2. osa

118 7 0
                                    

Maale sõitsime umbes kaks tundi. Ma isegi ei tea täpselt kus pärapõrgus see koht asub. Maale jõudes oli mu sabakont täiesti surnud. Vihkasin pikalt istumist. Õues oli hea soe ilm. Ümber ringi oli mets ja üleüldse oli siin isegi päris ilus. Maja oli ka üpris suur. Kokkuvõttes elas siin olemise isegi üle....võibolla.

Sammusin kiiresti majja kuna ma olin enne maale sõitmist kõvasti mahla joonud ja nüüd ootas mind wc. Oma tuppa jõudes pakkisin asjad lahti. Ema oli siiski õigeks arvanud siia kauemaks jääda ja käskis meil kodust kaasa võtta igasugu asju, et elaksime selle reisi üle. Või noh kui seda siin reisiks saab nimetada. 

Kuna õues oli ilus päiksepaisteline ja soe ilm tõmbasin bikiinid selga ja läksin aeda. Ema oli köögis ja vend tolknes niisama aias edasi-tagasi. Ma haarasin toast tulles kaasa ka päikeseprillid, teki ja mahla paki. Läksin keset aeda ja laotasin teki laiali, et saaksin natuke päikest võtta. Pika peale hakkas jube igav ja loobusin päevitamisest. Korjasin oma asjad kokku ja ronisin tuppa.

Oma toas olles mõtlesin igasuguseid mõtteid. Kõige rohkem vist seda, et millal me siit pääseme. Vahelduseks mõtlesin minna alla korrusele ja vaadata mida teised teevad. Ema oli ikka köögis ja tegi süüa. Vend oli kadunud. Istusin laua taha ja küsisin emal millal süüa saab. Ta vastas, et toit ongi kohe valmis ja ma peaksin venna üles otsima. Läksin aeda, et vaadata äkki on ta kusagil seal peidus. Loomulikult leidsin ma ta kuurist midagi uurimas. Kutsusin ta sööma ja ise lippasin kiiresti tuppa tagasi. Natukese aja pärast ta tuli ka järgi. Ema oli teinud kotlette ja praekartuleid. Mulle meeldisid kohutavalt praekartulid mis olid mõnusalt pruunid. Magustoiduks oli ema teinud kooki. Kui söödud oli mul kõht kohutavalt täis. Kell oli viis ja kuna midagi teha polnud hakkasin telekat vaatama. Sealt ei tulnud eriti midagi. Esimene vaadatav film oli alles kell üheksa.

Natukese aja pärast kui toit oli juba natuke seedinud mõtlesin jooksma minna. Kuna midagi teha polnud ja mul oli üheksani aega mõtlesin ühe tiiru teha metsavahel. Nimelt üheksa hakkas film. Panin ühe valge T-särgi selga ja lühikesed püksid jalga ja jumal tänatud, et olin jooksu tossud kaasa võtnud.  Panin telefoni taskusse ja lippasin metsa vahele kaloreid sulatama. 

Tagasi jõudes oli kell kaheksa saanud just. Käisin dušši all ja panin ühe mõnusa suvekleidi selga. Kammisin verandal juukseid ja vaatasin seda ilusat loodust mis maja ümber oli. Siis läksin suurde tuppa ja panin selle kanali kust pidi hakkama see film. Hankisin antuke süüa ja juua ja sättisin end mugavalt diivanil sisse. Ma ei kavatsenud täna enam midagi teha.

Vabandan kui oli igav, aga luban, et järgmises osas läheb natuke huvitavamaks :) Muidu loodan, et on normaalne 

Young and freeWhere stories live. Discover now