60

470 35 11
                                    

(Shawn is echt een patatje, maar wat in dit hoofdstuk gaat  gebeuren, meen ik niet. Ik denk niet dat dit ook in het echt zal gebeuren ofso. Maar soms gebeuren er nare dingen, ook al lijkt het onwerkelijk, vandaar dat ik dit van te voren meld.) Elke relatie is niet perfect, dus deze relatie van Emma en Shawn ook niet. Ook beginnen mijn examens vrijdag dus kan ik minder vaak updaten! Veel leesplezier! xK

E M M A

"SCHAATTJEE!" Ik hoor Shawn de deur open maken en ik zit rustig op de bank met een glas wijn in mijn handen. 

"Shawn." zeg ik zachtjes en hij komt dronken de woonkamer binnen en hij ploft naast mij neer en slaat een arm om mij heen. "Niet nu." sis ik en ik zet mijn glas wijn op de tafel neer.

"Waarom ben je dronken?" Ik kijk hem aan en hij begint te lachen en schopt de wijnglas van tafel en gelijk komt er een rode vlek op het witte tapijt.

"SHAWN!" Ik kijk hem aan hij begint nog harder te lachen en ik raap het gebroken glas op van het kleed en leg het voorzichtig neer op de tafel en loop naar de keuken en ik hoor dat de voetstappen van Shawn mij volgen.

"Shawn je bent dronken, ga terug." zeg ik en hij kijkt mij boos aan. "Dat bepaal ik zelf wel." sist hij en hij pakt mij vast bij de bovenarm, en ik voel dat het langzamer pijn gaat doen.

"Shawn je doet mij pijn." mompel ik. Hij kijkt mij aan en ik zie een duivelse grijns op zijn gezicht komen.

"Bitch." En voordat ik weet voel ik zijn hand op mijn wang.

@EmmaVictoria I loved you, but you've changed

@ShawnMendes A real man never gives up on the woman he loves with all his heart, no matter how much it hurts

@NevSchulman Drama

@MaxJoseph WOOHOOO





Catfish ♣ Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu