Deel 2

199 6 0
                                    

Pov Lisa
Het was zo gaaf! We lopen de bak uit en er komen gelijk een paar andere nalanta fans op ons afgelopen. Ze hebben super gave foto's gemaakt! Een paar andere willen ook met ons op de foto, dus we praten even wat met ze en maken wat foto's. Daarna lopen we naar Eva en Jesse toe.
*ring ring*
Mijn telefoon gaat. 'Ik ben zo terug.' Zeg ik terwijl ik mijn telefoon uit mijn broekzak haal. Het is mijn vader.
Papa: Hee Lies, er is iets tussen gekomen.. we kunnen er pas om half 7 zijn.., dus jullie moeten even wachten. Sorry! Misschien kunnen jullie in die tussentijd wat mensen daar helpen met wat dingetjes opruimen of zo iets.
Ik: Oh oke, tot dan.
Papa: tot straks.
Ik loop terug naar Aoif, Jesse en Eva. Eva en Jesse moeten naar hun stand, dus gaan wij ook weer over het terrein lopen. Ik heb het wel al gezegd van mijn vader en we mogen naar Jesse en Eva toelopen op hun te helpen. Er komen af en toe wat mensen naar ons toe die ons hebben gezien bij de show van Eva en Jesse en/of ons volgen op instagram. Het is ondertussen al weer half 3! Het gaat super snel. We kopen nog wat dingen en gaan dan zelf ook in de rij staan voor nalanta. Gewoon bij de rest. We waren wat meiden tegengekomen, van het ponykamp van vorrig jaar, dus daar gaan we bij staan. Het is echt een super lange rij! Maar het is gelukkig wel heel gezellig, dus de tijd vliegt snel voorbij. We waren een van de laatste, dus kunnen we kunnen met zijn alle nog wat langer blijven staan en nog wat meer foto's maken enz.
Horse event is bijna afgelopen. Er zijn echt al super veel mensen naar huis. Alle meiden waar we mee waren zijn ook al weg, dus besluiten we om naar Eva en Jesse te lopen. We helpen hun alles op te ruimen en schoon te maken. Wij mogen Macho en Flip beweging geven in de bak als hun aan het uitmesten zijn! We lopen naar de bak en beginnen een beetje met ze te spelen. We raken een beetje moe, ik en Aoife dan, dus besluiten we om wat vrijheidsdressuur te doen. Net ben ik een tijdje bezig geweest met flip, en nu ga ik met Macho. Eerst doe ik wat simpelere oefeningen, zoals kusje, lachen en mooi staan, daarna de jambette en spaanse pas etc. Ik laat hem ook nog even steigeren, zo lief! Als laatst laat ik hem liggen, en ga er zelf bijliggen. Ik kijk naar Aoife en Flip.
Ik voel dat iemand zijn hand op mijn schouder legt en langzaam word ik wakker. Kut! Ik was in slaap gevallen samen met Macho! Langzaam doe ik mijn ogen open en dan kijk ik recht in de prachtige ogen van Jesse. Zo kijken we elkaar ongeveer een minuut aan tot dat Macho het zat is en opstaat. We schieten in de lach en staan zelf ook op. We lopen weer naar Eva en Aoife. Ik heb eigenlijk best wel honger, maar we worden pas over ongeveer een uur opgehaald en er zit hier niet echt op loop afstand iets in de buurt waar je kan eten.. Het lijk wel of Jesse mijn gedachtes kan lezen! Hij zegt dat hij ook honger heeft en vraagt of we mee gaan naar een snackbar in de buurt! Jesse heeft natuurlijk een auto, dus dat is makkelijk. We stappen in de auto en rijden weg. Jesse zet heel hard Adele aan en eva ergert zich dood en zit er door heen te zeuren of het uit mag, maar Jesse doet net of hij niks door heeft en zingt expres lekker hard mee.
Jesse heeft een vegetarisch menuutje met een milkshake aardbei en ik, Aoife en Eva hebben 9 kipnuggets, patat medium en een milkshake vanille.
We zijn weer terug op het terrein. Het was echt super gezellig!
Het is bijna tijd. Mijn vader komt er zo aan. Ik en Aoife pakken onze spullen en lopen dan nog even naar Jesse en Eva. 'Hooi, ik en Jesse willen graag nummers met jullie uitwisselen, als jullie beloven ze nòòit door te geven.' Omgg ze willen gewoon omze nummers! Snel wisselen we de nummers uit en dan komt mijn vader het terrein al oprijden. Ik en Aoife geven Jesse en Eva snel nog even een knuffel en lopen we naar mijn vader. We stappen in en rijden weg.
'Was het leuk?' Vraagt mijn vader waarop wij heel hard 'JAAA!' antwoorden. We hebben allebei een hele grote tas vol met spullen bij ons liggen, dus mijn vader vraagt wat we allemaal gekocht hebben. 'We hebben precies hetzelfde gekocht! We hebben allebei een neusbontje, touwhalster, halstertouw, teugels, neckrope, barebackpack, nalanta trui, shirt en limetit edition shirt, heel veel snoepjes, paardenhaar armbandje met naam en diamand en het pasablo blok die we net achterin gezet.' Misschien ben ik nog wat vergeten, maarja maakt niet uit, dat ziet hij dan vanzelf wel.
*ping ping*
We krijgen een berichtje binnen op onze telefoons. Ik ontgrendel hem snel en ga naar WhatsApp. Ik zie dat Eva ons in een groep heeft gezet met z'n 4e. Ik, Aoife, Eva en Jesse.'
Eva❤️: Hee
Jesse❤️: Hello
Ik: Its me
Eva❤️: NEEE HOU OP! GEEN ADELE!
Bestie❤️:Hahaha heee
Na een tijdje geappt te hebben, zijn we aangekomen op stal waar we even onze nieuwe spullen neerleggen. We geven onze lease paarden nog even een knuffel en dan gaan we naar huis.

My happy life with Jesse Drent ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu