Capitolul 10:ANBU

92 7 2
                                    

Perspectiva autoarei

Haya il priveste nervoasa pe Kakashi,tinandu-si pumnii inclestati.Lordul Feudal o priveste usor uimit de reactia ei,fluturand evantaiul.

"Haya Uchiha,totul se rezolva prin calm."spune Lordul Feudal,Haya privindu-l urat.Aceasta ignora privirile din toata camera,mergand spre Kakashi prinzandu-l de guler.

"De unde ti-a venit si ideea asta stupida?!Nu ma poti controla."spune Haya,Kakashi privind-o speriat, disparand."O clona?"spune si mai nervoasa privind spre geam unde a putut observa un Kakashi oarecum speriat.Se repede la geam,privind in jos spre acesta in timp ce el o saluta dand usor din cap.

"Ce bataie de cap.."spune Shikamaru,privind spre Haya ca mai apoi sa fie lovit de Temari peste cap

Perspectiva Haya

"Doar ai putea sa nu fugi ca un las?"strig dupa Kakashi urmarindu-l,acesta sarind de pe o cladire pe alta,oferimd un spectacol minunat satenilor.Isi intoarce la un moment dat privirea spre mine,fapt ce imi da un avantaj pentru ca in fata lui apar mai multi sateni care isi faceau cumparaturile.

"Aici ti-a fost!"strig din nou,sarind de pe stalpul pe care ma aflam exact in spatele lui fapt ce a provocat caderea amandurora.Pana sa realizez ce se intampla,pot simti cum buzele lui Kakashi sunt peste ale mele,privindu-ne amandoi uimiti.Kakashi se ridica brusc de pe mine,eu facand la fel in timp ce ridic degetul spre el.

"T-tu ce crezi ca faci?!"tip gesticuland,nepasandu-mi ca atrag atentia asupra celor din jurul nostru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"T-tu ce crezi ca faci?!"tip gesticuland,nepasandu-mi ca atrag atentia asupra celor din jurul nostru.

Ceilalți Kage au ajuns si ei langa noi putand observa toata scena,la fel si cativa jonin.Kakashi ma prinde de maini,privindu-l din nou si mai nervoasa.

"Doar calmeaza-te si lasa-ma sa iti explic!"spune inca tinandu-ma

"Glumesti,nu?Tot satul aproape crede ca noi doi formam un cuplu si probabil Han va spune si in satul lui.Ai gandit ce ai facut?"strig Kakashi privind spre Shikamaru care il privea plictisit

"Ce bataie de cap."mormaie amandoi la unison.Eu si cu Temari dandu-le amandurora cate un pumn in cap.

~Cateva ore mai tarziu~

"Deci Kakashi sensei chiar a facut asta?"ma intreaba Sakura,luand o gura din ceai.Aprob usor din cap,asezand si ultimul vas in dulap,privind ceasul de pe perete.

"Nu stiu ce i-a trecut prin minte."mormai tragand un scaun,asezandu-ma pe el"A devenit o bataie asa mare de cap.Nici nu am mai vorbit cu el de atunci."iau o gura din ceaiul de fructe de padure,privind-o pe Sakura care isi sprijina fata in palme

"Semeni cu el,stii?"spune,stiind ca face referire la Sasuke.Ei bine,mereu mi s-a parut ca Itachi si Sasuke seamana,lucru ce ma face se am unele trasaturi ca si el,o data ce sunt sora lui geamana.

"Nici o veste de la el?"intreb,luand alta gura din ceaiul fierbinte.Aceasta da negativ din cap,asezand ceasca pe chiuvetă.In usa de la intrare se aud cateva batai,ridicandu-ma pentru a deschide.O data ce deschid usa,dau de Yamato care ma priveste zambind.

"Buna Haya!Se pare ca esti asteptata in biroul Hokagelui pentru o instiintare."ma incrunt usor ca mai apoi sa o privesc pe Sakura care ridica din umeri.

"Fie."spun si ies din casa,oprindu-ma brusc"Daca e o miscare proasta de a lui Kakashi se poate considera mort."zic continuandu-mi drumul.

Dupa ce am mers in jur de 10 minute spre birou,m-am intalnit pe hol cu cativa ANBU dar nu mi-am putut da seama cine sunt pentru ca isi au mastile.Bat de doua ori in usa,fiind urmata de Yamato,Kakashi stand la birou cu o multime de hartii in jurul sau.

"Deci pentru ce m-ai chemat?"spun usor plictisita,ducandu-mi privirea spre unul din ANBU

"Haya tu ai fost in echipa mea cand eram in ANBU.M-am decis sa te pun din nou intr-o echipa acolo.Deci de luni iti vei incepe activitatea.Obiectii?"spune intorcandu-se cu scaunul spre fereastra.

"Chiar deloc."spun sec privind spre usa"Atat?"zic din nou,observandu-l ca da din cap in semn de da

~Cateva ore mai tarziu~

Umplu stropitoare din nou cu apa,incepand sa ud florile.Ma uit la cer,observand cativa nori negri.Las stropitoarea jos,hotarandu-ma sa termin de dat cu matura,pentru ca oricum florile vor fi udate de ploaie.Dupa ce termin de dat cu matura,asez totul la locul lor,privind locul unde obisnuiam sa stau cu Itachi si Sasuke cand eram mici.Cand deja a inceput sa tune,m-am grabit spre intrarea in casa.

"Haya!"aud o voce cunoscuta mie,intorcandu-ma inainte sa inchid usa.Zambesc la vederea fratelui meu,privindu-l.

"Sasuke.."

Heii.Capitol nou.Pana acum am avut teze si nu prea am avut timp.O sa mai postez un capitol saptamana aceasta.
-xoxo

Sasuke's sisterWhere stories live. Discover now