KÖSZÖNÖÖM!!!#3

3K 110 16
                                    

Látjátok?? Látjátok?? Azt ott igen a K előtt azt a számot!!!!3000-en vagyunk! Vagyis annyian néztek bele, de akkor is aaah ez a szám valami hihetetlen 😍😍😍😍 kevesebb mint egy hónapja, hogy irom és még nem is hosszú hogy ha egy ember végig olvas...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Látjátok?? Látjátok?? Azt ott igen a K előtt azt a számot!!!!
3000-en vagyunk! Vagyis annyian néztek bele, de akkor is aaah ez a szám valami hihetetlen 😍😍😍😍 kevesebb mint egy hónapja, hogy irom és még nem is hosszú hogy ha egy ember végig olvassa akkor már ad hozzá 100-at és aah fellegekbe repítettek ( khm perverzió pls xD)

Nagyon szépen köszönök még minden egyes kis kommentet amivel napi szinten elolvasztjátok szegény szívemet ❤❤❤

Meg persze a majd 500★-ot !!
Legjobban vagytok komolyan mondom! ♥♥♥

Nos ha már ti ennyit adtok nekem úgy gondoltam én is megleplek titeket valamivel 😘 lehet nem nagy dolog, de úgy gondoltam a következő részt mind a két szemszögből leírom.
Vagyis Taeahyung-é már meg van és az is már nagyon hosszú, de hozzá írom Jimint és extra hosszú résszel fogok érkezni. Ez a legkevesebb amit tehetek amiért ilyen édesek vagytok egytől egyig. Igen te is aki most ezt itt olvasod telefon, gép, tablet előtt 😊😊😊😊

Remélem tetszik az ötlet és akkor most lepek írni mert hosszadalmas idő lesz 😁😂😂😂

Na sziasztok Babucik! ( ez hiányzott az elejéről xD ❤❤❤❤)

Egy éjszaka alatt [VMIN/BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now