-13

144 8 0
                                    

POV: Chloe

Hunter kwam met een bigsmile naar ons toe rennen. Een cutie heeft haar nummer aan me gegeven! Ik zei toch dat het verstandig was zei Joey. Ja mijn babe weet alles het beste lacht Nora en springt op zijn rug. Kijken wie het sterkst is? Vraag ik. Oké zegt Nora. Dat het leukste koppel wint zeg ik. Wat win je? Vraagt ze. Het koppel dat wint gaat op date roept Cameron die ook weer bij ons staat. En ik betaal. Deal lach ik. Kom maar op zegt Nora. Ik spring op Brandons rug. Weetje het zeker Noor? Straks is er geen weg terug. Ach hou toch op, Cam tel af!  1. 2. 3. 4 . 5.
Joey loopt naar voren en Nora
Geeft me een duw maar Brandon heeft me stevig vast. Brandon rent tegen Joey op en ik trek Nora van Joey af en ze valt in het water en Joey struikelt over haar heen. We hebben gewonnen! Gil ik. Brandon tilt mij van hem af en zet me voor hem neer en geeft me een kus op mijn wang. Dan kijken we naar Cameron. Wanneer moeten we op date?

Sorry ik weet dat deze kort is en ik wil niet veel verklappen maar ik ben bezig met een ander boek..😏😂 Brandon zit er natuurlijk weer in maar ook veel andere musers. Thnx voor het lezen want we hebben al iets meer dan 160 lezers!!😫😻❤ Thank you so mutch,  i love you guys💯

neighbors with Brandon RowlandWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu