Bradavice

2.3K 43 7
                                    

Ach jo..Povzdechla jsem si .Nová kouzelnická nový začátek .Seděla jsem v prázdném kupé ,a čekala než se vlak rozjede .Seděla jsem u okna a četla si knížku . K tomu jsem si prohlížela svojí novou hůlku.Z hůlkama mi to vždycky nešlo .Řekla jsem si a pousmála jsem se.

Konečně!!Vlak se rozjel a já jsem se těšila až dorazíme .Byla to ještě dlouhá cesta tak jsem si četla dál .

Po 30 minutách

Už mě to nebavilo pořád si číst ,tak jsem se rozhlížela z okna. Taky nic moc. Řekla jsem si .
V tu chvíli někdo zaklepal na dveře a otevřel . Je tu volno? Jo je. Počkat,toho kluka odněkud znám .I tu holku a toho zrzka.OMG to je Harry Potter a Hermiona z Ronem!!Ahoj já jsem Harry.Tohle je Hermiona a Ron.A ty?? Ptal se Harry. Ahoj já jsem Bella a všimla jsem si že jste to vy. Ty tu jseš nová?? Ptala se Hermiona. Jo to jsem. A pousmála jsem se. Všichni na mě tak zírali.Jo asi protože jsem jiná . Na Bradavicích nastoupím do Havraspáru do pátého ročníku . Takže mi je 15.Na té druhé škole jsme neměli hůlky .Byly jsme odlišní . Jsem jediná z druhu Zimostrázu. Mám křídla která nejdou pod pláštěm vidět .A umím ovládat vodu.Kazdy měsíc se moje dovednosti zlepšují,a já taky.Moji rodiče taky byly zimostrátníci .Ale taťka se přidal na špatnou stranu,na špatnou stranu zla.A a umřel .Moje maminka umřela při mém porodu.Celou cestu jsem jim všechno povyprávěla.Byly,Byly nadšení!!Já taky protože jsem zjistila že jsem z Harrym na koleji .

O 2 hodiny později

Vystupovat!! Někdo z venku vlaku zařval .Tak ahoj uvidíme se na večeři. Řekl Harry.Ahojj. Řekli a odešli z vlaku . Vstala jsem a šla na chodbu vlaku bylo nás tam asi tisíc!!Když jsem se dotlačila k východu zakopla jsem na schodech a spadla do kaluže . No bezva to mi ještě chybělo! Řekla jsem si a snažila se vstát . Chceš pomoc? Někdo řekl .Chytil mě za ruku a pomohl mi vstát.Jo díky ses fakt hodnejjjj...

Pokračování příště......

Draco malfoy a Já(DOKENČENO)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum