~4

218 10 1
                                    

POV; Brandon

Ik kijk Joey boos aan maar hij blijft lachen. Ik zie dat Chloe ook begint te bloosen wat echt cute is! Omg nee ik kan haar niet leuk vinden, Ik ken haar pas net! Zullen we naar de starbucks? Vraag ik. Tuurlijk glimlacht Chloe. Joey gaat er ook mee akoort dus lopen we naar de starbucks.  3 frappuccinos graag zeg ik tegen de mevrouw achter de balie. Gaan jullie alvast een plekje zoeken? Vraag ik aan Chloe en Joey. Ze knikken en zoeken een plekje.

POV; Chloe
Ik en Joey moeten een plekje zoeken dus dat gaan we doen. Mag ik nog een foto zien van Nora? Vraagt hij.

 Mag ik nog een foto zien van Nora? Vraagt hij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ik laat hem de foto zien. Cute!! Roept hij. Dan komt Brandon aan met het drinken. Hij wijst naar de beker en ik draai het om. Dan zie ik dit;

Ik bloos en glimlach naar de beker

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik bloos en glimlach naar de beker. Dan word ik gebeld. Nora! Roep ik vrolijk. Mag ik meeluisteren? Vraagt Joey. Oeh iemand is in love lacht Brandon. Nee ze is gwn cute zegt Joey met een rood hoofd.
Ik; Hey Noor!
Nora; Heyy bae, Hoe is het in Amerika? Als ik opbezoek kom gaan we Joey zoeken he! Lacht ze.
Ik; Dat hoeft denk ik niet meer.
Nora; wat bedoel je?
Ik; Ik zit met hem en Brandon Rowland bij de starbucks!
Nora; omg waarom zei je niks?
Ik; Sorry ik had veel aan me hoofd en ik was het vergeten
Nora; maakt niet uit, Ik snap het wel.
Ik; ik moet weer naar hun toe. Bye
Nora; byebye

Ik loop terug naar het tafeltje. Wat gaan we nu doen? Naar mijn huis zegt Joey, We gaan zwemmen. Dan moet ik wel eerst mijn bikini halen. Is goed zegt Joey.  Als we bij mijn huis zijn doe ik het snel onder mijn kleding aan en loop dan naar beneden waar Joey en Brandon op de bank zitten. Waar is je moeder? Vraagt Brandon. Werken zeg ik en pak een zak chips uit de kast. Die is voor onderweg lach ik. Als we bij Joey aan komen komt er gelijk een hond op me af rennen waar door ik op de grond val. Bella! Lacht Joey en helpt me overeind. Sorry dat doet ze wel vaker. Geeft niet, ze is echt schattig! Ik aai haar en dan komt er een meisje aangelopen. Waarom aait dat vreemde meisje Bella? Dat vreemde meisje is Chloe. Een vriendin van ons zegt Joey bot. Oh sorry dan glimlacht ze. Ik ben Sopiah! Ze geeft me een knuffel dus ik knuffel terug. Joey duwt Sopiah bij me weg en trekt mij en Brandon mee naar de tuin. Ze is irrie kom we gaan zwemmen. Na een tijdje word het al een beetje donker. Brandon we kunnen beter naar huis gaan. Ben je bang in het donker grijst hij. Misschien lach ik. Ik en Brandon zeggen Joey en Sopiah gedag aaien Bella nog even en dan lopen we naar huis. Het is koud zeg ik na een tijdje. Hier heb je mijn jas zegt Brandon en doet zijn jas bij mij aan. Dan begint het een beetje te regenen. Nee straks word je ziek, ik wil de jas terug geven maar hij doet het weer bij me aan. Anders word jij ziek en dat wil ik niet zegt Brandon bezorgt. Awh dat is echt lief glimlach ik. We rennen naar mijn huis. Ik app me moeder dat ik bij jou ben zegt Brandon. Is goed glimlach ik. Dan herinner ik me dat me moeder pas morgen middag terug komt omdat ze lang moet overwerken. Wat is er? Vraagt Brandon. Ik ben de hele nacht alleen. Kom bij mij thuis logeren dan lacht Brandon. Oke is goed lach ik. Kom we blijven nog even hier anders zegt hij. Netflix? Vraag ik. Jaa! Gilt hij, Waardoor ik moet lachen. Waarom is hij toch zo leuk?  Hij pakt de afstandbediening en gaat tussen de horror films kijken. Nee we gaan geen horror film kijken! Ze ik bang. Kom op, please? vraagt hij met een pruilip. Oke dan zucht ik. Als de ketting zaag in beeld kwam sprong ik van de schrik zowat op Brandons schoot. Mag wel hoor grinnikt hij en zet me beter op zijn schoot. Als er weer een eng stukje komt gil ik. Oke klaar ik zet de tv uit. Hij lacht. Wees niet bang je slaapt bij mij thuis dus er kan niks gebeuren en pakt mijn tas waar ik net snel mijn spullen in had gedaan en tilt het en pakt mijn hand en loopt naar zijn huis.

Ik vraag dit echt altijd maar vinden jullie dit deel leuk? Tips mag je altijd achterlaten!😊 &Zijn Chloe en Brandon een beetje goals?✨😜

neighbors with Brandon RowlandWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu