Hem❤ ~Part 2~

0 0 0
                                    

Wat een mega kamer!!! (Misschien met veel mensen, maar dat overleef ik wel)

'Jij ben vast die nieuwe' Vraagt een jongen aan me zonder op te kijken. Hij is te druk bezig met....zijn veters strikken?

'Ja, ik denk dat ik dat ben' zeg ik onhandig en zwaai een beetje schaapachtig. 'Daar is nog een bed' Zegt hij en wijst naar het achterste bed. 'Best' zeg ik kortaf en glimlach.

Ik zie hem nog nakijken. Dit wordt nog leuk. Ik laat me echt niet als oud vuil behandelen.

Ik trek mijn leren jasje uit met daaronder een zwart hemd. Ik pak mijn spullen uit. En nu pas zie ik wat voor grijze kamer het is. De stapelbedden zijn grijs met grijze lakens em grijze muren.

Iedereen hier heeft ook wondjes op mijn knokkels en een zwart hemd. Daarom zei Derek dat ik alleen zwarte kleren mocht meenemen.

'Lekker kleurrijk' zeg ik dan plotseling. Iedereen kijk opeens op en kijkt naar mij. 'Heb ik iets verkeerds gezegt ofzo?' Vraag ik en begin met uitpakken. Moet ik nou echt het bovenste bed? Euhgg

'Had je beter niet kunnen zeggen' Zegt dan opeens een jongens stem. Ik kijk naar beneden vanaf het bovenste bed. Er ligt een (best knappe) jongen op bed met zijn armen onder zijn hoofd naar boven te turen. 'Hoezo? Dat mag ik toch zelfbepalen?' Zeg ik alsof ik echt niet bang ben.

Wat ik dus wel ben! 'Mij best' Zegt hij 'Nee, wacht. Wat is je naam' Terwijl ik zijn gezicht scan 'Not telling' 'Kom op! 1 letter dan?' Pruil ik

'I' Zegt hij kort 'I....i....i......i.....i....Ivan?' Probeer ik. Hij grinnikt maar blijft naar boven kijken. Ik zucht en probeer nog een keer.

'I.....Igor?' Lach ik en hang nog steeds met mijn hoofd naar beneden 'Gatver' Lach hij. 'Het is Ian' 'Aangenaam' stel ik me voor 'En....' Vraag hij 'En wat?' 'Wat is jouw naam?' En Ian kijk me eindelijk voor de eerste keer aan.

Omg, hij heeft zulke mooie grijze ogen. En prachtig donker bruin haar en hele lichte sproetjes. En een piercing bij zijn lip. Dat staat hem echt schattig
(Kijk naar foto bovenaan de pagina)

'Nou?' Vraagt hij nog een keer. 'Oh...,' schrik ik op, 'K.....,' ik moet wel een coole naam hebben en niet saai Katie. 'Noem me maar Roxy' Verzin ik. Ik bijt op mijn lip.

Hij ademd even diep en kijkt weer snel naar boven. Opeens hoor ik keihard geluid. 'KOM ALLEMAAL NU NAAR DE TRAINZAAL' Hoor je uit de speakers. 'Wat is de trainzaal nou weer?' Vraag ik 'Wil je niet weten' Antwoordt Ian en kijkt naar beneden en loopt met de menigte mee.

Ik spring snel van het bed en jogt naar de menigte. Ze gaan allemaal naar beneden. Huh? Is er nog een kamer? Ik dacht dat er alleen een kantine was een woonkamer en slaapzalen met badruimtes.

We komen bij een ijzeren kamer aan met allemaal rare sport dingen (heel creepy allemaal)

'Je hebt geluk' fluistert Ian in mij oor en glimlacht schattig. Kuch kuch SUPER schattig 'Katie! Kom naar voren!' Ik schrik uit het oogcontact en kijk naar voren, maar ik kan nog net zien dat Ian verbaast kijkt.

Ik zet stap naar voren en zie Derek. Ik kijk naar beneden en zucht. Hij legt een hand op mijn rug maar ik probeer hem van me af te schudden. Met nadruk op probeer.

Ik kijk hem geïrriteerd aan alsof ik een kleuter ben. Hij kijkt niet terug en zegt 'Katie hoeft vandaag alleen maar in het rad en dan is ze klaar omdat dit haar eerste dag is'

Iederee hoor ik zuchten. Ik kijk niet begrijpend naar Derek. Wtf is het rad? Is dat een soort van renrad net als hamsters die krijgen? GAST IK BEN GEEN HAMSTER ALS JE HET NOG NIET WIST!

'Nu aan de slag' Schreeuwt hij. Ik wist niet dat hij zo hard kon schreeuwen. Derek loopt naar de deur maar ik roep hem terug; 'Derek wacht, mag ik nog weten WAT het rad is?' Hij kijkt naar achteren en kijkt me emotieloos aan en zegt: 'Dat ding' En wijst naar een HAMSTERRAD!? Had ik je het niet gezegt?

Ik draai me om en loop er naartoe. Maar wordt tegengehouden door 2 jongens. De 1ste was de jongen die me een bed aanwees. En ik skipte. En de 2de heb ik geen idee van wie dat is.

'Mag ik nog op dat gekke ding rennen?' Vraag ik aan ze 'Tuurlijk' Zegt de 1ste 'Zullen we je maar helpen? Je bent hier pas 1 dag' Glimlacht de ander gemeen 'Oke' En ik haal me schouders op. Ik duw mezelf door de 2 jongens en zie het 'rad'

Er zit een elektrisch ding op waar je de snelheid van kan bepalen enz. Ik sta erin en begin te rennen en hou me vast aan een horizontale paal in het midden. 'Ja!' Zeg ik tegen de jongens. Ik zie ze raar grijnzen naar elkaar. Weirdo's

Opeens gaat hij wel heel snel. 'Hij mag wat zachter hoor' Roep ik tegen ze. En grijnzen weer. 'HALLO ZIJN JULLIE DOOF OFZO?!' schreeuw ik. En ik zie ze gewoon hem op de hoogste stand zetten.

Ik raak in paniek en til me op met mijn armen aan de paal. Maar kan het niet lang volhouden en val op de grond. 'Kan arme Katie niet zo'n hoge stand aan? Nee he?' Zegt de 1ste. I kan zijn grijs wel van zijn kaak schoppen.

Oh wacht, dat doe ik ook. Ik schop zo hard als ik kan in zijn kruis en grijs met mijn armen over elkaar. Wie het laatst lacht, lacht het best

'Jij bitch' snauwt hij en valt achterover 'Ook leuk om jou te leren kennen' Zeg ik en sta op. Iedereen kijkt naar me maar het boeit me niet.

_____________________________________________________________
Heyyy beetje leuk? Niet naar fouten gekeken.
Beetje kort hoofdstukje sorry daarvoor. Maar ik beloof je als dit boek populairder word, dan langere hoofdstukjes😉

One By OneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu