9.osa

89 7 0
                                    

Avasin silmad ja mind lummas see vaade mis avanes. Tom oli mind toonud imekaunisse kohta. Ilus loodus ja armas väike maja. Või noh kui väike see siis ikkagi oli.

Tom: "Kuidas meeldib?"

Mina: "See on imekaunis.

Pöörasin end tema poole ja kallistasin teda kõvasti. Ta võttis autost mu asjad ja me jalutasime maja poole. Majja sisse astudes oli see avar ja hubane. Toas mängis rahulik või isegi veidi romantiline muusika. Esikust edasi minnes oli avatud köök elutoaga ja elutoast läks puittrepp teisele korrusele. Viisime Tomiga asjad teisele korrusele kus oli magamistuba, vannituba ja veel mingi tuba. Panin oma asjad magamistuppa ja läksin alla. Tom oli vahepeal ka alla läinud ja istus köögis.

Tom: "Kas sa jalutama tahaksid minna?"

Mina: "Jaa ikka!"

Vahetasin kiiresti riided ära. Õhtu oli juba käes ja kuna ma ei teadnud kauaks me jääme otsustasin veidi pikemad riided selga panna. Panin jalga tumesinised teksad, valge topi, tennised ja peale panin beebi roosa dressika.

Kepslesin alla korrusele ja seal ootas mind jumaliku välimusega Tom. Ta haaras mult käest ja me väljusime majast. Väljas oli ilus. Ümberringi olid puud ja maja lähedal oli järv. Ahjaa unustasin mainida, et maja oli puidust või palgist vms. Igaljuhul oli see nii armas ja ilus. Jalutasime metsa vahel mööda teerada ringi. Ma tundsin iga oma rakuga kui armunud ma Tomi olin. Mõttes kummitas vaid üks küsimus: kui me siin niimodi juba oleme siis miks me ei võiks ka juba käima hakata? Ilmselt tahtis ta veel aega ja seda olin ma valmis talle andma.

Jõudsime väikese lagendikuni kus paistis olevat mingi küla söögikoht. Oli üks suurem maja mis ilmselt oli siis kohviku taoline koht ja väljas olid sellised väikesed nõ aiamajakesed kus oli laud ja mõlemal pool üks pink. Need majakesed olid palkidest. Nii armas koht. Astusime suurde majja sisse ja seal oli üllatavalt palju rahvast. Arvasin, et seal on vähe inimesi, aga vat oli hoopis rohkem. Tellisime mõlemad endale ühe jäätisekokteili ja läksime siis majast välja ja istusime ühte väiksesse majakesse. Tom istus minu vastu teisele poole lauda. Panin käed lauale ja sirutasin need välja. Tom püüdis need kinni ja me põimisime sõrmed üksteise omade ümber. Vaatasin talle silma ja oleksin võinudki sinna vaatama jääda kui Tom poleks seda katkestanud.

Tom: "Arva ära miks me siia tulime."

Mina: "Sellepärast, et sa tahtsid jalutada. Ilus ilm on ju täna."

Tom: "Ei. Tegelikult oli midagi tähtsamat."

Mul käis judin läbi. Kas nüüd tõesti juhtub see mida olin enne endalt mitusada korda küsinud.

Mina: "Ja miks me siia siis tulime?" küsisin uudishimulikult.

Tom eemaldas oma käed minu omade juurest ja otsis midagi taskust. Ta võttis taskust välja ühe tumesinise sametise karbi.

Tom: "Kas sa tahaksid olla minu tüdruk?" küsis ta karpi avades.

Karbis oli üks imeilus sõrmus. See oli nagu abieluettepanek, aga see oli käima hakkamise ettepanek. Olin nii õnnelik, et muud vastust kui jah ma öelda ei kavatsenud. Ta pani sõrmuse mulle sõrme ja karbi andis minu kätte. Panin selle dressika taskusse. Jõime oma kokteilid lõpuni ja hakkasime tagasi jalutama. Metsavahel oli nii hea olla. Õhk oli soe ja päike ka veel natuke paistis. Kui maja juurde jõudsime jäime seisma ja Tom pani oma käed ümber minu. Tegin sama ja vaatasin ta pruunidesse silmadesse. Ta oli perfektne. Ja ta suudles mind. See oli mu elu kauneim suudlus. Päikese loojang ja poiss kes sulle tohutult meeldib.

Tuppa minnes panin oma tennised koridori ja läksin elutuppa.

Tom: "Kas sa tahad äkki midagi süüa?" küsis ta järele tulles.

Mina: "Ma ei tea. Midagi vist võtaks küll."

Tom: "Väga hea ma tahan ka süüa."

Ta tegi pitsat. Saate aru ta tegi ise pitsat. Ma pole näinud ühtegi inimest kes teeks pitsat ise kui tal kõht natuke tühi on ja veel sellisel kellajal.

Varsti hüüdis Tom mind, sest pitsa oli valmis saanud. See oli nii hea. Ta oskas nii hästi süüa teha....või noh pitsasid vähemalt. Peale söömist olime mõlemad väsinud ja läksime ülesse. Pesin vannitoas näo ja hambad puhtaks ja panin tudukad selga. Magasin pehmete lühkaritega ja ühe maikaga. Magamistuppa minnes oli Tom rõdul. Unustasin mainida vist, et magamistoas oli rõdu ja elutoast oli suur aken koos klaasist uksega terrassile.

Pugesin teki alla ja Tom tuli ka. Ta soovis mulle head ööd ja me jäime magama. Uni tuli kiiresti kui su parim sind kaisus hoiab.

Tuli tuju kirjtada uus osa juba täna. Loodan, et meeldib ja siis kõik lugege ja votege ja kommenteerige jne :) 

Young and freeWhere stories live. Discover now