💙Začíná to tu Šumět💙

778 24 0
                                    

Pustily jsme se do práce.Draco přinesl suroviny a já pekáč a nahřála pec. Tak co teď?Teď se budeme držet receptu. Usmála jsem se a on taky.To vaření jsme si náramně užili .Dělal blbosti a já ,málem zemřela smíchy .Ufff..to míchání je docela těžké. Počkej pomůžu ti. Řekl Draco, a postavil se za mne chytl mě za ruku a druhou pomalu posouval na moji.Posouval jí pomalu až k moji ,až se střetly.Koukla jsem se na něho ,oba dva jsme se zasmály a začervenaly . Donesu další vajíčka .Jo budeme je potřebovat. Usmála jsem se.Najednou jsem se podívala ke stolu kde byl Harry z Hermionou jenom se na mě podíval a hned se otočil .

Tady jsou.Jo díky. Začnu dělat druhé těsto.Jo klidně začni .

Hele myslím že už to je nechceš to zkusit.Jo jasně. Strčil prst do těsta a dal mi zkusit . Otevřít pusu ...letí letadlo.Otevřela jsem pusu a ochutnala. Mmmm máš to dobré. Řekla jsem a potom jsme se tam oba dva začaly nahlas smát .V tu chvíli jako by to Harry nevydržel a odešel z hodiny.Vubec jsem nevěděla o co mu jde.

Na konci vyučování

Tak třído od všech jsem ochutnal a nejlepší dvojce byla.DRACO A BELLA!! Všichni se na nás udiveně koukali a udělaly nám místo.Tak tady je vaše odměna. Podal Dracovi růži, která hned zrudla.Oba dva jsme se začervenaly .Crrrrrr...Konec vyučování třído můžete jít .Šla jsem po chodbě ale v tu ránu jsem zaslechla Draca a Harryho jak si povídají .Nazdar Pottre !Drž hubu Malfoy ! Řekl v tu chvíli se něco stalo srdce se mi zpevnilo. Jako bych tam chtěla v behnout a dát Harrymu facku.Ale nešla.Hele tak poslouchej Draco!Myslíš si že můžeš hned každého balit na škole co!Nechápu kdo by se do tebe mohl někdy zamilovat jako ta ..ta Stupidní Bella která vůbec neví co si zač .NERIKEJ JI STUPIDNI! Proč můžu ji říkat jak chci !NO TO TEDY NE!!! Draco vrazil Harrymu pěstí až mu spadli učebnice a potom se vydal na záchod .Na ten kam nikdo nechodí .V tu chvíli ale Harry vytasil hůlku a šel za ním.

To nemůžu dopustit!!Řekla jsem si a vydala se na záchody .Ale nevšimla jsem si že za mnou byla Hermiona a sledovala mě .Měly něco zaluben .

Pokračování příště.....

Draco malfoy a Já(DOKENČENO)Onde histórias criam vida. Descubra agora