom Majkl Džecn povedal, že to bolo dobré. Potom dal hviezdičky, perníkovú, a preto bola len jedna. Kaťa Kaťa povedala, že zas nikomu nebude dávať hviezdy, lebo sa nudí, to sa sakra stalo, ten džús ju zmenil, lebo bol kúzelný. Tá Matka príroda sa radšej vykadila, neviem na čo, ale nemajú tam záchody.

Potom Francouz Boling zaspieval Kikivaku. Začíname:

♪Hí mi nou i saivú de féminou i katy mú vočeče isajišú Kikivakä. Kat a sou himohen, simanejm do Kikivaká! Kikivaká! Kikivaká! Tutututu!♪

A zaspieval i tú druhú - Sistinačn:

♪Agaty s fie, e seny hors, i fini vysisiny siny siny hors, ofina syry, ofiny džars, siny sina hors, agata sanča finy i eny staps ú any siny seny hafi, sofefanu fí, eny ladusíny laky, stap. Idadidí lájt, i edidiy fór. Efiny nór siny nou. Efery fú i olivy fór. I sistinačn sistinačn sistinačn. Na fifiny siny ic denc denc denc. Kamn hift sany si n sify denc denc denc. Omy šity eci denc denc denc. I finysiny denc denc denc. I SÁDUFÍNE! Denc denc denc. I SÁDUFÍNE! Denc denc denc.♪

Decko na to povedal, že od smiechu odpadne, lebo to bolo dokonalé! pem pem pem! Potom išiel Majkl Džecn, Majkl Džecn povedal, že sa do toho zbláznil. Neviem prečo, ale bolo to skvelé. Potom išla Kaťa Katka a tá na to - prečo ne, to nám tu chýbalo. Matka príroda na to, že prečo ne, všetci to majú radi Kikivaku a jak sa sakra povie to druhé.

Helou Kity robotická, tá bude spievať Kokonat. Začíname:

♪Kokokokokokokokoko-nat dá kokonat nat isu džai nat, iftu iftu mat ju get fery fat. Da kokonat nat isu bejby nat, dališ na is nat a mat. Íc ä kokopán, íc ä kokopán páli kokopán fádyjé nanananana.♪

Prvý - Decko povedalo, že to má krátky rytmus. Pótom išiel Majkl Džetcn a Majkl Džecn, tiež povedal, že je to moc krátke. Všetci sa začali hnevať. Potom išla Kaťa, ktorá bola tatárka - no ták čo by som na to povedala. povedala Kaťa. Nakoniec išla Matka príroda a tá s radosťou povedala, že ide preč, lebo končí. Boli štyri X-ká.

Posledný tudududú išli Smráďoch a Okurká a kúzlili. Vytiahli milión zajacov, každý mal zajačika takého mäkučkého. Išli do krabice, jeden z nich a precestovali celý svet. Potom išli do ďalšej krabice, ktorá ich odniesla na koniec čísla, no posledného. A tretie krabica, išiel tam jeden, ten druhý zobral motorovú pílu a rozrezal, ale nič sa nestalo, ani nemuseli volať záchranku. Išli do krajiny všetkého jedla. Bolo tam jedlo, bolo tam jedlo, mohli tam prežíť, celý svoj život.  A na Pepša Anna vykúzlili jich. A potom vykúzlili íííííí levá. A potom najlepší trik na svete - levitujúca vreckovka. Každý pískal a tlieskal a hromy bili a nebili.

Porotcovia tlieskali i pískali, hromy bleskali. Stal sa zázrak! Postúpili vyhrali. A na druhom mieste je, bol Francouz. A na treťom mieste ból Eskálibér. BRAVO!!!

Smraďoch a Okurka vyhrali super duper, super prsa, vedelo lietať, bolo z budúcnosti, neviem z kade ho zobrali. Potom druhé miesto dostalo Čurky Čurky strom. A tretie miesto Eskálibér nepoznaný dostal svoju paličku, lebo mu ju ukradli a on musel ísť na tretie miesto a mohol si zaspievať. 

A keď uvidíte plagáty deti, tak si pozrite moju reklamu a ešte raz, ale trošku inšiu:

♪Keď vidíte plagáty tak tam rýchle choďte. Lebo je to blbosť, ale pritom dobrá. Uvidíte Eskalibra a pozdravte ho prosím za mňááááá. Šou dneska bola veľká. Tak zaspievajte si zo mnóu Kikivaku či Sistinačn. Všetko len za mňa to bude. A  ďakujem vám všétkým! Ta dá!♪














Vážený čitatelia, koho by ste nechali vyhrať v súťaži? Vymysleli ste si nejaký hlúpy, špeciálny talent? Ak áno napíšte ho do komentárov

+ Skúste uhádnuť skutočný názov pesničky Sistinačn

Smraďoch a Okurka (úplne šialené príbehy)Where stories live. Discover now