Bölüm 3

1.3K 45 7
                                    

DANİEL...

           Sabah, tüm olan olaylara karşı ön yargılarımı kaldırmış hiç birşey olmamış edasıyla yatakta uzanıyordum.Kendi yaşadığım ve tanık olduğum olaylarla ailemin canını sıkmak istemiyordum. Gözümle görmediğim olaylar bile zaten beni fazlasıyla etkisinde bırakmıştı.

          Yatağımdan yüzüme sahte bir gülümseme yerleştirerek yataktan kalktım.Emily'de kalkmış, kahvaltı hazırlıyordu."Günaydın hayatım?." diye seslendim yüzündeki ifadeye anlam yüklemeye çalışarak. Emily'de " günaydıın..." diye ekleyince biraz olsun rahatladım. Sorun yokmuş gibi görünüyordu. a-ancak, pekiya DANY ! ?. o hep erken kalkar ve bizim kalkmamızı beklerdi.Telaşla "Emily, Dany nerde ! ?." dedim. Telaşımı anlamış olacak ki " Hey, sakin ol Uyuyordur..." dedi. Yukarıya çıkmam bir kaç saniyemi aldımı ? bilmiyorum.Hemen odayı tekmelercesine açtım ve george bağırıyordu - HER ZAMANKİ GİBİ - ama dany ?.                   .                                                                                                           

        Dolaptan gelen bir ses dikkatimi çekti ve elime sert bir cisim alarak dolaba yöneldim, sesler git gide artıyordu. içimdeki cesaret azalıyor nefesim ise tam tersi hızlanıyordu "Dany ?..."

                 Daniel dolaba yöneldi ve seslendi "Dany ? " ...

       dolaptaki seslerin devam etmesiyle tüm cesaretini toplayıp dolabı açan Daniel sallanan boş askılarla karşı karşıya kaldı ve tekrar "Dany, sen misin oğlum ?" diye seslendi korkulu gözlerle . Daniel, bir göz atmayı düşünerek eğildi. Ancak  ağzından ufak bir çığlık kaçırıp, hızla geriye çekildi

DANİEL...

        AMAN TANRIM, AMAN TANRIM.Bu bir nefesti. Soğukluğunu ve canlılığıni hissetmiştim.A-ancak bu imkansız, orada kimsenin olmadığına yemin edebilirim.Arkamdan gelen Dany'nin sesiyle irkilerek düşüncelerimden kurtuldum "BABA ?."

              İLK YAZDIĞIM BÖLÜMÜ SANIRIM BEĞENMEDİNİZ, YANİ EN AZINDAN BEN ÖYLE DÜŞÜNDÜM VE "NEFES" ADINI VERDİĞİM KISA BÖLÜMLE BİR SONRAKİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI VERMEYE ÇALIŞTIM. BU GİRİŞTEN SONRA OLAYLARA BİRAZ DAHA PARANORMAL VE DUYGUSAL İÇERİKLERİ DAHİL EDECEĞİM . İYİ VE KÖTÜ FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER (YORUMLARINIZI BEKLİYORUM) :/ :( <3...

Korku Evi LanetiWhere stories live. Discover now