3. Hogsmeade

897 14 0
                                    

Ginny:

Äntligen var det den tjugofemte oktober. Jag skulle äntligen få träffa min Harry igen! Jag skuttade fram till Hermiones säng och dansade ner till frukosten. McGonagall klingade i glaset och höjde rösten. Alla elever från årskurs 3 eller högre som fått tillåtelse att gå med till Hogsmeade kan samlas utanför skolan klockan halv tio. Det var en timme kvar så vi går upp till uppehållsrummet. Dock kunde varken jag eller Hermione  sitta still så vi gick runt i slottet istället.
Klockan blev iallafall halv tio tillslut och vi började vandra mot Hogsmeade. Gruppen skiljdes åt. Jag och Hermione gick mot spökande stugan där vi hade bestämt oss för att träffas. Jag såg Harry på långt håll och rusade mot honom, trots att jag bara kan ha sprungit i max trettio kändes det som sju minuter.  Jag slängde armarna runt Harry och klängde mig fast. Han kysste mig och det kändes som om att jag skulle drunkna i lycka. "Jag älskar dig" Flämtade  jag, andfådd efter språngmarchen. "Jag älskar dig också" sa Harry.

Hand i hand gick vi mot Tre Kvastar. "Jag har något åt dig Ginny" Sa Harry och vände sig mot mig. Han tog fram en liten ask med ett smycke i. Det var ett halsband med orden Ginerva & Harry ingraverade. "Tack Harry!!" Ropade jag och kysste honom.

Inne på Tre Kvastar var det varmt och skönt. Vi köpte var sin honungsöl och satte oss vid ett ledigt bord. "När kan vi ses nästa gång tror ni?" Frågade Ron. "Antagligen inte förrens jul" Sa jag och sänkte blicken. Harry kramade om mig med sin lediga arm. "Det klarar vi. Okej?" Jag nickade långsamt. Vi satt i säkert två timmar innan vi flyttade på oss. Vi gick över till godisbaronen.  Harry köpte några små hjärtan som det stod "I love you" på. Jag stoppade en i munnen och gav Harry en puss,  utan att veta varför. "Pusskarameller skrattade han och åt en själv. Ron fick syn på oss och tittade bort. Vi lämnade godisbaronen och delade på oss. Jag och Harry gick på en liten promenad."Jag längtar till julen" sa han. "Då får vi två veckor. Vad önskar du dig förresten?" Jag la min hand i hans. "Att jag slipper gå klart skolan,  att vi kan flytta till ett eget ställe och dessutom slippa alla Ron's blickar och att inte  behöva dölja något för någon." Harry stannade och vände mig mot sig. "Jag ska göra mitt  bästa." Sa han. Sedan kysste han mig. Det här var en av de bästa dagarna i mitt liv.

En till Potterحيث تعيش القصص. اكتشف الآن