!!!!!BELANRIJK!!!!!

134 3 1
                                    

Srry dat dit geen hoofdstuk is maar dit moet ik echt even vertellen. Jullie weten allemaal dat Harry Styles op tour gaat. En natuurlijk zijn er weer allemaal projecten bedacht. Maar toen ik op insta aan het kijken was, kwam ik er eentje tegen. De bedenkers van het project hebben er een hele site voor gemaakt. 

Site:

https://harry-styles-liveontour-munich.jimdo.com/fanprojects/sign-of-the-times

Jullie weten allemaal dat Harry een grote supporter van de LGBTQ-community is. Daarom willen ze bij het concert in München de Gay-pride flag maken in het publiek. Met de tekst 'We <3 you' erin. Het maakt niet uit of je wel of niet naar een concert gaat. en waarschijnlijk gaat bijna niemand van jullie naar het concert in München. Maar we moeten dit verspreiden! 
Dus, heb je een fan-account, of wil je het gewoon op je eigen acount zetten. Plaats de link dan in je Bio. Het concert is op 27 maart 2018. 

Misschien ga je in de vakantie nog naar duitsland. Als dat zo is, Hang dan posters, of wat dan ook, met de link van de site en een kleine beschrijving wan wat het idee is. Directioners die dat zien nemen dan namelijk meteen actie!

Als dit ons lukt dan kunnen we denk ik heel erg trots zijn op onszelf. 

DUS ALSJEBLIEFT VERSPREID DIT! HET IS ECHT SUPER ALS DIT GAAT LUKKEN!

https://harry-styles-liveontour-munich.jimdo.com/fanprojects/sign-of-the-times

Adopted by 5 idiots|| One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu