part 32

3.1K 131 8
                                    

''Šťastný Nový rok!'', vykřikli všichni. Všichni jsme chytli kelímky a napili se, přičemž začal ohňostroj. 

''Šťastný Nový rok babe'', řekl mi Zayn. 

''Šťastný Nový rok'', usmála jsem se. Zayn naklonil hlavu blíž a přitiskl svoje rty na mé. A tak jsme se líbali, při ohňostroji, už v roce 2014. Tenhle rok bude skvělý. Vím to. 

Po asi půl hodině strávené venku, přičemž jsme si se všemi připíjeli na Nový rok, jsme se přesunuli zpátky do domu. Začalo se pít víc a já pomalu cítila, jak jsem přešla do nálady, při které jsem se všemu smála a měla super náladu. 

Z pohledu Zayna: 

Nevěděl jsem, že Mitchie tolik pije. Někdy byla ale sranda ji sledovat. Neříkám, že já jsem nepil. Pil jsem, taky dost. Asi ještě víc než ona. Ale moje tělo je na tohle už zvyklé. Přece jenom, na takovéhle párty jsem jezdil každý víkend. 

''Musím si odskočit'', řekla mi Mitchie a stoupla si. Zamotala se, přičemž se začala smát a sedla si mi do klína. Položil jsem hlavu do jejích vlasů a začal se smát taky. 

''Mám jít s stebou?''

''Ne, to to dobrý, zvládnu'', motala slova. Stoupla si a šla davem pryč z obýváku. Musel jsem se znovu zasmát. Jsou 4 hodiny ráno a Mitchie je totálně na sračky. 

''Hej Zayne'', zavolal na mně Louis. Otočil jsem se na něj a kývl. 

''Ta tvoje je dost dobrá'', řekl s úšklebkem. 

''Nech si zajít chuť'', řekl jsem a napil se vodky. 

''Jen říkám, že je fakt dobrá. Dlouho se tu taková kost neobjevila'', řekl. Holky, které seděly na sedačkách s námi, na něj házely vražedné pohledy. Měl jsem co dělat, abych se nezasmál. 

''A já ti říkám, že jestli na ni něco zkusíš, dopadneš kurva špatně'', řekl jsem. Louis zvedl ruce jako náznak obrany a já se znovu napil. Lidi pomalu začali odcházet domů. Skoro všichni tady byli úplně na mol. 

Mitchie sešla schody a mířila k nám. Vypadala zatraceně sexy. Její šaty zvýrazňovaly každou její křivku na jejím úžasném těle. Každý chlap tady by ji chtěl ošukat, je mi to jasné. Je to božský pocit, že mám někoho, po kom ostatní touží. 

Přešla k sedačce a sedla si vedle mně. Chytil jsem ji za boky a přitáhl si ji k sobě blíž. 

''Dneska vypadáš kurevsky sexy'', zašeptal jsem jí do ucha. Když se na mně otočila, zkousla si rty a nevinně se usmála. Nemůžeme dneska spát tady. Je na mol a dalších několik chlapů tady je taky na mol a já ani nechci vědět, co by se stalo, kdyby si nějakej čurák spletl pokoj a omylem vlezl do našeho a já bych tam zrovna nebyl. 

A navíc, je na mol a.. tak sexy a.. kurva, už zase myslím na sex. Nemůžu si pomoc, ale chci ji ještě dneska slyšet vzdychat moje jméno. 

''Půjdeme k tobě?'', zeptal jsem se jí, přičemž jsem zkontroloval, jestli nás někdo neposlouchá. 

''Říkal jsi, že budem spát tady''

''U tebe budeme sami'', řekl jsem. Její oči se rozšířily a na její tváři vznikl úsměv. Ne ten nevinný, jako před tím. Tentokrát už ne. 

''Uhm, je docela pozdě, měli bychom jít'', řekla mi. Oba víme, co chceme. 

''Stoupni si'', řekl jsem jí. Když se postavila, následoval jsem ji. Všichni na gauči se na nás otočili. 

''Vy už jdete?'', zeptal se Niall. 

''Jo, už odcházíme'', kývl jsem. 

''Už to asi taky zabalím'', řekl Harry, dopil vodku v kelímku a postavil ho na stůl. Když jsme se rozloučili, pomohl jsem Mitchie sejít schody a zastavili jsme se na chodníku. 

''Ty nemůžeš řídit'', řekla. 

''Já vím. Jdeme pěšky. Pro auto dojedu zítra'', řekl jsem. 

''Pěšky?'', zamumlala. 

''Klidně vás můžu nést, madam. Pokud si myslíte, že byste cestu nezvládla''

''Uhm, myslím, že bych cestu nezvládla'', řekla. To uhm, které tak často říká, naprosto miluju. Udělal jsem krok k ní. Obmotala mi ruce kolem krku a já ji vzal do náruče. Její roztomilý smích se rozezněl po ulici. 

''Ještě ti není špatně?'', řekl jsem s úšklebkem. 

''Jsem v naporosté pohodě'', řekla. Naporosté. Oh. 

''To přijde'', zasmál jsem se. 

***

''Kde máš klíče?'', zeptal jsem se. Mitchie si otevřela kabelku a začala klíče hledat. Vytáhla svazek asi čtyř klíčů a podala mi je. Když jsem si je ale chtěl vzít, hodila si je do výstřihu. Usmála se a naklonila se ke mně. Zkousl jsem si rty. 

''Provokovat ti jde'', usmál jsem se a na první pokus klíče vytáhl. Otevřel jsem dveře a nechal Mitchie vejít jako první. Zavřel jsem dveře a její klíče položil na stolek vedle dveří. Sundal jsem si boty a sledoval, jak si Mitchie opatrně sedá, následovně si snažila sundat boty, bohužel se jí to nepodařilo. Přišel jsem teda k ní a dřepnul si před ní. Usmála se na mně a nastavila mi nohu. Sundal jsem jí její boty a položil je vedle křesla. Potom jsem si stoupl a podal jí ruku, aby si mohla stoupnout taky.

Když si stoupla, přitáhl jsem si ji k sobě, takže svoje tělo měla nalepené na mém. Pozvedla obočí. Naklonil jsem se k ní a začal ji líbat, přičemž jsem rukou přejel přes její zadek.

''Chceš pomoc sundat šaty?'', zeptal jsem se jí mezi polibkami.

''Možná bych mohla s něčím pomoc já tobě'', řekla tichým hlasem. Cítil jsem, jak její ruka cestuje po mém břiše směrem dolů. Zastavila se u mého rozkroku. Podívala se mi přímo do očí a lehce ho zmáčkla. 

''Mitchie'', vzdychl jsem. Tohle bude dlouhá noc.

Tento díl jsem psala snad nejdéle ze všech. Začala jsem totiž už v sobotu, ale pořád jsem neměla čas ho dopsat. Doufám ale, že se vám díl líbit. Komentujte a hvězdičkujte prosím, vždy mi to udělá velkou radost! x

Kdo chce věnovat další díl?

From Hate To Love - Or Not?Kde žijí příběhy. Začni objevovat