hayatımızın finali

4.9K 278 73
                                    

Tatlı asi mafyacılarım bu bir final değildir.  Sakın yanlış anlamayin. Okumalarımız artıyor teşekkür ederim . Bölüm biraz gec geldi kusura bakmayın . Internet problemi yüzünden gecikti. Bu bölümde malesef akyon yok ama diğer bölüm bol aksyonlu olacak. Bu bölümde sınır var. Bazı bölümlere Sınır koyarken bazılarına koymicam.
Bu bölümün Sınır: 80 vote 30 yorum 
Yazım yanlışlarım olursa şimdiden özür dilerim iyi okumalar.

Poyraz

Şuan mutluyduk. Peri konuşmasada ben onu anlıyordum. Dudaklarına kapandığım zaman hepsi genç ergenler gibi oooo demişti. Salaklar gerçekten salaklar.  Biran önce peri hastaneden çıksın istiyorum ; onla sahilde koşmak,köpekleri seyretmek, hayata yeni bakış açısı istiyorum. Sonuncu olmadı ama neyse.

"E peride iyi olduğuna göre şimdi ne yapacağız? (Jungkook) "

"Herşeyi bitireceğiz  (per)" bi daka la! Perimi konustu. Hepimiz ona döndük.  Peri Konuştu. Konuştu konuşmasınada daha ilaçların etkisinin geçmesine 1 saat var. Nasıl konuştu.  Ama ondan daha büyük bir sorun var.  Herşeyi bitireceğiz derken ne demek istedi?

"Nasıl herşeyi bitirecegi?(n)"

"Hayatımiza final vereceğiz.  Yani artık o odamı bulup yok edecek ve normal hayatımıza geri döneceğiz(per)" ne yani ? O kişiyi öldürdükten sonra bidahamı hayata baştan başlayacağız?  Ama ben yoruldum. Tekrar tekrar baştan başlamaktan yoruldum. Ama Birgun batacak birgun doğacak Elbet güneş bizim için de doğacak. Pes etmeyeceğiz.  Sıkılmiycagız. Hayatımızı yaşayacağız. 

"O zaman o kişi hakkında bilgi bulma bende.(a)" peri aliyi onaylayınca ali hastaneden çıktı. Şu lanet hastaneden bi çıksak yardım edeceğiz ama çıkamıyoruz. Doktor içeriye girdi; erkek bir doktor. Bu doktor perinin bacaklarınamı baktı ? Ben bu doktoru yaşatmam .

Peri

Nasıl olduysa ilaçların etkisinden kurtuldum. Artık sıra hayatımızı mafeden erkek veya kız herneyse onu bulup yok etmeye geldi. Onu yok edince artık herşey biticekti. Düşüncelerimi kapının açılması bozdu. İçeri erkek bir doktor girdi. Bi daka bu şerefsiz, it benim bacaklarıma bakıyo. Ben bunu yaşatmam.

"NE BAKIYON LAN!!! DEFOL BANA KIZ DOKTOR ÇAGIR. BENİ DELİ ETMEYİN LAN!!!!" ÇOK sinirlenmiştim. O piç benim bacaklarıma bakmaya nasıl cesaret ediyo? O kimki!? Alt tarafı serefsiz bir doktor.  Doktor korkarak odadan çıktı.  Oradakiler sırıtıyordu.

"Ne var!?" Ne kadar kibarım!

"Kız sen az değilsin  (n)"

"Yazık be!! Çocuk altına kaçırdı 😂(r)" rüzgarın bu sözüne hepimiz güldük.

"İşte benim kadınım (p)" poyrazın bu dediğine tebessüm ettim. Odanın kapısı açıldı ve içeri sarışın bir sürtük geldi. Kapı çalmayı bilmezmi acaba!? Götünü zor kapatan bir etek göğüslerini belli etiren buluz azında sakız poyraz ve erkeklere bakıyordu. Lan ben bu sürtugu öldürürüm . Doktor kılıklı mal konuşmaya başlayınca yüzümü buruşturdum. Bu nasıl bir konuşmadir. O sakızı çiynerken, gözü bizimdekilerdeyken benimle istemiyerek bakın altını çiziyorum istemiyerek  konuştu.

"Periggg hanıgm gayet iyisiniz (**)" lan bu ne şimdi.  Sadece iyimisiniz diyecekti? İyi olduğumu bende biliyorum. Ama ilaç taburcu günüm? Lan bu hala bakıyor. Bide yani burası bizim hastanemiz ve o bizi tanıyor.  Sinirlendim ve bağırdım herkes kulaklarını kapatı. Serumu kolumdan çıkarıp o kadının yanına gittim. Saçına yapıştım.

"BANA BAK LAN!!!! SEN KIMSIN!? KİMSINDE EVLI OLAN KOCALARA BAKIYORSUN!? SEN KIMSINKI BENIM KARDEŞLERIME BAKIYORSUN!? " çok sinirlenmiştim. Kadında korkmuştu; bu her halinden belliydi. Ama dur ben  bu kadını yaşatmam.

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Where stories live. Discover now