Omg! ~Part 1~

9 0 0
                                    

Zoals altijd zat ik in de kantine om half 1. Met een paar mensen om mij heen. Ik zie het zwartje busje aan komen rijden terwijl ik een boterham eet. En ja hoor, weer een jongen. Wat moeten al die rijke mensen met jongens. Oh, wacht....heb ik je dat niet vertelt? Haha, ik dacht al te zien dat je er niks van snapte. Nou, ik ga het wel even uitleggen. Toen ik 6 jaar oud was. Hebben mijn ouders me afgestaan aan een kind er tehuis omdat ik ze me niet komen houden. (Ja ik vind het zelf ook onzin) Dus ik ben opgegroeid alleen zonder familie.

Ik was depresief, omdat toen ik 14 was alleen maar kleine kinderen waren die nieuwe ouders kregen. En raad eens. Ik heb nooit nieuwe ouders gekregen. Niemand wilde me.

Totdat eens een man (ongeveer rond de 30) Een 'dochter' wilde. Dus hij koos mij! Ik was zo gelukkig! Hij gaf me alles! Kleren, een mega grote kamer, een privé zwembad. En ik had altijd het beste, mooiste, grootste verjaardagsfeest van de school! (En hij was best wel hot) Maar aan alles komt een einde....

1 dag na mijn verjaardag toen ik 15 was zei Derek (die gast die me alles gaf): 'We moeten praten' Dus ik dacht: 'Krijg ik een auto? OMG DEREK JE BENT DE BESTE' Maar het ging zo: 'Je bent nu 15, en bijna volwassen. Dus ik wil dat je een baan krijgt. Je weet dat ik werk. Maar niet wat voor werk toch?' Ik knikte en ik wist niet waar dit naartoe zou gaan. Het interesseerde me eigenlijk niet wat voor werk hij deed. Maar ik bleef luisteren. 'Ik werk bij een Kidnappers.....' Ik luisterde al niet meer.

Ik dacht: 'Hoe kan die man die ik altijd zo mocht en als een vader voor me voelde dat werk doen?! Maar hij ging gewoon verder: 'Ik heb heel veel voor jou betaalt. Nu ga jij dat terug betalen. Jij gaat voor mij werken.' Ik raakte in shock. En ik viel flauw. Toen ik weer wakker werd. Lag ik in bed. Helemaal bezweet. Ik was opgelucht, het was maar een droom......

Ik hoorde de deur open gaan. 'Hey, Kathie je bent wakker. Je begint met werken morgen. En je gaat daar wonen dus ik zou je koffer alvast inpakken als ik jou was.' Zei hij hardstikke normaal met een grijns. Nee,nee, NEEEE. Dat kan niet waar zijn. Het was geen droom. Het was ondertussen avond dus, ik was uitgeput en ging slapen.

De volgende ochtend ging ik douchen. Zoals altijd. Ik zette de douche zo heet dat ik de stralen voelde branden op mijn huid. Verschrikkelijk. IK GA TOCH GEEN KINDEREN ONTVOEREN?! JEZUS! IK BEN GEEN PSYGOPAAT! Maar ik had niks te zeggen.

Ik stond trouwens echt een half uur in de douche. Na dat, ging ik mijn koffer maar inpakken. Oké. Wat moet ik inpakken. Hoe lang blijf ik weg? Oh ja, ik blijf daar wonen. Zucht......

Ik pakte gewoon alles wat van levensbelang was. Telefoon, oplader, make-up. De rest boeide me niet, maar er was nog plek dus waarom niet. Ik kleedde me aan: Sweater met een skinnyjeans. En met mijn haar in een warrige knot.

Toen werd er op de deur geklopt. Derek. 'Ga je mee?' Zei die

Nou NEE, Natuurlijk niet maniak!

'Ja ik kom zo met mijn koffer naar beneden' Zei ik. Hij knikte en ging weg.

De vader waar ik van gedroomd had, is opeens verdwenen. Hoe kon ik zo blind zijn?

Wacht!!! Ik kan toch gewoon via het raam ontsnappen?! Ik keek uit het raam naar beneden. OMG, nee, nee, dat gaat hem niet worden! Ik heb hoogtevrees dusse...Ja je snapt het wel.

Nog even kijken of ik niks vergeten heb. Nee, oké nu naar beneden. En daar stond Derek al klaar. 'Hey schoonheid' Zei Derek. Ik walgde van zijn manier om dat te zeggen. Gatver! Maar ik stapte in de auto. Deed mijn oortjes in en luisterde naar muziek. En viel natuurlijk is slaap.

Toen ik weer wakker werd waren we op een vreemde plek. Oh, nee laat maar....het was een tankstation. Ik zag Derek nergens. Dus.....Ik stapte voorzichtig de auto uit en deed geluidloos de autodeur dicht. Keek nog een keer om me heen en rende naar de wc's (nou ik dacht dat het de wc's waren) Want toen ik achter het gebouw was, zag ik alleen maar muur. Ik drukte me met mijn rug tegen het gebouw aan met mijn armen tegen mijn lichaam.

Heel voorzichtig keek ik om het muurtje naar de auto. Dat is gek. Ik dacht dat ik de auto deur daarnet hoorde dichtdoen. Maar toen ik mijn hoofd wilde omdraaien zag ik.....DEREK! 'Probeerde je serieus je te verstoppen voor mij?' Vroeg hij op een lachende loon. Er kwam geen geluid uit mijn keel, dus ik slikte maar.

Toen werd ik meegesleurd aan mijn arm. Nou sleuren kan je het niet noemen, want niemand mocht zien dat hij mij meetrok. Dus het was meer heftig lopen.

Ik zat in de auto met mijn armen over elkaar naar buiten te staren. Het keek steeds maar naar mij, en naar de weg, en weer naar mij. Het was echt frustrerend.

'Oké, als je iets wilt zeggen.....zegt het dan' Keek ik op. 'Je bent gewoon zo stil' zei hij terug 'Vind je het gek als iemand je vertelt dat je kinderen met gaan kidnappen terwijl je leven perfect is en je het niet overhoop wilt gooien' zei ik in 1 adem waardoor ik om andem moest komen. Derek keek me zonder emoties aan. Ik slikte en wist niet ik welk oog ik moest kijken dus ik swichte steeds van oog.

Eindelijk. We waren er. Een groot houten huis. O mijn god, dat zijn wel 5 zwarte busjes. Altijd 's avonds ben ik bang voor zwarte busjes, en nu ga ik er zelf in rijden....

'Kom je nog?' Vroeg Derek. Ik schrok op. Ik keek langzaam van het huis naar Derek en zag een wachtende blik. 'Ja, ik kom' zei ik rustig. Ik liep langzaam naar de deur terwijl ik nog steeds het huis bewonderde.

Bij de deur stonden 2 grote brede mannen. Ze hadden een zonnebril, een zendertje en een zwart pak. Wat raar was want het was zomer. Maar ik liep langs ze en bewonderde het huis van binnen. Het zag er allemaal zo chic uit. Bijna alles was van donker hout met grote kroonluchters.

'Hey Khate! KHATIE!' Zei Derek en knipte in zijn vinger vlak voor mijn gezicht. 'Hier is de huiskamer, en rechts de kantine, links de beneden slaapzalen en boven de boven slaapzalen en de badkamers. Pak je koffers en je krijgt kamer 7, dat is boven. Neem maar een bed en pak uit. Dan zie ik je over een half uur in de kantine.' Zei Derek alsof ik nieuw was op school!? JEZUS! IK GA EEN KIDNAPPER WORDEN?! NIET naar school!

Maar, ik deed wat hij zei en ging naar boven met mijn koffers. Wauw, is alles hier zo mooi? Na de trap was er een grote ruimte met 4 deuren. Boven 1 deur staat 'badkamer' en de andere 3 '5,6 en 7' logisch. Met mijn koffers ging ik naar 7.

Ik klopte een hoorde of iemand iets zei. Geen geluid. Ik legde mi jn had op de klink en opende de deur. OMG!? WTF?! OKE WAT......
____________________________________________________________
En? Wat vonden jullie? Beetje verwarrend he? Je gaat het nog wel begrijpen. Maar goed laat weten wat je er van vond en dat zie ik jullie terug bij het volgende deel. Liefsss💝💝

One By OneDonde viven las historias. Descúbrelo ahora