Školní noviny

582 22 0
                                    

Už jsem tady týden a začínám této škole jít na kloub. Šla jsem po chodbě .Z Harrym a jeho partou jsem se vůbec nechtěla bavit. Myslím si že Harry Potter je velká NULA! Nazdar Blonsko!! Jenom jsem se otočila a viděla nějakou partu kluků jak se smějou a čtou si u toho školní noviny.Rači jsem šla dál .Šla jsem na večeři.Sedla jsem si ke stolu vedle nich a začala jíst .Všichni se dívaly na mě nechápala jsem proč .Vedle mě seděla ta holka ze záchodu .Tak jsem se jí zeptala proč na mě koukají .Víš proč? Protože tě prý někdo vyděl jak ses líbala z Dracem. Proto si ve školních novinách!!Jo a já jsem Lucy těšíme .O mě taky jsem...O já vím ty jsi Bella.Jo to jsem .

Když jsem se koukla tak Harry a jeho parta tam už neseděla . Protože jsem dojedla vydala jsem se na kolej. So baby..... Zpívala jsem si.Vtom ale jsem spadla o něco jsem zakopla . Au... co to? TU MÁŠ TY BLBKO! AAA FUJ MED PROČ TO NA MĚ LYJETE?Na přečti si noviny! Haha podívejte na ni!! Najednou tam přišel Harry a jeho parta a Ron se mi začal posmívat ,ale Harry a Hermiona ne.Okamžitě jsem vstala a  z brekem jsem začala utíkat na kolej .Když jsem běžela po jedné chodbě uviděla jsem tam Draca a jeho dva kamarády .Omylem  jsem do něho žduchla  protože jsem jedním okem neviděla jak jsem tam měla ten med.

Na koleji jsem okamžitě šla do koupelny se umýt.Potom jsem se hned oblékla do pyžama a šla si lehnout .Vtom jsem ale uviděla ty noviny a musela jsem si je přečíst stálo tam:

Nové zprávy vážení ! Zjistily jsme že se ta nová holka Bella zamilovala do Draca Malfoye.Oooo ten románek nám začíná!!!

Dále jsem to nečetla a z brekem jsem se zabořila do polštáře .Ale po chvíli jsem usla.

Pokračování příště......

Draco malfoy a Já(DOKENČENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat