Hoofdstuk 3

179 11 2
                                    


'Eehhhm' Zegt Zayn. 'Oh dus jullie waren die mannen in de bosjes die hier al de hele week rondlopen!' Zeg ik. 'Misschien.' Zegt Zayn. 'Ja dus.' Lach ik. Ik eet m'n yoghurt verder op. 'Wil je ook een hapje?' Vraag ik sarcastisch aan Louis. 'Nee dankje het ziet er echt super vies uit.' Zegt hij lachend.

 'Je bent niet de eerste die dat zegt.' Zeg ik lachend. En voor de tweede keer liggen we in een deuk van het lachen. 'Ik mag jou wel zegt Louis tussen het lachen door. 'Ik jou ook Boobear.' Zeg ik.

 'Hoe weet je dat ik zo genoemd word? Ben je Directioner?' Vraag hij. 'Nee ik zit bij 74 meisjes in één huis.' En ik wijs naar het groepje meiden dat om Niall, Liam en Harry heen staan.

 'Waarom hebben ze nog niet gezien dat Zayn en ik hier zitten?' vraagt Louis 'Ze hebben het te druk met Harry betasten' zeg ik.

 ik eet mijn laatste hap yoghurt op en loop dan weg van de tafel om mijn bakje op de kar te zetten. 

Als ik terug loop lopen Liam, Louis, Harry, Niall en Zayn richting de deur. 

Zayn die achteraan loopt zwaait naar me en zegt. 'Tot zo.' Ik zwaai terug en zeg 'Doei.' 

We staan nu met alle meiden in een rij. Ik ben de enige die weet dat ze nog terug komen om iemand te adopteren. 

'One Direction was hier niet voor niets.' Zegt Krako. Ze doet de deur open en daar komen de jongens weer. Weer beginnen de meiden te gillen. ik doe m'n handen op m'n oren. Niall die me ziet moet lachen.

'Oké jongens vertel maar.' Zegt Krako. 
Louis stapt vooruit en begint met praten. 'Oké meiden niet te hard gaan gillen maar,' Alle jongens doen alvast hun handen op hun oren. 'We gaan iemand adopteren' 

Nu breekt de hel los. Alle meiden beginnen te gillen. Ik leg mijn handen weer op m'n oren en zet een stap opzij voordat ik een hand van Alessia in m'n gezicht krijg. 

of nog erger, een voet van Joy.

Adopted by 5 idiots|| One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu