26

84 8 2
                                    

POV: Chloe

Maar wat gaan we dan met hem doen?
Vraagt Aaron.  Nou gewoon zijn reputatie verpesten roept Johhny. Omg ik heb een idee gilt Ariel. Ze wijst naar een poster. Over een maand is er een schoolfeest, Natuurlijk doet Tyler er alles aan om de "king" van het bal te worden, Dat moeten we gewoon niet laten gebeuren. We moeten hem wel laten wijs maken dat hij het word zodat hij gaat opscheppen bij de hele school. Dan word het alleen maar leuker voor ons als hij het niet word.
Omg je bent briljant roept Charles. Oke dames dan gaan we wel volgende week shoppen lacht Bauke. Omg jaaa! Prom jurken halen gilt Angie. Oke maar wie worden dan "king" en "queen" van het bal. We gaan stemmen. Ik stem op Chloe en Brandon glimlacht Ariel. Als Nora komt stem ik op haar en Joey zegt Charles. Ik stem op Melanie en Case zegt Johhny. Mij maakt het niet uit
Zegt Aaron. Als ik maar een date heb voor het bal😂 Dan moet iedereen lachen. (Voor wie stem jij?)Ah kijk Loren zit alleen zeg ik. Ik vind het zielig ik ga naar haar toe. Maar ze is toch bevriend met Maddie? Vraagt Melanie die achter me
Aan loopt. Eh volgens mij wel...
Oeh als ze niet meer met Maddie bevriend is kan ze bij onze squad! Oja slim zeg ik. Dan ga in op de stoel naast Loren zitten. Eh kan ik je ergens mee helpen? Glimlacht ze. Nee maar we zagen je alleen zitten. Ooh.. ja zegt ze sip. Wil je bij ons zitten? Vraagt Melanie. Ik weet het niet, Ze vinden me vast niet aardig
Omdat ik met Maddie om ga. Maar tegen mij is ze heel aardig! Dan gaat de bel. Eerste les uur om roep ik. Nu nog een uurtje vrij :)
Ik ga wel bij jullie zitten zegt ze en
Pakt haar tas.

POV: Bauke

Zal Jacob me voor het bal vragen?
Ik hoop het!
Truth or dare doen? Vraag ik. Iedereen doet mee. Dan komen Melanie Loren en Chloe er aan. Doen jullie ook mee? Glimlach ik. Ja hoor zeggen ze alle 3.
Oke. Truth or dare aan..... Loren!
Eh truth zegt ze bloosend. Oke ehh
Als je nog geen date hebt voor de prom.. Met welke jongen van deze sqaud zou je dan willen gaan.

POV: Angie.
Hunter bloost Loren.
Ze zei wat?! Oke rustig dametje! Je zit niet eens in onze squad! Ze heeft geluk dat ik zeg wat ik denk!
Oh ik moet even naar de wc zegt ze. Oh ik ook glimlach ik naar haar en loop achter haar aan. Als ze klaar is ga ik ook snel het hokje uit en ze kijkt nog even in de spiegel. Dus.. jij vind Hunter cute? Vraag ik. En kijk ook in de spiegel. Meer dan cute lacht ze bloosend. Oh jammer dat hij al een vriendin heeft lieg ik.
Oh echt.. oh zegt ze verdrietig. Ja jammer he. Ze woont in een andere stad. Maar ik ga weer naar de rest glimlach ik en loop de wc uit. Zo van die heb ik geen last meer.

neighbors with Brandon RowlandWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu