Kap 11//Navne

97 1 0
                                    

-2 dage senere-

*Amnesia's synsvinkel*

Jay. Det var dagen vi skulle få kønnet på barnet at vide. Luke var meget spændt, men jeg var mere spændt. Tænk sig enten bar jeg rundt på en pige eller dreng. Vi var blevet enige om, at det kun var mig og Luke, der skulle til scanningen. 

Mig og Luke sad i og hørte musik.

"You know you love me, I know you care
Just shout whenever, and I'll be there
You are my love, you are my heart
And we would never ever ever be apart" sang jeg. 

"Skat, hvad skal barnet hedde? Jeg tænkte, at hvis det var en pige, skulle hun hedde Selena, og hvis det var en dreng, skulle han hedde Mason", sagde han. "Nårh ja. Jeg havde faktisk også tænkt på nogle navne. Hvis det blev en dreng skulle han hedde Phoenix, og hvis det blev en pige, Amalie", svarede jeg og smilte.

---

Vi var endelig henne ved sygehuset. Det var helt klinisk hvidt med hvide vinduer. Det så også ret gammelt ud. Man kunne se et skilt over indgangen "Velkommen til Sygehus Sidney'

 Vi gik hen til skanken. "Amnesia Irwin" sagde jeg til damen bad skranken. Hun smilte et falsk smil til mig og jeg gjorde det samme. "Tag bare plads Doctor Stefan Schaffalitzky de Muckadell kommer om tre minutter", svarede hun. Vi tog plads i nogle blå ventestole.

---

Der var gået tre minutter, men han var ikke kommet i nu. "Skat. hvor tror du ham bliver af?", spurgte jeg Luke. "Det har jeg ingen anelse om det svære", svarede han.

Vi sad yndeligere fen minutter og ventede, da en dyb stemme sagde "Amnesia Irwin". Vi rejste os op og gik hen til ham. "Undskyld at I skulle vente i længere tid, men der var en dame der skulle opereres, og det tog længere tig end beregnet", sagde han. "Det gør ikke nået", sagde mig og Luke i kor.

Vi gik ind af en hvid dør. Sjovt nok, jeg tror hele bygningen er hvid. Rummet var meget stor, og der var en masse ting. Der var også en seng, et skrivebord med computer. Jeg lagde mig på sengen.

 "Før vi går i gang med scanningen skal jeg lige vide noget om dig" sagde Stefan. "Okay Jeg hedder Amnesia Maria Irwin. Er 19 år og født d. 7. juni 1991 i Hornsby, Australien. Jeg hverken ryger eller tager stoffer. Jeg har nogle indre skader på nyren fra min false far, men ellers ingen skader her. Jeg tog testen for 9 uger siden, men jeg ved ikke om jeg har været gravid i længere tid" svarede jeg ham. Han nikkede. "Okay, cremen kan godt klide lidt. Scaninngen vil vise om barnet er sundt og rask, og om der er flere end en. Og hvor langt du er henne", sagde han og smilte. 

Han smurte cremen på min mave, og han havde ret det kilede. Et billede poppede op på en stor skærm. "Det ser ud til at I venter to sunde og raske børn. En dreng og en pige. Jeg kan også se at du er 12 uger henne" sagde Stefan og smilte. 

Jeg  kiggede op på Luke og smilte, og ham smilte tilbage

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg kiggede op på Luke og smilte, og ham smilte tilbage. "Hvad synes du de skal hedde" spurgte Luke. "Hmm. Jeg kan godt lide Phoenix og Selena" svarede jeg ham. 

---

-Hjemme-

Vi gik ind ad hoveddøren, og blev mødte af tre ivrige drenge. "Nårh hvad blev det til?!", spurgte Ash. "Jeg er 12 uger henne. Det blev en pige og en dreng. Så du får en niece og en nevø", svarede jeg ham. Ham til hurtigt hen til mig og krammede mig og grab mig en kys på kinden. "Hey find din egen", afbrød Luke. "Nårh er lille Luke jaloux", sagde jeg, og gav ham et kindkys. "Jeg er bestemt ikke lille, jeg er 1,93 meter høj. Og vil du da ikke gi' mig et rigtig kys?", svarede han tromfærdigt. "Næ, det må vente, jeg skal tis. Der er ligesom to, der presser på min blære", sagde jeg og løb på toilet. Det er sindsygt som man skal tis når man er gravid. Haha.

---

Da jeg var færdig på toilettet, gik jeg ned til de andre, der sad og spiste pizza og popcorn i sofaen. AD pizza. De så en eller anden film. "Hvad ser I?" spurgte jeg drengene. "Vi ser 'The Man Of Steel'. Hvordan har du det?" spurgte Luke. Jeg satte mig ved siden af mig. "Det er meget trættende at bærer rundt på to babyer hele tiden", sagde jeg og lukkede min øjne. Søvnen tog hurtigt over mig. Før jeg viste det, sov jeg.

-------

Hello Penguins🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧

Uhh uh twins. Yay.

Husk I vil gøre mig ekstra glad hvis i lige stemte på min bog

 PS: I denne uge har jeg terminsprøver(Mangler to prøver endnu😒😒🙄), men jeg prøver at opdaterer så hurtigt jeg kan

See ya


AmnesiaWhere stories live. Discover now