Ouija

45 3 3
                                    


*Atentie! In aceasta compunere/poveste vor aparea scene deranjante pentru cei slabi de inger/sensibili. De asemenea, va muri un personaj , povestea fiind horror / creppypasta. Ati fost avertizati , deci nu ma hateriti.

** E posibil sa apara greseli de orice fel , deci daca gasiti , nu urlati si nu ma injurati. Spuneti cat se poate de politicos ce greseli ati gasit.

*** Scuzati ca n-am mai postat de mult. Am avut teze si trebuia sa-mi mai vina idei pentru povesti. Stiu ca povestea mergea postata mai degraba de Halloween , dar m-am luat cu altele.


Personaje:         1) Kiku Honda- Japonia

                               2) Amalia Jones- Nyo America

                                3) Arthur Kirkland- Anglia

                                 4) Sakura Honda- Nyo Japonia 


Dupa moartea Sakurei Honda ( sora lui Kiku) cauzata de un accident de masina din apropierea casei sale ,traiul in casa familiei Honda s-a schimbat. Timp de o luna , Kiku a locuit in mare parte la prietenul sau , Arthur, in casa , tatal sau trecand doar o data la 2 saptamani pe acasa sub pretexul statului suplimentar la serviciu. 

La liceu , Kiku a devenit mai tacut decat de obicei. Acest fapt a fost observat si de catre Amalia , prietena din copilarie a lui Arthur.

Intr-o zi , dupa ce s-au terminat orele de curs, japonezul i-a invitat pe cei 2 la el acasa. Au intrat pe usa din fata. In timp ce Kiku pregatea niste ceai verde , Arthur a gasit un cufar aflat in interiorul unui dulap imens si prafuit o carte cu reguli si incantatii si o tabla ouija, acest lucru fiind dedus deoarece pe partea de sus erau scrise cuvintele "da" si "nu", iar in cealalta parte litere , cifre si alte semne cu care poti forma propozitii mutand un triunghi ce avea o lentile in mijloc.

Cand Kiku a venit cu cestile de ceai si a vazut cufarul deschis , a inceput sa se agite.

Kiku: Puneti totul inapoi  in clipa asta!

Amalia: Hmmm...Am o idee! Hai sa incercam s-o contactam pe Sakura cu ajutorul acestei table!

Arthur: Hmmm...Suna riscant, dar merita sa incercam . Tu ce zici?

Kiku: Nu! Nu sunt de acord! E mult prea periculos si nu vreau sa va pierd si pe voi!

Japonezul a continuat sa refuze , dar a fost doborat de insistentele prietenilor lui si de dorinta de macar a-si lua la revedere cum se cuvine de la sora sa , Sakura. Intr-un final, a zis ca e de acord , dar tot spera ca nimic sa nu decurga prost, desi nu credea asta.

Au stins luminile din sufragerie si au aprins 4 lumanari , care inconjurau tabla ouija, apoi au deschis cartea si au inceput sa mormaie incantatia , tinandu-se de maini sau de brat.Kiku diriga triunghiul , fiind astfel apucat de bratul drept de catre Arthur.

Dupa cateva secunde, triunghiul s-a miscat pe literele K-O-N-B-A-W-A (buna seara). Kiku, stiind ca triunghiul a fost miscat de catre o entitate, a salutat-o inapoi la fel de politicos si l-a intrebat cum se numeste.

Brusc, mainile lui Arthur si a Amaliei au fost despartite de catre o forta imensa.Dupa asta, entitatea le-a comunicat sa se uite in celalalt capat al mesei. Cu mana tremuranda , Arthur a apucat triunghiul si s-a uitat prin acesta . Prin aceea lentila se vedea o entitate umanoida cocosata, cu pielea palida, cu ochii negrii , cu smocuri aleatorii de par, cu unghii ascutite si cu maini si picioare foarte lungi si subtiri. Pe chipul acesteia aparea un zambet demonic.

Entitatea a disparut , iar peste cateva secunde , o mana neagra l-a tras pe japonez de picior.. Dupa intamplarea asta, brusc, lumanarile s-au stins , iar becurile s-au aprins.

Dupa ce l-au cautat pe hol, in baie, in bucatarie, in dormitorul lui si al surorii sale, in dormitorul parintilor, pana si in pod , fara nici un rezultat, s-au intors in sufragerie , de unde Arthur a luat cartea si o lanterna , iar Amalia , deschizand un dulap a deschis un alt dulap a descoperit 30 de trepte din piatra urmate de o camera.

Cand au ajuns in aceea camera , au fost socati de in ce stare era prietenul lor. Capul era separat de corp, care , la randul sau , a fost taiat in 2 parti,ochii erau scoase din orbite, iar pe pereti scria cu sangele cadavrului "Voi urmati!" . Amalia era atat de speriata incat aproape a izbugnit in plans , iar englezul incerca sa fie puternic pentru amandoi .

In timp ce urcau treptele, englezul si-a dat seama ca daca nu reusesc pana la miezul noptii sa trimita entitatea din lumea de unde a aparut , atunci aceasta va ramane pentru totdeauna in aceasta lume. Auzind aceasta, Amalia a luat tabla ouija si triunghiul , iar celalalt , cele 4 lumanari si o bricheta, apoi au coborat din nou in aceea camera .

Dupa ce au aranjat totul, Arthur a sesizat ca ochii prietenei sale s-au schimbat de la un albastru linistitor la un negru sinistru . In urmatoarea secunda, el a stropit-o pe tanara cu apa sfintita si a format un scurt in jurul lor , care avea sa reziste doar o scurta perioada de timp.

Acestia au inceput sedinta de spiritism . Spre norocul lor, au adus din lumea de dincolo sufletele celor 2 frati japonezi. Cu ajutorul acestora, entitatea , precum  si cele 2 suflete s-au intors in lumea de dincolo . Ultimile cuvinte ale celor 2 frati au fost " TOMODACHI , ARIGATOU! SAYONARA!"(Multumim, prieteni! La revedere!), spuse cu zambete plina de caldura.

Dupa ce au terminat ritualul, au constatat ca peretii au ajuns imaculati , iar cadavrul prietenului lor a disparut fara urma. Acestia au tipat si au fugit din casa cat i-au tinut picioarele.


Scrierile mele de fantezieWhere stories live. Discover now