15.bölüm

6.1K 257 39
                                    


Çeviren : Selin~ , Wolf88

- Hazırlanalım.

Kyungsoo yumuşak bir horultu sesiyle uyandı.

Göz bebekleri dalgalanıyorken gözlerini ovaladı. Yanında yanlamasına yatan, bulanık gördüğü biriyle karşılaşmıştı,ilk başta bu kişiyi tanıyamamıştı.Ancak bir süre sonra görüş açısı düzeldiğinde yanında yatan kişiyi farketti , gözleri genişlemiş , nefesi kesilmişti.

"Kai, uyan." Kyungsoo, Kai'nin omzuna vurdu. Esmer olan, huzur içinde yastığına sarılıp uyuyorken , anlaşılmayan kelimeler çıkartarak mırıldanıyordu.

Uykusunda ölmüştü.

Kyungsoo onu dürtmeye devam etmişti ama Kai hiç bir tepki vermiyordu. Kyungsoo öfke içinde Kai'ye baktı ama rahatsız edici bir şekilde hiç bir şeye cevap vermiyordu.

İkiside hala pijamalarıyla birlikte aynı yatağı paylaşıyorlardı.Kyungsoo Kai'nin aksine tümüyle uyanıktı ve diğerini uyandırmak için gözlerinden adeta delici hançerler gönderiyordu , ancak -boşunaydı.

Kyungsoo saatine baktı.

11:00. 

' Neden onunla olduğum zamanlar , hep geç uyanıyorum ? Tanrım, uykuya bu kadar düşkün müydüm ? Bu bi daha olamaz.. '

''Kai , uyan artık.Geç oldu. '' Kyungsoo telaşlı bir şekilde yüksek sesle bağırdı.

Her ikiside buluşma için saat 12:30'da arkadaşlarını karşılamalıydı ve Kai'yse böyle bir zamanda uyanmıyordu. Kyungsoo şimdi onu ikna etmeliydi ve saat 12'de de evden çıkmalılardı, ama küçük bir sorun vardı. Kai onların kendi küçük - buluşmalarına- başkalarınında katılacağını bilmiyordu.

* öksürük öksürük * 

Aslında tam olarak 4 diğer kişi : Luhan ve yanında getireceği biriyle olan buluşma , Chanyeol ve getireceği kişiyle bir buluşma .

'Luhan ve Chanyeol kimi getirecek acaba ? Bu ilginç olacak..'

"Kai Kai Kai Kai Kai." Kyungsoo, Kai'nin ismini tekrarlayarak ,ondan yaşadığına dair bir sinyal almaya çalışıyordu.

Cevap yok. 

Kyungsoo dişlerini sıktı. 

'İşte. Bunu yapmaya başvurmak istemiyordum ama bunu sen istedin..'

Kyungsoo , Kai'nin bacağına doğru bir tekme savurdu. Yatakta attığı bu tekme çok fazla güçlü değildi ama yeterince acıtmış olacakki Kai'nun vücudu titredi ve uykusundan uyandı.

''Uhmınınğmnhn'' Kai muhtemelen küfür ile serpiştirilmiş , anlaşılmayan bazı kelimeler mırıldanıyordu.Yastığını başına doğru kapattı ve kıpırdandı. 

Kai'nin biraz kötü bir ağzı olsada , Kyungsoo bundan şikayetçi değildi.Çünkü o da -gerekli- olduğu zamanlar küçük küfürler kullanırdı.

''Kaiiiiii.... uyan...~'' Kyungsoo tatlı ses tonuyla , seslendi. Kai'nin yüzündeki yastığı kaldırdı ve şirince dudaklarını büzerken , yanağını dürttü.

"Ehhhh ..." Kai güneş ışığının vurmasıyla gözlerini kıstı.Bir an için Kyungsoo Kai'nin uyandığını sanmıştı ama bu gerçek olmayacak kadar iyi olurdu.

"Hayır, istemiyorum."Kai kısaca cevapladı ve gözlerini kapattı.

Kyungsoo , Kai sırtını döndüğünde ondan habersiz şaşkın bir şekilde onu izliyordu

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt