part 1

6.3K 213 4
                                    

Varování: story obsahuje sprostá slova a sexuální obsah

Tak za 10 minut jsem u tebe, i s pizzou, napsala jsem Carrie, své nejlepší kamarádce. Zrovna jsem byla v práci, ale službu jsem neměla. Přišla jsem si jen pro pizzu. Každý druhý pátek, když mám volno, chodím ke Carrie i s pizzou. Je to už taková naše tradice. 

Víno už je nachlazené a čeká na nás v ledničce, po chvilce mi odepsala. Vzala jsem krabici s pizzou do ruky a mobil si schovala kabelky. 

''Tak já jdu, měj se Lucy'', řekla jsem své spolupracovnici, která má právě službu. 

''Ahoj Mitchie'', usmála se na mně. Otevřela jsem dveře od pizzerie a nadechla se čerstvého vzduchu. Byl listopad, takže venku bylo už trošku chladněji. Měla jsem na sobě černé legíny, šedý svetr a hnědo-zelený kabát. U sebe jsem měla moji oblíbenou hnědou koženou kabelku přes rameno, kterou jsem před rokem dostala od mámy k narozeninám. 

Nasedla jsem do svého auta, mimochodem, červená Octavia, pizzu a kabelku jsem si dala na sedadlo spolujezdce, nastartovala a vyjela. Po cestě mi hrál mix písniček, který jsem měla na flešce, kterou jsem měla připojenou do rádia. Je to lepší, než si dělat CDčka, protože když je nějaká nová písnička, kterou bych v autě poslouchat, musela bych si udělat nové CD. Takhle je to lepší, prostě si vezmu flešku a přidám do ní nové písničky.

Za pár minut jsem byla u Carrie. Zaparkovala jsem auto před panelákem a šla ke dveřím. Znala jsem kód, kterým se dveře otevýrali, takže jsem si jednoduše otevřela. Bydlela v 5. patře, takže jsem jela výtahem. Na ty schody jsem moc líná. Když výtah zastavil v 5. patře, vystoupila jsem a šla ke dveřím, kde bydlí Carrie. Zazvonila jsem a 4x s přestávkou jsem zaklepala. Vymysleli jsme si to, abychom věděli, že to je jedna z nás. Po chvilce se otevřeli dveře a do mého obličeje hned narazila vůně kávy. 

''Ahoj Mitchie'', pozdravila mě Carrie a na přivítanou mě obejmula. 

''Ahoj Carrie'', pozdravila jsem ji taky. 

''Zrovna jsem nám udělala latte'', řekla. K Vánocům jsem jí koupila přístroj na kávu Nescafé Dolce Gusto, protože je hrozný milovník kávy.

''Uhm, cítím to. Voní to hezky'', řekla jsem a vyzula si boty. Ukázala mi, že mám jít do obýváku. A tak jsem šla. Ona mezitím skočila do kuchyně a přinesla dvě kávy, dvě skleničky na stopce a láhev bílého vína. Zase to bude krásný pátek. Seděly jsme v obýváku, pily kávu a víno a jedly pizzu. 

''Tak co Liam?'', zeptala se mě. 

''Zítra spolu jdeme na večeři'', řekla jsem s úsměvem. 

''Aa, to je skvělé'', řekla Carrie a zatleskala. Zasmála jsem se a dopila poslední trošku mé kávy. Liam je dvacetiletý kluk, kterého jsem nedávno potkala v knihovně. Je hrozně milý, usměvavý a celkově příjemný. Chodí předčítat dětem, stejně jako já. Vzali jsme si na sebe čísla a už od minulého týdne si píšeme. A právě zítra, v sobotu, mě pozval na večeři. 

Po chvíli jsme uslyšela odemykání dveří. Vzdychla jsem si. A to to byl tak hezký pátek. 

''Nehádejte se hned jak přijde, prosím'', pošeptala mi Carrie.

''Pokusím se'', řekla jsem. Ale moc tomu nevěřím. Ani jeden toho druhého nemůžeme vystát. 

''Už tady zase ničíš vzduch?'', ušklíbl se na mně Zayn. Převrátila jsem oči a Carrie se na něj zamračila. 

''Taky tě nerada vidím'', udělala jsem ten nejfalešnější úsměv, který jsem uměla. 

''Nenechte se rušit, stejně zase odcházím, venku na mně čekají'', řekl a zaběhl si do pokoje, po chvilce se zase vrátil. 

''Zapomněl jsi na slovo kurvy, venku na tebe čekají kurvy'', řekla jsem a napila se vína. 

''Závidíš?''

''Ty holky? Ne vážně ne'', zasmála jsem se. 

''Ne, myslel jsem sex. O tebe by si kluk ani kolo neopřel, natož aby s tebou šel do postele'', řekl. 

''Zayne..'', řekla Carrie. 

''Ale však ho nech'' mávla jsem rukou.

''Ahoj Carrie'', zavol Zayn z chodby a zavřel za sebou dveře. 

''Z jeho keců si nic nedělám, neboj'', ujistila jsem Carrie a znovu se napila. 

''Mě ale štve, že se tak nemáte rádi'', řekla Carrie. Zvedla jsem ramena, naznačila slovo nojo a vzala si kousek pizzy.

From Hate To Love - Or Not?Kde žijí příběhy. Začni objevovat