Inte min syster

124 0 1
                                    

Fred's POV
Vi kämpade tillsammans utan att någon märkte att jag levde, vilket var konstigt enligt mig men det ändrades när Bellatrix sköt en dödsföbannelse på Ginny som nästan träffade henne.

Jag var den ända som upptäckte så jag skrek ut så att hela rummet hörde, "INTE MIN SYSTER DIN HORJÄVEL!"

Alla vände sig i mot mig när jag skrek det. Jag hörde skrik av glädje och folk skrika mitt namn. Det fick mig att få lite ont i öronen men ingen visste ju om mitt varulvsproblem så det var inte deras fel.

Jag såg hur hon vände sig om och skrattade när jag kom springande med överraskande fart. Jag hoppade upp på bordet och hjälpte en shockad Ginny upp på sina fötter innan jag puttade ner henne på golvet och började duallera med Bellatrix.

"Tror du verkligen din familj vill ha en varulv i familjen!?" Skrek Bellatrix ut och alla rummet flämtade. Jag brydde mig inte om det just nu, horan försökte döda min syster.

Hon fortsatte att reta mig medan vi duallerade och tillslut fick jag nog. Bellatrix stängde sina ögon för ett ögonblick medan hon skrattade och jag viskade några ord jag aldrig trodde jag skulle säga, "Avada Kedavra." En grön blixt träffade henne ovanför hjärtat och hon stannade. För en sekund visste hon vad som hade hänt och i den nästa låg hon död på golvet.

Det var tyst några sekunder innan Neville skrek ut, "Horan är död!" Och hela rummet brast ut i gråt och skrik ut av glädje. George och Lee hoppade upp på bordet och kramade om mig. Sen kom resten av min familjen och Quidditch laget och kramade om mig.

Fred is Alive? And a werewolf?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant