Κεφαλαιο 7

1.7K 129 3
                                    

*Harry's pov*

Μπαίνουμε στο αυτοκινητο μου και ξεκιναω τον δρομο για τα διαμερίσματα μας. Σε ολη την διαδρομη επικρατει ησυχία, αλλα οχι άβολη και οι δυο μαλλον σκεφτομαστε τα ιδια πραγματα.

Μόλις φτανω στο παρκινγκ της πολυκατοικιας βλέπω οτι η Καθριν εχει κοιμηθει.

Αναμενομενο μετά από τόσα ποτά, αλλά στο αυτοκινητο μου. Και δεν ξερω που ειναι τα κλειδια του διαμερισματος της.

Τελεια.

Μετά απο λιγη ωρα προσπάθησα να την ξυπνήσω αλλα δεν ξυπνουσε ειχε πιει αρκετα ωστε να μην μπορεί να ξυπνησει.

Δεν υπάρχει αλλη επιλογή απο το να την παρω να κοιμηθεί στο σπιτι μου. Βγαίνω εξω απο το αυτοκίνητο και ανοιγω την πορτα του συνοδηγού παίρνοντας την σε στυλ νύφης.

Μπαινω το ανσασερ και ανεβαινω επανω. Μολις φτανω στην πορτα την αφηνω κατω και την περνω αγγαλια για να βρω τα κλειδια μου, μπαινω μεσα και την αφηνω πάνω στον καναπε. Της φερνω μια κουβερτα και ενα μαξιλαρι κα την σκεπαζω.

Καθομαι και την κοιταω για λιγη ωρα που κοιμαται, ειναι πολυ γλυκια και εχει ενα πολυ μικρο χαμογελο στα χειλη, μπορει να βλεπει ονειρο...Της χαϊδευω λιγο τα μαλλια και παω για υπνο, μπερδεμενος γιατι νιωθω ξαφνικα μια έλξη για αυτη την κοπέλα. Δεν ξερω κατι με τραβαει πανω της και εχω να νιωσω ετσι πολυ καιρό... Συγκεντρώσου Χάρρυ δεν πρέπει.

*Catherine's pov*

Ξυπνάω το πρωί με έναν έντονο ήχο σαν το ξυπνητήρι μου. Προσπαθώ να το βρω για να το κλείσω αλλά δεν υπάρχει πουθενά..

Ανοιγω τα ματια μου και βλεπω ενα διαφορετικό χωρο γυρω μου, βρίσκομαι σε ενα σαλόνι, ειναι ολα πεντακάθαρα και οι τοίχοι  ειναι σε ενα απαλο γκρι χρωμα.

Παω να σηκωθώ αλλα ενας έντονος πονοκεφαλος με εμποδίζει, το μονο που θυμαμαι απο εχθες ειναι οτι πηγα δτο πάρτυ της Ελενας και μετα ηπια αρκετά πολυ...

"Εγω σε ξυπνησα;"  ακουω μια βραχνη φωνη να ακουγεται απο πισω μου, γυρναω το κεφαλι μου να δω ποιος ειναι.

Ειναι ο Χαρρυ, φοραει μια γκρι φορμα, μια ασπρη μπλουζα και κραταει στα χερια του ενα πιρουνι. "Ακουσα εναν ηχο και νομιζα οτι ηταν το ξυπνητήρι μου..."

"Χαχαχ, η φρυγανιερα ηταν. Ελα σήκω εχω φτιαξει πρωινο..."  

"Πονάει το κεφάλι μου..." 

"Περίμενε να σου φέρω μια ασπιρίνη" 

Παλι εχει καλη διαθεση ή μπορει να νιωθει πιο ανετα μαζι μου πλέον, αφού με εφερε και σπιτι του...

Ερχεται μεσα ο Χαρρυ με μια ασπιρινη και ενα ποτηρι νερο, "ευχαριστω," του λεω και παιρνω την ασπιρινη πίνοντας το νερό

"Μπορεις να μου θυμισεις τι έγινε χθες το βράδυ γιατι δεν θυμαμαι και πολλά;" 

"Έλα μέσα και θα σου πω"σηκώνεται απο τον καναπέ

"Οκ" του απανταω και τον ακολουθώ.

Μπαινω μεσα στην κουζινα και βπεπω το τραπεζι γεματο με αυγα, χυμό, δημητριακά, κέικ και τοστ. Μένω εκπληκτη που κάθισε και εφτιαξε ολα αυτα δεν το περιμενα οτι μαγείρευε...

"Κάθισε," μου λεει και καθομαι στην καρεκλα διπλα του.

"Λοιπον, για πες μου τωρα..." του λεω τρώγοντας μια μπουκια απο το τοστ μου

"Χθες στο παρτυ παιζαμε θαρρος η αληθεια και ο Λουις είπε σαν θαρρος στον Νάιαλ-"

"Άσε μην συνεχίζεις θυμηθικα τι εγινε και μετα άρχισα να πινω και απο τοτε δεν θυμάμαι τιποτα," τον σταματησα για να μην μου πει με λεπτομερειες το γεγονος που εγινε εχθες με τον Νάιαλ γιατι δεν θα αντέξω..

"Οκ, μετά μου ζήτησες μ να παμε να χορέψουμε, η Ελενα με τον Λουις τα έφτιαξαν, γνωρισες την κοπέλα του Λίαμ και μετα βαρέθηκες και σε εφερα εδω γιατί κοιμηθηκες μεσα στο αυτοκίνητο μου και δεν ηξερα που ηταν τα κλειδια του διαμερίσματος σου. Αυτά." 

"Καταρχήν, ευχαριστω παρα πολυ που με αντεξες ολη αυτη την νυχτα γιατι συνηθως οταν πινω γινομαι ανυπόφορη...και ευχαριστώ που μου τα είπες γιατι πραγματικά δεν θυμόμουν τιποτα"

"Χαχαχ δεν ησουν καθολου ανυπόφορη αντίθετα ησουν ήρεμη για μεθυσμένη θα έλεγα."

"Ευχαριστώ επισης και για το πρωινο ειναι τέλειο!" του ειπα μολις συνειδητοποίησα οτι ειχα τελειώσει το πρωινο μου

"Δεν κάνει τίποτα!" 

"Τωρα πρεπει να παω να αλλαξω γιατι με αυτο το φορεμα πρωι πρωι...δεν λεει" του λεω γελωντας λιγο στο τελος

"Οκ οπως θελεις και αν θελεις σε κατι αλλο βοηθεια εδω ειμαι εγω" Του χαμογελασα και έπειτα τον χαιρετησα και πηγα στο διαμερισμα μου.

_______________

Α/Ν:

Γεια σας! Καταρχην συγνωμη που αυτο το κεφαλαιο εκανε τοσο καιρο να ανεβει αλλα δεν μπορουσα να το ανεβασω πιο πριν...Ειναι λιγο μικρο αλλα σας υποσχομαι απο εδω και περα θα ανεβαζω μεγαλυτερα κεφαλαια και καθε ευδομαδα. Επισης θελω να σας ευχαριστησω για τα votes που εχετε κανει (: Ελπιζω να σας αρεσει αυτο το βιβλιο μεχρι τωρα και θελω να κανετε και comment την γνωμη σας και το τι νομιζετε οτι θα γινει στο μελλον...   love you(: 

Memories || h.s.Where stories live. Discover now