hoofdstuk 28

861 63 23
                                    

Louis pov

"Tot morgen Em!" roep ik nog voordat ik haar kamer uit glip. Ik strompel vermoeid naar mijn auto. Het was dan ook een lange dag en ik was heel lang bij Emma gebleven en nu was het intussen al 12 uur s'nachts. Ik start mijn auto en rij naar huis. Eenmaal ik mijn oprit op rijd en mijn auto op slot zet. Ga ik mijn huis binnen. Er brand nog licht in de woonkamer wat mij een beetje verbaasd. Het is al laat, is Feline dan nog steeds wakker?

"Feline?" ik stap de kamer binnen en zie Feline opgekruld onder een dekentje in de zetel liggen. Haar ogen zijn toe dus ze zal nu aan het slapen zijn. Ik hang mijn jas op aan de kapstok en ga naast haar zitten. Mijn hand gaat automatisch door haar haren. Ik merk dat ze aan het praten is en ik probeer mij te focussen op de woorden die ze aan het zeggen is in haar slaap. 'Waarom...houd hij...niet van mij...zoals hij van Emma houd..Ik doe alles..voor hem..'

"Feline, het spijt mij!" zeg ik zonder het te beseffen luidop waardoor ik snel mijn hand voor mijn mond gooi.

"Lou?" vraagt Feline die haar ogen opent "Wat doe je?"

"N-niets!"

"Waarom bloos je dan?"

"J-je praatte in je slaap over mij!"

"Ohw.." zegt zij nu met een beginnende blos op haar wangen "Hoe was het met Emma?" zegt Feline in een poging het onderwerp te veranderen.

"Goed, ze begint maandag met revalideren!"

"Dat is geweldig, dan gaat ze eindelijk terug op haar eigen benen kunnen staan en gaat zij je niet meer zoveel opeisen!" zegt ze met een grote glimlach.

"Opeisen?" vraag ik verward.

"Ja, je bent altijd bij haar en.."

"Dat is mijn keuze, niet de hare. Ze eist mij niet op. Ik ben bij haar omdat ik het zelf wil!" zeg ik defensief.

"Jouw keuze? Louis, weet jij nu wel wat je zegt?! Je zegt dat je liever bij je bedriegende ex bent dan bij mij, je vriendin!"

"Dat heb ik niet gezegd!"

"Niet met die woorden Lou, maar je bedoelde het wel.. Ik ben je aan het verliezen Louis! Sinds dat ongeluk heb ik het gevoel dat ik je aan het kwijt spelen ben aan Emma, heb je terug gevoelens voor haar?" Ik ben overrompelt door haar woorden. Feline heeft gelijk, we zijn elkaar sinds het ongeval aan het verliezen maar gevoelens voor Emma? Ik hou van Feline, of dat denk ik toch.

"Feline, waarom.."

"Geen waarom Louis! Ik wil een ja of een nee, heb je nog gevoelens voor Emma?" Ik kijk naar mijn handen, ik moet nu echt wel eerlijk zijn en haar de waarheid vertellen maar hoe kan ik dat aan haar vertellen als ik er zelf nog niet eens uit ben voor wie ik nu gevoelens heb.

"Ik euhm.."

Hey babes, ik heb 30 days until 'goodbye' tijdelijk uitgesteld en ik wil in de plaats een andere fanfic schrijven omdat deze en my mom fell.. bijna gedaan zijn en ik wilde van jullie even weten of het een Liam/Niall/Louis/Zayn of Harry fanfic moet worden De titel van het boek zou 'What's the time in Tokyo' heten. En ik zou ook nog een Q/A willen houden die ik ga beantwoorden op het laatste hoofdstuk van dit boek dat er binnenkort trouwens aankomt (ik denk dat hoofdstuk 35 het laatste is) Hopelijk vinden jullie het niet erg dat het binnenkort gedaan is en even dat je het weet: HIER KOMT GEEN VERVOLG OP!.

Xx A.

'US' is historyWhere stories live. Discover now