Deel 12

120 6 1
                                    

Ik word wakker. Ik draai me om, maar Jesse ligt heel dicht naast me, waardoor zijn lippen per ongelijk de mijne raken. Hij was al wakker. We zoenen allebei mee. Het is een heel fijn gevoel tot ik gejuich hoor van Aoife en Mark die dus ook wakker zijn geworden. Snel trek ik terug. Jesse vond het dus blijkbaar ook leuk, want hij vormt op zijn gezicht een pruillip, omdat ik terug trek. Het ziet er wel zielig uit, dus snel zoen ik hem voor de grap nog een keer. Oke hij vind mij dus ook leuk!
We stappen uit bed en gaan met z'n alle ontbijten. Aan tafel vraagt Mark of het aan is tussen ons. Jesse en ik kijken elkaar aan en antwoorden tegelijkertijd 'Jaa!'
Na het ontbijt kleden we ons om en vertrekken richting stal.
Mark traint nog even met Bella. Daarna mag Aoife nog even op Bella en vrijheidsdressuur met haar doen! Dan zet Mark haar in de wei en gaat alvast de spullen inladen.
Een half uurtje later is alles ingepakt, heeft Mark de stal waar Bella instond weer netjes gemaakt en heeft Bella ingeladen.
Hij geeft Aoife nog een laatste kus en dan vertrekt hij.
Jesse gaat vlak daarna ook weg om alles met zijn huis te regelen en wij gaan ondertussen werken met de paarden.
Aangezien Jesse daar best lang moet zijn en veel moet regelen vroeg hij of we Macho en Andorra ook alvast wat beweging konden geven. Ik heb besloten dat ik vandaag met Angel alleen wat vrijheidsdressuur gaat doen, dus gaan we tegelijk trainen, alleen zei dan met Macho, omdat ze Beauty gewoon wil rijden.
Nadat we ze allebei een hele lange poetsbeurt hebben gegeven, wat gespeel te hebben in de bak, aan de hand hebben gesprongen en vrijheidsdressuur hebben gedaan zetten we ze lekker op de wei.
We hebben besloten dat we met Angel en Andorra even een buitenritje gaan doen, ook al hebben we het gister ook al gedaan. Toen ik Jesse gister met An zag race, woww, dat wil ik ook doen, zo gaaf!
We poetsen de paarden uitgebreid en daarna zadelen we ze op. Ik ga met barebackpack en een bitloos hoofdstel.
'3..,2..,1.., GO!' We sporen aan en de paarden snappen gelijk wat ze moeten doen. In 10 seconden ben ik aan de andere kant van het lange stuk. Ik ben nog nooit zo snel gegaan! Aoife en ik gaan allebei nog een keer, maar dan apart zodat we een stukje van elkaar kunnen filmen. Ik mag als eerst! Ik spoor An aan en ze gaat nog sneller dan net! Even doe ik mijn armen wijd en vergeet alles om me heen. Jammer genoeg was ik binnen 8 seconde aan het eind, dus het duurde niet lang. Ik galoppeer op een normaal tempo terug naar Aoife en dan mag zei, die ook veel sneller gaat dan net.
We draven naar het meertje waar we weer gaan zwemmen met de paarden en daarna stappen we terug naar stal.
Andorra is best wel vies, dus besluit ik haar te gaan wassen. Jesse is toch nog lang niet terug, dus komt goed uit!
Ik pak mijn shampoo en conditioner van cowbog magic en zet het neer naast we wasplaats. Ik spuit haar helemaal nat en dan zeep ik haar helemaal in. Als het zit laat ik het ff zitten en pak alvast even wat doekjes om haar ogen en neus schoon te maken, anti-klit spray en hoefvet met een kwast, wat ik ook weer neerzet. Ik begin weer te spuit en haal de shampoo overaal weg. Dan doe ik wat conditioner in haar staart en manen en laat dat ook weer even intrekken. Ondertussen maak ik haar ogen en neus schoon en ga daarna even snel wat eten en drinken. Een zweetmes is ook wel handig voor straks, dus leg die neer bij de rest van de spullen. Ik spoel de shampoo en conditioner weer uit en spuit haar manen en staart vol met anti-klit en borstel het goed uit. Ik ga met het zweetmes over Annie heen totdat er geen water meer van haar afkomt. Haar hoefjes waren alweer opgedroogd, dus spuit ze weer nat waarna ik ze invet. Omdat ze lekker moet opdrogen zet ik haar buiten vast en ruim ik alles op.
Aoife heeft ondertussen de box van Beauty en Macho uitgemest en is alvast bezig met Antaris, zodat Jesse straks niet zo veel meer hoeft te doen. Ik mest ook even snel de box van Angel en Andorra uit. Ik stap nog wat rondjes over het erf met Annie en dan komt Jesse aanrijden. Hij stapt uit zijn auto en ik ren met Annie naar hem toe. Hij is heel blij dat ik haar heb gewassen, dus dat is mooi! Alles wat Jesse aan spullen wilde meenemen staat al in zijn huis. Ik laat het filmpje van mij en Annie zien in het bos en hij vind het er leuk uit zien. We praten veel terwijl Jesse ondertussen Antaris poetst. Ik en Aoife halen Beauty en Macho nog even uit de wei en daarna gaan we kijken hoe Jesse Antaris traint. Het ziet er lief uit! Die twee gaan met sprongen vooruit samen!
Als Jesse helemaal klaar is gaan we naar de Mac om iets te eten en daarna naar Jesse zijn huis om alles in te richten.
Om 11 uur in de avond gaan Aoife en ik ook allebei naar ons huis een gaan slapen.

My happy life with Jesse Drent ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu