Yolculuk Başlıyor

31 9 3
                                    

Barış Oturmuştu arkadaşları bisikletlerinden indiler ve yavaş yavaş yaklaşmaya başladılar.Barış Heyecanlıydı Gelmişlerdi işte.Mert,Fırat,Bunyamin,Caner Ve Gokmen.Fırat Siyah saçlı kahverengi gözlü gözlüklü bir arkadaşımızdı ve kiloluydu.Mert siyah saçlı saçları 3 numarayla kestirilmiş gözleri kahverengi biriydi.Gökmen Zayıf Kumral saçlı ela gözlü biriydi.Caner Kumral saçlı kahverengi gözlü ve omuzları geniş biriydi.Bünyamin ise uzun siyah saçlı kahverengi gözlüydü.Yavaş yavaş yaklaştıkar ve barışla selamlaştılar.Herkes oturdu barıs konuyu açtı ByMe konusunu biliyor musunuz diye sordu Evet biliyoruz dediler.Barış şifreyi çözdüğünden bahsetti inanmadılar.Bekleyin dedi ve şifreyi gösterdi şu kırmızı noktaları görüyormusunuz dedi.Hayır dediler orda hiçbirşey yok.Barış o an farketmişti kırmızı noktaları kendinden başka kimse göremiyordu.Barış irkilerek neyse dedi asıl konuya gelelim der.Ben Şifreyi çözdüm ve benimle gelirmisiniz diye sordu benimle bu işin peşinden gelirmisiniz dedi.Ortalıkta 1 dakikalık sessizlik oldu.Caner bağırmaya basladı sacmalama dedi.Bunlar bizim haddimize düsmez sifreyi çözdüysen polise git ve onlara anlat.
Barış:Bakın ben bunu farkettim şifrenin üstünde kırmızı noktalar var dedi bunlardan biri bizim yakınımızda oraya gidip ne olduguna beraber bakalım diyorum.
Bunyamin:Ben Varım
Barış:Güzel başka varmı.
Gokmen:Tereddütlüyüm ama varım
Mert:Bende varım
Fırat:Kötü bir şey sezersem direk geri dönerim haberiniz olsun
Caner:Oo tamam o zaman bende varım öyle olsun  bakalım
Barış:Çok Güzel beyler bu yolculuk 2 saat biliyorsunuz dimi bisikletlerle gideceğiz
Caner:Evet o zaman hemen başlayalım hemen bitsin.
Barış:Tamam herkes evine gitsin ve Çantasinı hazırlasın neye ihtiyacımız varsa alsın herkes alabildiği kadar yemek ve su alsın çunku bu yolculuk bana 2 saatten uzun olacakmış gibime geliyor hadi beyler !!
Herkes dağıldı bisikletlerine binip evlerine gittiler.Barış Çantasını hazırlarken annesi gördü ve sordu Nereye ? Arkadaşlarımla bisiklet sürecegim dedi. Hmm tamam o zaman dedi annesi ve çantasını hazırladı.Buluşma yerine gidip arkadaşlarını beklemeye başladı.

ByMe:Gelecek DeğişecekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin