Rymmer

118 0 0
                                    

Fred's POV
Det var ungefär en vecka sen fullmånen och dem hade börjat tortera mig igen. Jag hade vid det här laget börjat förbereda min flykt härifrån.

Jag hörde hur någon gick ner för trappan för att hämta mig, så jag gömde mig bakom väggen bredvid gallret. Jag såg hur Rodelphius klev in och innan han hann göra något fick jag tag på honom bakifrån och lyckades kasta bort hans trollstav.

'Någonting bra med att vara en varulv, va?' Tänkte jag innan jag tryckte ner honom på golvet och kvävde han till döds.

Jag blev shockad för en sekund men antog att vargen tog över. Jag tog upp Rodelphius trollstav och smög ut.

Jag visste vart rummet där jag torterades var så jag höll mig så långt borta därifrån som möjligt, för att jag visste att Bellatrix och Fenrir är där och väntar.

Tillslut hittar jag dörren ut. Jag blev blind en sekund för ljuset som jag inte hade sett så klart på tre månader.

Jag började springa ut i skogen innan Bellatrix och Fenrir fick reda på vad det var som pågick.

En vecka senare

Jag har levt i skogen för en vecka nu, jag vågar inte teleportera mig med mina skador så jag for fortsätta att gå.

Jag gick längst en stig när jag började höra röster så jag sprang snabbt in bakom ett träd och tittade vilka det var.

Mina ögon blev vidöppna när jag såg min familj, Qudditchlaget, Lee, Kingsley, Hermione, Harry, Tonks and Lupin, Lavender, Padma and Parvati.

"Vi vet fortfarande inte vem det är hon kidnappade." Sa Kingsley med sin lugna röst. 'Kidnappade vem tänkte jag och fortsatte att spionera.

Jag såg hur Lavender, Bill och Lupin började titta åt mitt håll. 'Shit, jag glömde av att Lupin var en varulv och att Bill hade varulvsförmågor. Med tanke på Lavenders ärr måste dem också ha det.' Dem såg mig och deras ögon vidöppnades och jag gjorde en signal åt dem att vara tysta. Jag såg hur ilska började växa i deras ögon när dem såg min överkropp som var full med ärr och bitmärken.

Jag lyssnade ett tag till med bara dem tre vetande om att jag var där. Konstigt nog hade någon fått reda på att Bellatrix, Fenrir och Rodelphius hade kidnappat någon och gjort den till en varulv.

Jag såg hur dem hittade huset jag hade spenderad tre månader i och dem gick in. Jag hörde hur dem började slåss och jag gick genast in för att vara med.

Lavender och Bill var dem ända som såg mig och dem gick genast fram och kramade mig innan vi började slåss sida mot sida utan att någon märkte hur jag återvände från det döda.

Fred is Alive? And a werewolf?Där berättelser lever. Upptäck nu