Kap 2//Why didn't you tell me?

145 4 0
                                    

-2måneder senere-

*Ashton's synsvinkel*

Det er nu to måneder siden, jeg fik Amnesia tilbage. Jeg kan ikke helt fatte det endnu. Vi har jo været adskilt i MEGET lang tid.

Jeg gik ind i stuen, og så Amnesia græde. Jeg gik hen og satte mig ved hende. Jeg lagde den ene arm om hende. "Hey søde. hvad er der galt?". "Hvorfor sagde du ikke, at du var med i et band, og at I om en måned skal på tour". Hun snøftede. "Jeg ville gerne have sagt det til dig, men jeg ville ikke gøre dig ked af det. Jeg ville ikke have at du skulle savne mig" sagde jeg. "Kan jeg ikke bare tage med jer?" snøftede hun. "Jeg ved det ikke jeg skal lige snakke med drengene om det. Okay" smilte jeg til hende.

---

Det var aften, og drengene var kommet. "Lukey, Mikey, Cal-Pal der er noget vi skal snakke om". "Please lav vær med at kalde mig Cal-Pal" sagde Calum. "Nope, men det jeg vil sige, er, at Amnesia var lidt nedtryk idag, fordi vi skal på tour om en måned. Kan hun komme med?". Hun kiggede genert ned. "Det kan hun godt" sagde de i kor. "Tusind tak drenge" nærmest skreg hun. "Det er da godt, at du er glad" sagde vi alle i kor. Hun kom hen og gav mig og resten af drengene et kram.

---

-Næste dag-

*Luke's synsvinkel*

"Amnesia kom lige ind i stuen" sagde jeg. "Ja, ja" halv gabte hun. Hun er noget af en syvsover. Hun gav mig et klap på skulderen.
---
"What's up dudes?", spurgte hun. Vi kiggede underligt på hende. "Dudede du os lige?", sagde vi chokende. "Jaer. Okay. Jeg har boet sammen med 11 drenge i 9 år, så man vender sig til at sige dude" sagde hun. Vi grine ad hende "Så er du så mere dreng en pige?", spurgte Mikey. "Haha. Sidst jeg kiggede i spejlet, var jeg en pige" svarede hun tilbage. Vi flækkede alle af grin.

*Amnesia's synsvinkel*

"Okay, okay, okay. Hvad vil i mig, for jeg vil faktisk gerne sove" sagde jeg træt. "Hvordan kan du sove nu?, klokken er 13?", spurgte Calum. "Jeg er bare træt". "Men det har du ikke tid til, for vi skal ud og shoppe noget tøj til dig, da du ikke har andet" sagde Ashton smilende.

Det var jo rigtigt, jeg havde ikke noget tøj. Jeg har gået i drengenes tøj de sidste to måneder. Hehe. "Okay. Jeg skal lige skifte, så kommer jeg". 

---------
Hvordan tror i det vil gå mens de er ude at shoppe🤔🤔🤔


AmnesiaWhere stories live. Discover now