Yaşlı adam

43 8 3
                                    

Barış yavaş adımlarla sokakta yürüyordu herkes bu olaydan bahsediyordu her tarafta elektirikler kesilmişti.Insanlar Dışarı fırlamıştı barış herkesten ne kadar duyduysa birleştiriyordu aklında ama yinede ilgisini çekmiyordu.Içinden ByMe ye sövüyordu.Içinden şu geçti "Al işte işte yarın youtubedeki yeni trend dedi"ama bu iş sanıldığından daha ciddiydi.Kendisi ciddiye almadı.Sokakta yürürken bir adam gördü.Koşede 5 kuruşsuz dilenen bir adam barış acıdı ve ona 5 lira verecekti elini uzattı adamda tepki yoktu kafasını öne eğmiş bir şey mırıldanıyordu.Sonra birden ani bir hareketle Barışın elini tuttu barış korktu elini çekiştiriyordu.
"BIRAK LAN BENI" diye bagırdı adam aglıyarak yavaş yavaş bıraktı.2,3 saniye durduktan sonra birden bağırdı.
"Dünyanın sonu geliyor ve hiçkimse kurtulamıyacak bu sonda insanların elinden gelecek"
Dedi Barış korkarak ordan uzaklaştı.Artık biraz tereddüt etmişti.Kalbi titriyordu.Nefes alamıyordu.Sonra kendi kendine yavaş yavaş nefe alıp vermeye başladı.Sonunda Evine vardı.Kapısını açtı.Annesi Babası ve Abisi salonda oturmuş onu bekliyordu.Elinde Topuyla durdu ailesi ona bakıyordu.Annesi ani bir tepki ile nerdesin sen ! Dedi.
Barış:Basket oynuyordum
Anne:Bundan sonra şu sıralar dışarı cıkmanı istemiyorum.
Barış:Neden ?
Anne:Yukarı çık
Sonrasında elektirikler geldi annesi haberleri açtı ve barışa yukarı çıkmasını söyledi.Barış Yukarı çıktı üstünü degiştirdi.Televizyonu açtı nba maçını seyretmek için ama nba yerine Haberlerde ByMe haberi vardı.
Hay şu ByMe nin taa. Derken kelebek şeklinde bir şifre gösterdiler.Barış dikkatlice baktı biraz garip oldu sonra televizyonu kapattı ve yatağına girdi.Gece 1 saat yatamadı sürekli gözü açık o şifreyi hayal ediyor ve ukuya dalamıyordu.Ertesi Okula gitti karnesini almak için.Gitti ama Herkes okulda yine bu konudan bahsediyordu.Artık bu durumdan tam anlamıyla sıkılmıştı karnesi aldı dolmuşa bindi arkadaşlarıyla araların bu muhabbetten başka bir şey dönmüyordu.Barış dolmuşta birden bağırdı.
"YETER AMK "
Dedi.Dolmuştaki herkes ona baktı sonra sinirden arkadaşlarını bıraktı ve dolmuştan indi bu durum neden onun canını sıkıyordu bilmiyordu.Sonrasında eve bi sinirle gidip sinirle odasına çıktı.Bilgisayarı açıp şifreye baktı ve...

ByMe:Gelecek DeğişecekWhere stories live. Discover now