Kap 2

249 14 8
                                    

Willems pov

Vi har varit ute i några månvarv redan, men äntligen hittat henne. Drakflickan.

När jag först såg henne stod hon med ryggen vänd mot mig och skulle precis hoppa upp på sin häst.

Dovall (min drake) har varit galen av att komma fram till henne, jag vet inte om han vill äta eller hälsa på henne.
Men han får absolut inte gå fram till henne.

Planen är att jag ska hitta och spionera på henne.
Sen ska jag vänta på att hon somnar och då droga henne, sen ska jag signalera till Edward och vi ska ta med henne till resten av gruppen vilket bara är tre personer. Vi är bara fem personer för att vi kan inte berätta för alla att vi har drakflickan.

Det för av många anledningar, ett för hennes säkerhet, alla kommer bli rädda för henne och vilja döda henne, två för våran säkerhet då vi måste skydda henne ifrån alla som försöker skada henne, tre om vi inte håller henne hemlig har kungen en anledning att sätta oss i fängelsehålorna som han nog velat göra ett tag":)"

Vi måste ha henne levande för att hon ska leda oss till dragon queen, när vi har henne kommer vi styra över denna hemska värld.

Regon Corps är lite likt en religion, fast ändå inte alls likt. Vi har andra sätt att leva på än de flesta och andra regler.

Några av de viktigaste reglerna:
>inga horor
>behandla båda könen likadant
>ge alla en chans vad de än har för rykte eller utseende
Och sen finns det några fler som inte är lika viktiga.

I Regon Corps finns det både män och kvinnor, men det är mest män då kvinnor i denna värld inte är så högt värda och då inte vågar eller kan ge sitt liv till oss.

Att bli en av oss är lite som ett självmord. Man måste vara beredd på att bli utskickad på ett uppdrag där du troligtvis dör, men det är på en god anledning, det är därför vi fortsätter. Vi räddar och forskar så att mänskligheten ska leva kvar i ett bättre samhälle.

Det är bara ledarskapet av Regon Corps som vet något om att vi letar efter the half dragon, de andra letar efter Khariska (drakarnas drottning). Men de kommer aldrig att hitta henne. Det är därför ledarskapet ska fånga drakflickan. Drakarna verkar vara dragna till henne.

Fyra månvarv tidigare

Jag sitter på ett urtrist möte med människor från kungadömet, de undrar vad vi tänker göra och ger mig några onda blickar, som vanligt.

Alla är väl rädda för mig för att jag "råka" död en man som tog på en tjänsteflicka som streta emot, eller ah det finns nog ganska många anledningar att vara rädd för mig. Det där var nog en av de minsta med tanke på att jag har två drakar som skulle göra allt för mig.

Kungen hatar oss både för att alla i staden gillar Regon Corps mer än vad de gillar honom, men han förväntar sig väl inte att någon ska gilla honom för hur han är? Dricker heeela tiden, våldtar flickor, har horor vid sidan hela tiden och dödar folk för saker så lite som att de råka ge honom en macka när han ville ha två.

Edward kommer in i rummet där vi sitter, han kollar på mig och jag ber till gud att han tar mig härifrån. "äntligen befälhavare Edward, mötet är nästan slut varför är du så sen?" frågar Kungens rådgivare vars namn jag absolut inte kommer ihåg.

i'm specialWhere stories live. Discover now