Prolog

331 33 17
                                    

"He broke down her walls without her even noticing. And when he rebuilt the walls he added windows to let the sunshine in."

Era atât de fragilă. Retrasă, delicată. Frumoasă, însă părea că e de porțelan, lui îi era frică să o atingă. Și-ar fi dorit să o ridice până la stele, îi era teamă. Dacă ar fi scăpat-o? Nu voia să îi frângă inima. Părea atât de rece, însă era doar sensibilă. Nu lăsa pe nimeni să se bucure de privirea ei caldă și sinceră, o ținea mereu țintuită în pământ, mișcându-se ca o fantomă pe holurile liceului, șuvițele-i brunete ascuzându-i chipul trist. Încerca să fie invizibilă, însă el nu o putea pierde. Era fascinat din toate punctele de vedere de ființa firavă ce îi atrăgea de fiecare dată atenția, în ciuda faptului că ea se străduia să nu o facă. Poate ceilalți nu îi observau existența, însă el își dădea seama când ea lipsea și poate asta era de ajuns. El ar fi omorât să o facă să zâmbească, dar ea nu avea nicio idee că cineva se gândea atât de frumos la ea, nu avea habar că cineva o găsește specială. El își făcu o promisiune: va încerca să o salveze în orice mod posibil. Şi va avea grijă de ea cu orice preț. Retrasă,delicată...atât de fragilă.

I'm such a bitch. Nu m-am putut abține, efectiv nu am putut, știu că mai am cărți la care nu am postat demult, dar promit că o să o fac și da, am revenit, oficial, și da, asta este o nouă carte.
Repet, am încercat să mă abțin, dar n-am putut, ideea asta o am în minte de ceva zile și pur și simplu sunt o nemernică. Asta e. Nici să pun capul pe pernă liniștită nu puteam că îmi apăreau toate personajele din cartea asta în minte și făceam diverse scenarii. Sunt o nesuferită și aveți tot dreptul să mă urâți, însă nu am avut ce să fac.
Și din nou, știu că mi-a ieșit din mână scrisul, și cartea asta poate fi și mijlocul meu de a încerca să mă redresez. Nu plănuiesc să o fac cu capitole foarte lungi, însă nici proză scurtă nu va fi, nu știu, nici u nu știu la ce să mă aștept de la mine. Poate o să îmi schimb decizia, poate nu, dar să trăim până atunci.
Scuze, din nou, haha. x


FragileWhere stories live. Discover now