.1.

26 1 3
                                    

Meike
Mama! hoor ik een klein stemmetje roepen. Ik voel hoe de rechterkant van mijn bed in deukt. Ik open mijn ogen en zie mijn dochtertje Liv van 3 op mijn bed zitten. Hey meisje, hoelaat is het? Er staat een 9 en een 2 en een 5. 09:25. Oké wil je meteen aankleden of wil je nog even met mama knuffelen in bed. Ze nestelt zich tegen me aan wat al genoeg zegt. Na ongeveer een half uurtje zo gelegen te hebben gaan we uit bed. Ik til Liv op en loop met haar naar haar kamer. Wat wil je aan vandaag? Ze wijst naar een wit jurkje licht roze, paarse en witte rozen erop en een grote witte band met strik.

 Wat wil je aan vandaag? Ze wijst naar een wit jurkje licht roze, paarse en witte rozen erop en een grote witte band met strik

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Ik pak het uit haar kast en trek het bij haar aan. Ik borstel haar lange blonde haren en zet haar op haar lage kastje. Ze wijst haar mascara aan. Wil je die op? Ze knikt. Ik doe een beetje mascara bij haar op en trek haar licht blauwe ballarina's aan. Ik til haar op en loop met haar terug naar mijn eigen kamer. Ik zet haar op mijn bed en zet de tv even voor haar aan om mezelf aan te kleden.

Als ik mezelf ook heb aangekleed

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Als ik mezelf ook heb aangekleed. Til ik Liv weer op en loop samen met haar naar beneden. Wil je een pannenkoek of een wentelteefje lieverd? Pannenkoek. Ik knik en zet haar op de grond. Mama mogen Faith en Hope even los? Ja doe het hok maar open, kan je dat zelf? Ze knikt en rent naar het hok van Faith en Hope toe. Faith en Hope zijn onze konijntjes

 Faith en Hope zijn onze konijntjes

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Het zijn echt schatjes. Als ik de pannenkoeken klaar ben leg ik er eentje op haar bord. Lieverd de pannenkoeken zijn klaar. Oké mama. Ze doet Hope en Faith in het hok terug en komt aanlopen. Ik til haar op haar stoel. Als ze haar pannenkoek op heeft vraagt ze wat we vandaag gaan doen. Mama moet vandaag even naar de studio om wat te bespreken voor haar nieuwe album. Is oom Ross er dan ook? Ja. Mag ik dan mee mama? Tuurlijk lieverd. Als we klaar zijn met ontbijten ruim ik alle spullen op en loop naar de badkamer om nog even mijn make up en haren te doen. Klaar? Liv knikt. Ik til haar op en open de deur. Meteen worden er foto's gemaakt. Ik loop naar mijn auto en zet Liv voor in het stoeltje. Ik laat de pers nog wat foto's maken en stap dan zelf ook in. We rijden naar de studio. Ik stap uit en loop naar de andere kant van de auto. Ik til Liv uit haar stoeltje en loop naar binnen. Hey Meike. Hey Sasha is Ross er al? Ja die is er net. Ik knik. Welke studio? Je kan naar studio 4. Dank je wel. Liv lust je een koekje?  Liv kijkt me aan. Wil je een koekje? Ze knikt. Ik loop met haar op mijn arm naar de balie en Liv neemt het koekje aan. Dank je wel. Goed zo meisje. ik geef haar een kus op haar voorhoofd en loop naar studio 4. Ik doe de deur open en loop naar binnen. Ik zie mijn broer Ross. Ik zet Liv neer en loop naar Ross toe. Hey broer. Hey zusje. We geven elkaar een kus. Ome Ross! Liv rent op hem af. Ross gaat door zijn knieën en omhelst haar. Hey meisje. Hij tilt haar op. Klaar? vraagt hij. Ik knik. We gaan aan de tafel zitten en beginnen met de opstelling van de liedjes voor mijn nieuwe album. Na 1 uurtje zijn we klaar. Ik kijk naar Liv die op de bank in slaap is gevallen. Ga je mee naar huis? vraagt Ross. Ik knik. Rydel is jarig dus we gaan vanavond uiteten. Ik doe mijn tasje over mijn schouder. Ben je lopend? vraag ik aan Ross. Hij knikt. Je kan met mij mee rijden. Dank je. Ik til Liv op en loop samen met Ross naar mijn auto. Ross zet het stoeltje van Liv op de achterbank. Ik zet Liv zachtjes in haar stoeltje en neem zelf plaats in de auto. Ik rij naar het huis van Rydel en Ellington. Liv is ondertussen wakker geworden. Mama waar gaan we heen? We gaan naar tante Rydel en oom Ell antwoord Ross op haar vraag. Waarom? Tante Rydel is vandaag jarig. Ze knikt.

Mijn eigen leven. R5 familyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن