I.

24 3 0
                                    

Dnes jsem měla asi štěstí, protože celý den proběhl celkem fajn. Nepočítám do toho pár urážek a kopanců, které jsou na denním pořádku. 

Tedy..vše by bylo fajn, kdybych cestou ze školy nepotkala Tobiase. Grr. Nejenom že ho vidím ve škole, ráno v ulici, ale ještě teď odpoledne, když mám jít s bratrem na trénink. No co, svedeme to na tu svini jménem osud. Ten může za všechno. A nebo, že by to byla karma? Ale já přeci nic neprovedla. No...aspoň myslím. 

Nijak jsem to neřešila a vešla jsem do domu. Tašku jsem hodila do obýváku a vyběhla do pokoje smazat ze sebe ty sračky (čti: make-up). Když jsem to ze sebe dostala, legíny jsem si vyměnila za kraťasy a zpod postele si vytáhla svůj skateboard. V kuchyni jsem si ještě udělala pití a mohla vyrazit. Dala jsem si sluchátka do uší a jela do skateparku, který byl asi 15 minut od našeho domu. 

Dojela jsem do skateparku a už z dálky viděla svého bratra Ace. I přesto, že je to nevlastní bratr, chová se jako by byl vlastní. Trénuje se mnou každý den na závody a já je díky němu všechny vyhrávám. Naštěstí pro mně, nikdo ze školy neví, kdo ve skutečnosti jsem. Tedy kromě ředitelů a učitelů.

Dojela jsem k Aceovi (pozn.au.: nevím jak se to skloňuje, ale snad jste to pochopili XD) a skočila mu okolo krku.

,,Ahoj Jenny, jak bylo ve škole?" zeptal se a u toho se usmíval. 

,,Čau brácha, ve škole to je pořád stejný. Akorát sedím v lavici s tím namyšleným idiotem Tobiasem Jacksonem" řekla jsem a zašklebila se.

Jen přikývl a beze slova jsem se doslova vrhli po hlavě do trénování nových triků.

Ahojky jsem tu po dlouhé době s další kapitolou. Omlouvám se, že to není nijak extra dlouhé, ale nemám teď moc čas. Doufám, že se vám i takhle krátká kapitola líbila. 

Princess Of Rainbow 

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jun 08, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Holka s prknemKde žijí příběhy. Začni objevovat