04. Hey there, nice to meet you

7 1 0
                                    


Written by Queenbwrites


Sophia's POV

Ik kijk lachend naar Brooke als ze met haar wenkbrauwen wiebelt terwijl ze naar de tweeling kijkt. Als ik eerlijk ben zien de jongens er inderdaad ontzettend goed uit, maar natuurlijk weet iedereen dat zo'n soort jongens onbereikbaar zijn en waarschijnlijk weten ze maar al te goed van zichzelf hoe knap ze zijn. Normale meiden kunnen zo'n jongens helemaal niet krijgen, behalve als je bij het cheerleader team zit natuurlijk, iets waar nog geen haar op mijn hoofd aan denkt. Vervolgens richt ik me weer tot de meiden. ''Alyx, wat doe jij hier eigenlijk?'' De reden dat ik het vraag is natuurlijk niet omdat ze niet welkom is, maar omdat Alyx op meiden valt. Ik bedoel, het is alsnog niet verkeerd om naar die jongens te kijken maar Brooke en ik kennen Alyx toch wel goed en als ik eerlijk ben is ze niet zo'n type. ''Ik had wel gedacht dat jullie hier zouden zijn.'' antwoordt ze grinnikend. Ik schiet beschaamd in de lach en ook Brooke's wangen verkleuren lichtjes. ''Ik mis jullie gewoon. Het is zo lang geleden dat we samen iets hebben gedaan en als het betekent dat ik mee naar jongens in rare pakjes moet kijken om met jullie om te kunnen gaan, dan heb ik dat er graag voor over.'' Brooke en ik beginnen beiden te glimlachen. ''Wij hebben jou ook gemist Alyx.''


Jack's POV

Na een zware maar leuke training lopen Finn en ik het veld af richting de tassen. Normaal gesproken kunnen we in de kleedlokalen douchen maar omdat dit nog maar een open dag/selectie was zijn de kleedlokalen helaas niet open. Daarnaast is het toch het einde van de dag dus kunnen we terug naar huis om te douchen. Gelukkig heeft iedereen hier op de campus vakantie dus is het rustig geweest tijdens de training. Behalve voor de football spelers, want als het echt een droom voor je was dan zou je je vakantie maar op moeten geven om naar de open dag te komen. Zoals ik al zei is het tegelijkertijd een selectie want dit was je laatste kans om nog in het team te komen, zolang je goed genoeg bent natuurlijk. De teams zijn namelijk een half jaar geleden al gemaakt, aan het begin van het schooljaar, alleen toen zaten Finn en ik hier natuurlijk niet op school. Zie het eigenlijk als een tweede kans voor de mensen die in het begin van het jaar niet goed genoeg waren om in het team te komen. Zij hebben nu een half jaar kunnen oefenen en krijgen nu dus opnieuw een kans om zichzelf alsnog te bewijzen. Finn en ik hebben gewoon net geluk gehad dat we de kans krijgen om toch in het team te kunnen komen. We zijn namelijk allebei verslaafd aan deze sport en doen niets liever dan ons hele schooljaar football spelen. Alleen helaas moet er ook geleerd worden..

Alleen het goede nieuws is dat we door de selectietraining al wat teamgenoten hebben leren kennen en ze lijken me allemaal erg aardig. Nog weer een pluspunt waardoor Finn en ik het jaar wat beter gaan doorkomen. Ook al kan ik het heel goed met mijn broer Finn vinden, ik heb toch ook echt wat andere vrienden nodig wil ik het jaar heel doorkomen. Eerlijk gezegd had ik ook helemaal niet verwacht dat iedereen zo aardig zou zijn. Je weet tegenwoordig maar nooit hoe mensen op je gaan reageren, en al helemaal niet als je op de helft van het schooljaar pas aan komt zetten. Geloof me, niet iedereen waardeert dat.

''Ben je klaar voor een nieuwe vlog?'' vraag ik terwijl ik Finn blij aankijk. ''Jij ook altijd met je vlogs.'' antwoordt hij zuchtend. ''Niet zo negatief, ik ben gewoon een goede vlogger hoor!'' Ik haal mijn vlogcamera uit mijn tas en druk op de aan-knop. ''Hey allemaal!'' roep ik blij terwijl ik richting de camera zwaai. ''We hebben dag 1 op de uni overleefd. We hebben zojuist de selectie gehad om in het football team te komen en waarschijnlijk krijgen we morgen telefonisch de uitslag te horen.'' Ik doe een raar dansje en richt de camera dan op Finn. ''Hoe vond jij het gaan?'' vraag ik en zoom in op zijn gezicht. Verlegen haalt Finn zijn schouders op waardoor ik de camera weer op mezelf richt. ''Gelukkig zien we er niet altijd zo charmant uit.'' zeg ik grinnikend en in mijn ooghoek zie ik dat een aantal meiden richting ons komen lopen. ''Dat is niet te hopen nee.'' zegt een van de meiden met een glimlach op haar gezicht. Het meisje heeft lang, blond haar en haar ogen kijken Finn en mij om de beurt vriendelijk aan. Ik schiet in de lach en zet de camera uit. ''Zijn jullie nieuw?'' vraagt een ander meisje, met zo'n zelfde vriendelijke lach. Ze is slank en redelijk klein, blond haar en draagt een grote bril die haar er een beetje nerdy uit laat zien. Alleen om de een of andere reden staat het haar erg goed. Om eerlijk te zijn zien alledrie de meiden er niet verkeerd uit. ''Ja, vandaag hier aangekomen vanuit Engeland.'' antwoord ik terwijl ik richting de meiden loop. ''Ik ben Jack'' zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. ''En mijn naam is Finn.'' zegt hij terwijl hij naast me komt staan. De drie meiden stellen zich voor als Sophia, het meisje met een goed gevoel voor humor, Brooke, het blonde meisje met de bril, en als laatste Alyx, degene die er een beetje ongeïnteresseerd bij staat. ''Gave neuspiercing heb je.'' zeg ik terwijl ik naar haar neus wijs. ''Oh bedankt!'' antwoordt ze. Haar ongeïnteresseerde houding is meteen verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een tevreden glimlach. ''Hey, als jullie het niet erg vinden gaan wij naar huis om te douchen. Ik wil er niet langer zo bijlopen.'' zeg ik glimlachend en Sophia moet een beetje lachen. ''We zien jullie wel weer, denk ik.'' zegt Finn. Ik zwaai naar de drie meiden en met een glimlach op onze gezichten lopen Finn en ik weg. Die hopen we zeker terug te zien!

Bro's before Ho's { F.H. & J.H. }حيث تعيش القصص. اكتشف الآن