part 13

4.4K 160 5
                                    

''Zajímal ses jen o to, jak mě urazit, ne jak vypadám'', řekla jsem. 

''A to byla chyba'', byl ještě blíž. Dotýkali jsme se nosem. Cítila jsem jeho horký dech. Začala jsem se klepat. 

''M-můžu?'', zachraptěl a jednou rukou mi přejel po čelisti. Kývla jsem. Viděla jsem, jak se pomalu přibližuje. Víc a víc. A potom svoje rty přitiskl na ty moje. Okamžitě mnou projel šok. Jeho rty byly studené, ale i tak jsem se cítila, jako bych hořela. Proč na něho moje tělo reaguje tak zvláště?

Leželi jsme na pohovce a líbali se. Nevnímala jsem nic jiného, jen jeho rty. Byl to tak zvášní pocit. Ještě nikdy jsem se s nikým tak necítila. 

''Proč jsem tohle neudělal už dávno?'', vydechl a dál mě líbal. Odtáhl se, až v televizi někdo vystřelil a my se lekli. Podívala jsem se na televizi, dávali nějakou střílečku. Nedávali ještě před chvílí Sám doma? Podívala jsem se zpátky na Zayna a oba jsme se začali smát. 

''Pěkný film, na Vánoce'', poznamenal. 

''To ano'', řekla jsem a znovu se zasmála. Zayn si sedl s přitáhl si mě k sobě. 

''Máš tu nějaké filmy?'', zeptal se. Vzala jsem si ovladač a přes televizi najela do flešky. Oba jsme očima přejížděli po obrazovce. 

''Co takhle Now Is Good?'', navrhl Zayn. /Píšu anglický název, protože ten český se mi nelíbí/. Podívala jsem se na něj. 

''Ty ten film znáš?'', udivila jsem se. 

''Jasně. Je skvělý'', řekl. Čím mě ještě dneska překvapí? 

''Copak?'', zasmál se. 

''Já jen.. nevím, ten film mi k tobě moc nejde'', zamumlala jsem. 

''Nezapomeň, že od dnešního večera je tady nový Zayn'', usmál se, vzal mi ovladač a film pustil. Položila jsem si hlavu na jeho rameno a čekala, až film začne. Viděla jsem asi 15 minut z filmu, potom, nevím jak, ale zaspala jsem. 

***

Ráno mě vzbudil křik z venku. Ale no tak, alespoň na Vánoce dejte klid. Pomalu jsem otevřela oči a sedla si. Byla jsem ve své posteli. Ale Zayn nikde. Prošla jsem byt, ale on vážně nikde nebyl. Byl to jen sen? A nebo odešel? No jasně. Včera to bylo jen na pobavení. Prostě se přišel jen pobavit a potom zase odešel. A to jsem si myslela, že se vážně změnil.. 

Na 11 mám domluvené předčítaní v knihovně pro děti z dětského domova. Když jsem se podívala na hodiny, zjistila jsem, že je půl 10. Mám čas. V koupleně jsem udělala ranní hygienu a šla do kuchyně, kde jsem si udělala kávu. Řekla jsem si, že nebudu snídat a po předčítání se stavím někde na jídle. 

Šla jsem do šatny a přemýšlela, co si obleču. Po chvilce prohrabování jsem vytáhla jeany a červeno-šedý vánoční svetr se sobem. V koupelně jsem si učesala vlasy, dala si trošku řasenky a trošku make-upu. 

Vzala jsem si hnědou koženou kabelku přes rameno, dala si do ní mobil, peněženku, doklady, vzala si klíče a šla ke dveřím. Obula jsem si kozačky, oblékla si černý kabát a dala si čepici. Venku sněží, takže nechci mít mokré vlasy. Vzala jsem si klíče a šla ven. Zamknula jsem byt a klíče si chtěla schovat do kabelky, jenže jsem je hodila vedle a spadly na zem. Dřepla jsem si a zvedla je. Když jsem si stoupla a uviděla člověka přede mnou, klíče jsme znovu upustila na zem.

Děkuju za víc jak 200 hvězdiček, jste super! A slibuju, že zítra bude dlouhý díl, alespoň na dvě stránky! :-))

From Hate To Love - Or Not?Kde žijí příběhy. Začni objevovat