bölüm 2

1.6K 57 7
                                    

            Yıl 1990

    Swan ailesi yeni evlerine taşınmış, yerleşmekle uğraşıyorlardı.Dany artık büyümüş on yaşına gelmişti, kendi odası ve eşyaları olacaktı.yeni yıl onlar için iyi gidiyordu,yeni ev , yeni bir yıl .

     daniel'ı rahatsız eden tek şey şuanlık lambalardı. anlamsızca yanıp sönüyor , cızırtılar çıkarıyorlardı. Daniel bir görevli çağirmaya karar verdi.Fakat görevli"bu eve kaçıncı gelişim olduğunu hatırlamıyorum, sizden öncede çoğu kez gelmiştim.Ancak hiçbirsey yok,  bu evden biran önce taşınmaya bakın!."deyince, daniel'in içine bir sıkıntı düşmüştü. Artık geceleri neden bir uğultu duyduğunu ve üzerine bir ağırlık çökerek onu uyutmamaya çalıstığını seziyor zaten bunu bildiği  için endişeleniyordu. daha yeni taşınmıs olmalarına rağmen çok dikkate almadıkları ancak önemli olan olaylarıda aklına getirince Daniel birazda olsa kuşkulanmıştı.

      içine bu kuşku düştüğünden beri köpeği george sürekli havlıyor ve başını yukarı kaldırarak uluyordu. Sürekli koşuyor ve daniel'n paçasından tutarak birkaç yere sürüklüyordu.Bir şeyler anlatmaya çalışır gibii...

             "Daniel'n günlüğü"

     Olanları anlamaya çalışıyordum, ancak anlam veremiyordum. Neydi bu ?.Hemen araştırmaya koyuldum, ve bulduğum şeylere inanamadım .bunları şimdilik aileme söylemeyeceğim . Belkide boşuna endişeleniyorumdur...

ARKADAŞLAR Bİ SÜREDİR YENİ BÖLÜMÜ YAZAMADIM,KUSURA BAKMAYIN.YENİ BÖLÜM İÇİN TAVSİYE VE ELEŞTİRİLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.OYLARSANIZ SEVİNİRİM ^◆^(yorumlarınızı bekliyorum <3)

Korku Evi LanetiWhere stories live. Discover now