10.BÖLÜM (HAYIR)

270 43 9
                                    

Ethem sabah ışıkları yüzüne vurunca meditasyonunu bitirdi. O sırada bir çınlama sesi geldi
*çınnn*
"Merhaba yarışmacılar ben muhtaşem jurateşem süper über hades size bir haberim var. Zhoe bir yarışma düzenliyor. Yarışma iki aşamadan oluşacak ve kazananı bir hades tekniği bekliyor eee tabi uzay veya karanlık elementi olmayan sınıflar için sır dünyasındaki ssss seviyeli bir teknik verilecek dedi. Şimdi size yarışmadan bahsedeyim.
1. Tur
.yarışmacılara zhoe'nin oğlu işkence edecek. Ses çıkaran elenir. Güçlerinizi kullanamayacaksınız
.önünüze ölmeyen ama acı çeken insan klonları verilecek ve işkence etmeniz istenecek. Burdaki kazananları zhoe belirleyecek.
2. Tur
.bir antik tanrı yıldırımı ile 1,88 saniye boyunca çarpılacaksınız. Ölen veya bilincini yitiren elenir. Ama turnuvadan elenmez

Yarışma akşam başlayacak.isteyen katılır isteyen katılmaz. Sen katılıyormusun?" dedi hades
"Hayır" dedim. Neden diyecek olursanız. Arthurun ormana ilk girdiğimizde dediği şeyler yüzünden neyse bir arthura bakayım.
Mağaraya girdiğimde arthur bana bakıyordu. "İlk katmanda ünün yayılmaya başlamış "
Anlamamış şekilde yüzüne baktım ve sonra " neden ilk katmanda ünüm artmış, bu ormanda kaç katman var, ve sen niye parlıyordun?"dedim
Arthur bana gülerek bakarken " 1. Sorunun cevabı ilk katmanın patronunun yardımcısını öldürmüşsün 2. Olarak 7 katman var 3. Ve son olarak evrim geçiriyordum da oyüzden hadi şimdi ava ama dikkat et katman patronu seni temizlemeye çalışacak. Haaaa unutmadan ağırlıkların 250 kilo arttı" gülümseyerek dedi .
Yeni gelen ağırlıklar beni yavaşlatıyordu ama koşarken kırmızı-yeşil enerjimin hepsini ilk önce ayaklardan başlayarak tüm bedende gezdiriyordum. Böylece eklenmiş ağırlıklarım biraz hafiflemiş oluyordu. Koşmaya devam ediyordum ki bir şey fark ettim beni takip eden yüz taneye yakın arkamda hayvanlar vardı ve beni sanırsam bir çembere alıyorlardı pusuya düşmüştüm. Biraz daha koştuktan sonra önümde çevrildi. Belimden kılıcımı çıkardım zhoe nin sapkınlığının açılmaması için dua ediyordum çünkü biraz savaşmak benimde hakkım demi ama
Neyse bunlardan kurtlar maymunlar vaşaklar semenderler vb. Çok canlı vardı. Üstüne bir maynun atladı yana kayamadım ve üstüme çullandı ama diğerleri gelmiyorlardı demekki ya şerefli hayvanlar yada maymuna güveniyorlar. Neyse maymun üstümde beni yumruklamaya başladı. Hemen tüm manamı yüzüme yoğunlaştırdım. Her vurduğunda ufak bir sızlama oluyor sadece okadar enerjilerim ve manam vücut dışına çıkmadığı için bitmiyordu. Ayaklarımın yetişme mesafesini ayarladım ve birden sirkelendim. Maymun bir az geri gitti. Hemen kafaya bir tekme indirdim ki maymun ileri itildi. Hemen yerden kalktım ve beklemeye başladım çemberde dönmeye başladık. Ben hemen tüm yeşil ve kırmızı enerjimi eşit şekilde vücuduma dağıttım ve manamın %60 nı da bacaklarıma kalanınıda kollarıma yolladım şuan ağırlık falan hissetmiyordum. Hemen zikzak çizerek maymuna koşmaya başladım ve bir yumruk salladım yumruğumu tuttu. Bende hemen ters dönüp kulağa bir yumruk indirdim. Maymun dengeyi kaybetti. Ve bende düşündüm sanırsam zhoe nin sapkınlığı seviye atlamıştı. Neyse konuya dönelim maymun kendini toparladı. Üzerine koşup birmyu!ruk daha atmaya çalıştım. Bu seferde elimi tututp ters çevirdi bende hemen kafa arkasıyla tam burnuna bi koydum bu kolumu bıraktıktan sonra hemen bunun tüylerden tutup kafasını yerlere yerlere vurdum. Derken ölmüştü hemen yüzüğü kan akan yere tuttum kanını aldıktan sonra iki hayvan çıkmıştı önüme biri semender diğeri vaşak olamak üzere iki hayvan çıktı. Bu vaşak ilk avladığıma hiç benzemiyor ondan daha büyük hemen zhoe nin sapkınlığını kullanmaya başladım ve hiç bir şey yok sadece karanlık.

Pic yazar

CEHENNEMDEN KURTULUŞ (DURDURULDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin