Var mı daha ağır yük zamanı çekmek kadar!?.........

4.6K 315 50
                                    

Tatlı asi mafyacılarım bölümün başlığının devamı bölümde poyraz söylüyor.  Okuyunca görürsünüz. Asıl konuya gelirsek bölüm biraz geç geldi kusura bakmayın. Ama benim wattpad dışındada bir hayatım var. Ve ayrıca bir kitabım daha var, birde havaların sıcaklığı ile artık haftada 1 veya 2 bölüm paylaşıcam. Kusura bakmayın. Yazım yanlışlarım olursa şimdiden özür dilerim iyi okumalar.

Poyraz

Bazı anlar vardir; o anda yok olmak istersin, hiç acı çekmek istemesin, canın ve kalbin yanar. İşte o an şuan tam bu an. Canım o kadar yanıyorki; peri içerde ölüyor , ben burda onu bekliyorum. Bi doktor dışarı çıktı.

"Doytoy aynemiyn duyumu naysıl?(sel)" hepimiz ağlıyorduk. İçimizde yine en dayanıklısı kızımdı. Kendi annesi olmasına rağmen annesinin geri döneceğini ümit ederek dayandı.

"Peri hanım iyi . Normal odaya alacağız, 2 gün uyutmalıyız. Sonra görebilirsiniz. Geçmiş olsun  (**)" iyleşti işte. Bırakmadı beni. O beni asla bırakmiycak, çünkü biz birbirimiz için yaratıldik.

"Uyandı (v)"

"Sonunda (jin)"

"Yanlız çok güçlü çıktı. (Suga)" suganın bu dediğine tebessüm ettim.  Gerçekten çok dayanıklıydı.

"Tabiki dayanıklı olacak. Baksana bi bize; sence hangimiz akıllı veya korkagız?(jimin)"

"Doğru söyledin (rap monster) "

"Yanlız biz tam bir sofra olduk.(r)" allahım sen beyin dağıdırken bu rüzgar şemsiyemi tuttu?

"Sofra ne lan?(k)"

"Yani bu ailede herceşit var.(r)"

"Olum sen malmisin?(b)"

"Evet (r)"

"Belli"

"Ama yani düşünsenize ailede, her çeşit insan var. Komik , cool, küfürbaz,zeki,duygusal,küçük,bilgili, korkusuz, acımasız,inatçı,asosyel vb. yani ne ararsan var.(r)" cidden bizim aile ne değişik!? Ne ararsan var. 19 kişilik bir aile ; allahtan daha başka ne istenirki? Aslında birazdaha çocuk o zaman tam şenlik. Bu hikayenin finali yakın gibi geliyor; ama onu ancak yazar bilir. Bu hikaye mutlumu biter üzgünmü bilemem ama şuan gayet mutluyum. (Y: lan poyraz okuycularımın aklını karıştırma.  Hem final yok, saçma konuşma yani.  ) tamam apla büyüksün.  Yazara abla çektigime göre gelelim normal dünyaya. Periyi normal odaya aldılar.  Tek yapmamız gereken 2 gün beklemek.

"Çok acıktım (n)"

"Bende (pel)"

"Hadi kantine inek (r)"

"Olmaz (z)"

"Niye?(b)"

"Eeee peri (jungkook) "

"Poyraz burda (j-hope)"

"Ben burdayım.  Siz kantine inin, alacağınızı alıp gelin" hepsi kafasıyla onayladı

"Selin gel senide yatıralım (p.annesi)"

"Aynane beyn yatmak iystemiyom.(sel)"

"Aaa bak eğer yaymasan anne uyanmaz.(p.annesi)" tabi selin bunu duyunca direk bize ait olan odaya girdi. Kimse yoken perinin odasına girdim. Hastane bizim zaten, doktor birşey demez, diyemez. Perinin yanındaki koltuğa oturup elini elimin içine aldım. O güzel gözlerini hala göremiyordum, dudakları dolgunluk ve küçüklüğünü kaybetmemiş, fiziği çökmüş,  göz altları morarmıştı. Yinede çok güzeldi. Ah peri ah!! Yavaşça kulağına eğildim.

"Var mı daha ağır yük zamanı çekmek kadar. Yaşama sebebimsin, su kadar, ekmek kadar. Ayrılığın özlemin her şeyin bir hazzı var. Seni anlamak da güzel, seni beklemek kadar." Ve ondan geri çekildim,  tam elimi elinden çekeceken elimi tuttu. Gözleri hala kapalıydı,  konuşamıyordu; ama beni hissediyor hareket edebiliyordu. Azda olsa mutlu olmuştum. Ama doktor 2 gün sonra kendine gelir dedi. Konuştum, beni dutabiliyordu ama cevap veremiyordu. Bunlar hep o pis ilaçlar yüzünden , yan etki yapıyor.

"Peri doktorlar 2 gün sonra kendine gelir dedi.  O yüzden kendini yorma. Ben hep yanındayım. Biz hep yanındayız. Herkes burda, 19 kişilik bir aileyiz. Bize rüzgar ne diyo biliyonmu!? Sofraymışız biz, bizde ne ararsan varmış." Peri elimi dahada sıktı sonra göz yaşından bir damla. Hayır ben ağlasın diye anlatmadım. Bunlar mutluluk gözyaşları ama yinede ağlasın istemiyorum.

"Ağlama peri!!! Bunları sen ağla diye anlatmadım. Biliyorum bunlar mutluluk gözyaşları ama yinede ağlama." Peri zorla diğer elini kaldırıp gözyaşlarını kuruttu. Ah peri ne kadar güzel ve masumsun. Seni çok seviyorum. Bi anda kapı açıldı ve içeri pat diye 17 kişi girdi. Aha gelmiş bizim koca aile. Selin o küçük bedeni ile annesine sarıldı. 

"Aynem beynim. Buynayın heypsi sayak. Ayma şeynin kıyzın sayna çeykmiş. Yayi zeyki.(sel)" aaa ama bu biraz ağır oldu.

Peri

Gözlerimi açamıyor ve konuşamıyorum. Ama en azından hareket edebiliyor ve duyuyorum. Hepsinin kahkası,selinin konuşması, rüzgarın salakça esbirileri, poyrazın elleri ; herşeyi duyuyo ve fokunuyorum. Şu ilaçların yan etkisi bi bitse doyasıya konuşacam. Poyrazın dudağını dudağımda hissettigimde beni öpmustu. Herkes ooooo dedi. Bu ne be ergenmisiniz siz!? Keşke keşke konuşabilsem. Poyraza şunu derdim:
Ne kimse senin gibi mutIuIuk verebiIir bana ne de kimse benim gibi aşık oIabiIir sana, sen benim için aşkın manasısın teşekkür ederim bir tanem. Ama işte konuşamıyom. Olsun poyraz benim dokunuşlarımdan herşeyi anlıyordur. Bu zaman nereye gidecek bilmiyorum ama ben şuan mutluyum. Karanlıkta olsa mutluyum.

Bu bölüm bu kadar inşallah begenirsiniz.  Sizi ÇOK seviyorum tatlı asi mafyacılarım.  Yorum yapmayı ve volte vermeyi unutmayın

Hey tatlı asi mafya volte vermeyi unutun

👇👇👇👇👇👇👇

🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🌟

Asi kızlar çetesi ve yakışıklı mafyalar (Akç Ve Ym1)Where stories live. Discover now