Previews deel één

975 7 3
                                    

Onthoud goed, dit zijn previews, dit houd dus in dat het stukjes uit hoofdstukken zijn en niet de hele hoofdstukken!

Preview één;

Hoofdstuk 7 Nouk Skuts

'Heb je een gitaar hier?' Vraagt Shawn opeens en kijkt me vragend aan. Ik knik en wijs naar de koffer in de hoek van de kamer. Shawn staat op van de bank en loopt richting de koffer. Hij klikt de koffer open en haalt mijn gitaar er uit.

Hij draait de gitaar om en lacht even, ik heb op de achterkant van mijn gitaar twee handtekening staan. Eentje van Niall Horan en eentje van Shawn Mendes. Shawn kwam ik tegen toen ik mijn gitaar net gekocht had en heb aan hem gevraagd of hij een handtekening wilde zetten waar hij heel leuk op reageerde en de handtekening van Niall is gezet toen ik de gitaar op haalde van de winkel omdat deze gerepareerd moest worden.

Shawn gaat weer op de bank zitten en pakt de stemmer uit de doos, die gitaar is natuurlijk weet ik hoe vals. Hij stemt de gitaar en begint met het spelen van een nummer van Shawn Mendes als ik het goed hoor is het Never Be Alone.

'I promise that one day I'll be around,' zingt hij en sluit zijn ogen. 'I'll keep you safe,' hij opent zijn ogen weer en kijkt even glimlachend mijn kant op. Zo zingt hij het nummer af en legt mijn gitaar naast zich op de bank neer.

'Het is, ik-,' ik zucht even trillerig, '-het is gewoon zo mooi gezongen!' Glimlach ik. 'Dankjewel!' Lacht hij, ik pak de gitaar van de bank en begin de intro van This Town van Niall Horan te spellen.

'Jij hebt er ook wel een handigheidje in,' lacht Shawn, ik glimlach dankbaar en leg de gitaar terug in zijn behorende hoes.


Preview twee;

Hoofdstuk 30 Nouk Skuts

Shawn komt de kamer ingelopen en begroet me met een knuffel. 'Heb je zin om weer naar huis te gaan?' Vraagt hij en gaat naast me op het ziekenhuis bed zitten.

'Ja, heel erg,' zeg ik en leg mijn hoofd op zijn schouder, 'ik moet alleen wel weer wennen om alleen in een appartement te zijn en niet steeds mensen over de vloer te hebben, hier kwam er iedere twee uur even iemand kijken hoe het met me ging.'

De deur van de kamer wordt weer open gedaan en de dokter komt binnen gelopen. 'Goedemorgen, mevrouw Skuts,' de man geeft mij een hand en geeft Shawn ook een hand.

De man geeft mij een papiertje en opent zijn map, 'volgende week moet je nog een keer langs komen ter controle en met dit briefje kun je beneden bij de apotheek je medicatie op halen, drie maal daags een tablet in nemen voor vijf dagen lang,' ik knik en kijk even vluchtig over het papiertje heen, er staan twee verschillende medicaties op.


Preview drie;

Hoofdstuk 34 Nouk Skuts

'Denk je dat het leuk is om er achter te moeten komen via een Tweet? Waarom heb je het überhaupt gedaan, waarom heb je met haar gezoend, geef me een geldige reden en zeg niet dat zij jou zoende want dat geloof ik niet,' ik kijk Shawn vragend aan, ik kan in zijn ogen zien dat het hem toch wel iets pijn doet.

Het blijft een tijdje stil, 'het spijt me oké,' fluistert hij dan en kijkt me gebroken aan. 'Het spijt me werkt niet, het doet zeer weetje,' een traan rolt over mijn wang heen.

Shawn wil mijn hoofd vast pakken om mijn traan weg te vegen, boos sla ik zijn hand weer weg, 'raak me niet aan!' Roep ik en draai me om en begin van hem weg te rennen. Meer tranen beginnen over mijn gezicht heen te lopen.

Mijn arm word vast gepakt en ik word tot stilstand gebracht, ik schud mijn hand los en draai me om. Shawn kijkt me gebroken aan, 'het spijt me oké, ik had haat nooit moeten zoenen, ik wil je niet kwijt Nouk, ik kan niet zonder je,' roept hij en kijkt me smekend aan. 'Laat me alsjeblieft niet alleen,' fluistert hij en probeert mij naar zich toe te trekken. Ik sla zijn armen weg en draai me om, 'je bent me al kwijt,' zeg ik en begin van hem weg te lopen.

'Nouk!' Word er geroepen, ik negeer het en loop verder, 'ik wil je niet kwijt, als je blieft, geef me een tweede kans!' Ik schud mijn hoofd, 'ik kan je geen tweede kans geven,' zeg ik en draai me om.

Shawn is op zijn knieën gezakt en kijkt me smekend aan, 'ik maak het uit Shawn,' fluister ik, hard genoeg zodat ze het allemaal kan horen. 'Ik kan het niet aan,ik kan het niet aan om te weten dat je met een andere gezoend hebt. Ik maak het met je uit, ons bestaat niet langer meer.' Ik draai me weer om en ren al huilend richting mijn fiets, met trillende handen haal ik mijn fiets van het slot af en stap op de fiets.

Unknown ||Shawn Mendes IS UITGEGEVENWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu